Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ωροσκόπιο hairstyles για το Φεβρουάριο από την Αλίντα Κανάκη !



Το ωροσκόπιο της Σελήνης θα σας πει πότε είναι ευνοϊκό να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας !

Μη ευνοϊκές ημέρες:

1.02 - Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη περιποίηση των μαλλιών. Η κοπή μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση της τρίχας. Η εξαίρεση ισχύει μόνο για όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους - η θέση της σελήνης στον Λέοντα θα συμβάλει στις αλλαγές.

02.02 – Η κοπή των μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση του κινδύνου κλοπής. Μπορείτε να κάνετε ενισχυτικές μάσκες και τεχνικές που αποσκοπούν στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών, η θέση σελήνης στην Παρθένο θα εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

14.02 -15.02, 26.02 – Μην πάτε για κούρεμα αν δεν θέλετε να τρομάξετε την τύχη και να μπείτε στη μαύρη λίστα της κακοτυχίας.

16.02 - Οι σοφοί από το Θιβέτ λένε ότι τα μαλλιά, κομμένα αυτήν την ημέρα, παίρνουν λίγες μέρες ζωής μαζί τους.

17.02 - 18.02 – Το κούρεμα μπορεί να ενεργοποιήσει πολλές καταστάσεις σύγκρουσης και να προκαλέσει οικονομικές απώλειες. Το φεγγάρι, που κατέχει θέση στους Ιχθείς, μπορεί να προκαλέσει πιτυρίδα αν εφαρμόσετε νέες μάσκες.

19.02 – Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι το  κούρεμα θα επηρεάσει αρνητικά την ελευθερία στην προσωπική σας ζωή.

Ευνοϊκές  ημέρες :

03.02 Είναι μια εξαιρετικά καλή ημέρα για κούρεμα. Η Σελήνη, που βρίσκεται στην Παρθένο, θα προσφέρει ευεργετική επίδραση στην πυκνότητα, τη δύναμη και την ελκυστικότητα των μαλλιών  σας.

05.02 - Μια εξαιρετική ημέρα για να κάνετε ένα τρισδιάστατο κούρεμα. Η Σελήνη ,περνά  στο Ζυγό, θα βοηθήσει να αποκτήσετε μαλλιά γεμάτα όγκο με παχιά και υγιή τρίχα. Η ανανέωση της εμφάνισης ενεργοποιεί την αρχή της δημιουργίας και βελτιώνει την ευημερία.

11.02 Είναι μια πολύ καλή μέρα για να ανανεώσετε  το hairstyles, γιατί θα σας προσφέρει όχι μόνο μαγική εμφάνιση, αλλά και επιτυχία σε κάθε προσπάθεια. Αυτό θα προέλθει από την Σελήνη, που είναι στον Τοξότη.

12,02 - 13,02 – Είναι πολύ καλό να επιλέξτε αυτές τις μέρες. Έτσι, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την τύχη, για να φέρει στη ζωή σας θετικά συναισθήματα και φιλόξενους ανθρώπους. Το φεγγάρι, το οποίο εισέρχεται στο αστερισμό του Αιγόκερω, προσδίδει ευεργετική επίδραση στα μαλλιά ιδιαίτερα αν είστε επιρρεπείς σε θραύση και απώλεια μαλλιών.

22.02 - Μία από τις καλύτερες ημέρες του Φεβρουαρίου, η οποία αξίζει να προγραμματίσετε τουλάχιστον μια μικρή διόρθωση στο  κούρεμα για να φέρει τη δύναμη, την επιτυχία και την αυτοπεποίθηση. Η φάση της σελήνης και η θέση της στον οίκο του Ταύρου είναι ευνοϊκή για όλες τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της χρώσης και την αναδόμησης των μαλλιών.

23.02 – Η κοπή μαλλιών σήμερα  χαρίζει ενέργεια και σωματική ευεξία. Η Σελήνη στους Διδύμους  θα βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα που σχετίζονται  με το αναπνευστικό  σύστημα.

24.02.-25.02 – Αυτές τις μέρες μπορείτε να σχεδιάσετε τα πάντα, αλλαγή χρώματος, κερατίνη, μάσκες, θεραπείες  η κούρεμα, τα πάντα θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένα.

27.02 - 28.02 – Το κούρεμα θα αυξήσει την ελκυστικότητα  σας  και η Σελήνη στον Λέοντα θα προσφέρει  αλλαγές προς το καλύτερο.

Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.