Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ωροσκόπιο Μαρτίου 2018 γενική επισκόπηση




Ο Μάρτιος θα είναι ένας δυναμικός μήνας για την πλειοψηφία των ζωδίων! Η Αφροδίτη και ο Ερμής κρατούν τα ινία αυτή τη περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει πολύ δράση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Το σημαντικό στοιχείο αυτής της περιόδου, από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία ή αποτυχία των εγχειρημάτων σας, είναι να γνωρίζετε τα όρια σας. Αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις, καταστάσεις που σας ξεπερνούν και μπορούν να σας παγιδεύσουν, γιατί θα ξοδέψετε άδικα ενέργεια και χρόνο, με ίσως καταστροφικά για σας αποτελέσματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοείτε τα προβλήματα ή ότι θα πρέπει να περιμένετε να λυθούν από μόνα τους. Καθώς διανύουμε την κινέζικη χρονιά του κίτρινου σκύλου, η μη δράση είναι ο σίγουρος τρόπος αποτυχίας, γιατί στην περίπτωση αυτή η τύχη θα σας γυρίσει την πλάτη…

Υπάρχει μια τελείως διαφορετική δυναμική κατά τον Μάρτιο, σε σύγκριση με τους δύο πρώτους μήνες του έτους. Δίνεται έμφαση αυτή την περίοδο στον ακτιβισμό, θα υπάρξει τονωμένη φιλοδοξία για επίτευξη στόχων, ενώ η αποτελεσματικότητα σας θα αυξηθεί! Η παραγωγικότητα σας όμως σε συνολικό επίπεδο δεν αναμένεται να φτάσει τα επίπεδα των προηγούμενων ετών, καθώς αυτό είναι ένα ειδικό χαρακτηριστικό της χρονιάς που διανύουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το ξεπεράσουμε.

Όλες οι ομάδες των ζωδίων αναμένεται να απολαύσουν την φροντίδα ενός ουράνιου προστάτη αυτό το μήνα, όταν η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει από κάθε όριο και να βιώνουμε πραγματικές καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Για τους εκπροσώπους των ζωδίων της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), τον ρόλο αυτό τον αναλαμβάνει η αστραφτερή Θεά του Έρωτα, που αυτό το μήνα είναι κυρίαρχη στον ουράνιο θόλο! Ακούστε την καρδιά σας, όταν πρόκειται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αλλά φιλτράρετε τις σκέψεις και απόψεις σας με την λογική, πριν δράσετε.

Η Σελήνη είναι η προστάτιδα των ζωδίων της γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)! Για σας συνιστάται να επικεντρώσετε την προσοχή και τη δράση σας στα απόλυτα σημαντικά, καθώς τα πολλά μικρά ζητήματα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια του μήνα, μπορούν να σας βγάλουν από την πορεία σας. Εσείς τους στοιχείου του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) έχετε στο πλευρό σας τον ζωογόνο Ήλιο! Χωρίς να έχει μεγάλη δυναμική, ο προστάτης σας μπορεί να σας φέρει νέες ευκαιρίες ή να φωτίσει εναλλακτικές, που πριν δεν ήταν ορατές.

Όσο για τους εκπροσώπους του στοιχείου του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς),  μπορούν να βασίζονται στην στήριξη του Κρόνου, που σπάνια θα τον συναντήσουμε στο πλευρό σας! Ο Κρόνος θα σας υπενθυμίσει κάτι σημαντικό για την πορεία και την εξέλιξη σας αυτή την περίοδο και θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά της εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, για να κάνετε το επόμενο σας σημαντικό βήμα.

Σε γενικές γραμμές ο Μάρτιος θα είναι για τους περισσότερος ένας μήνας με θετικό ισοζύγιο! Είναι μια καλή στιγμή να ολοκληρώσετε κάποιες δράσεις ή έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να βάλετε κάποιους μελλοντικούς στόχους, που πιθανόν να διαφέρουν τελείως από τους τωρινούς σας. Κάποιες δραματικές αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο, στην προσπάθεια σας να αλλάξετε στάση και φιλοσοφία ζωής. Αυτό αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο Μάρτιος αυτός είναι ο μήνας που ενδείκνυται να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση ή να κλείσετε τον κύκλο μια σχέσης που έπαψε να σας εκφράζει ή να είναι λειτουργική.

Από την άλλη όμως, δεν θα είναι όλα τόσο ρόδινα όσο ακούγονται… Θα πρέπει να αναζητούμε το κρυφό μήνυμα πίσω από κάθε πράξη, την κρυφή έννοια πίσω από κάθε εικόνα. Λόγω της αρνητικής θέσης του Ποσειδώνα και των όψεων που κατά διαστήματα θα σχηματίζει με την Σελήνη, πολλά μηνύματα που εκλαμβάνουμε μπορεί να είναι παραπλανητικά ή να τα ερμηνεύουμε με λανθασμένο τρόπο. Χρειάζεται προσοχή αλλά και σε βάθος  ανάλυση πριν από κάθε μας δράση. Στο σημείο αυτό θα ήταν απαραίτητο ένα ανοιχτό μυαλό, πολυεπίπεδη σκέψη και ανάλυση, αλλά και η συνεργασία μας με άτομο της εμπιστοσύνης μας, καθώς ο συνδυασμός σκέψεων και απόψεων θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις δυσκολίες του μήνα.

Καλό και δημιουργικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη
Δημήτρης Μήτρας



Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.