Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ωροσκόπιο Απριλίου 2018 γενική επισκόπηση




Η άνοιξη μπήκε και καθώς η αναγέννηση της φύσης μας βοηθάει να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό μας, έρχεται ο Απρίλιος να μας υποσχεθεί ενδιαφέρουσες στιγμές! Ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο δυναμικούς από άποψη εξελίξεων μήνες του τρέχοντος έτους. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα αισθανθούμε ότι οξύνονται οι αισθήσεις μας. Πολλοί θα βιώσουν μια περίεργη όξυνση της όσφρησης, αρκετοί θα μείνουν έκθαμβοι από την ομορφιά, τα χρώματα, τα αρώματα αλλά και τα δημιουργήματα της φύσης, σαν να την βλέπουν για πρώτη φορά, ενώ η κλιμάκωση των συναισθημάτων σε όλα τα επίπεδα θα είναι δεδομένη!

Δεν στρέφονται όμως όλα γύρω από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα αυτό το μήνα. Η μυστικιστική Eris μας εξισορροπεί και μας θυμίζει ότι υπάρχει χώρος και για υλισμό, κάτι που κατ ανάγκη δεν είναι κακό. Υπό την επιρροή της μπορούν να βρεθούν ευνοϊκές λύσεις σε κάποιες οικονομικής φύσης εκκρεμότητες, δεν πρέπει να περιμένουμε όμως θαύματα, καθώς η δυναμική  της είναι περιορισμένη. Μπορεί ωστόσο να μας φέρει τύχη, ειδικά εάν έχουμε καταφέρει να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και εάν έχουμε κάνει τις κινήσεις που κατά περίπτωση οφείλαμε να κάνουμε.

Στην ιδανική περίπτωση, ο Απρίλιος θα πρέπει να προσεγγιστεί χωρίς εκκρεμότητες, με σχέσεις προβληματικές να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς και επαγγελματικά projects να έχουν ολοκληρωθεί. Με καθαρή συνείδηση και με όσο το δυνατό λιγότερα βαρίδια στα πόδια μας, θα έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δυναμισμό του μήνα και τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πέρα όμως από τις ευκαιρίες που θα μας φέρει το Σύμπαν στο διάβα μας, θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και ευσυνείδητα για να καταφέρουμε να κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα ανόδου! Δεν υπάρχει ελπίδα για θαύματα. Μην περιμένουμε να κάνουν άλλοι την δουλειά για λογαριασμό μας. Το Σύμπαν είναι σαφές και απόλυτο και λειτουργεί κάτω από ορισμένους νόμους. Και στην περίπτωση αυτή μας λέει: Δώσε για να λάβεις!

Από άποψη συναισθηματικής κατάστασης, ήδη κατά τον Μάρτιο πολλοί θα πρέπει να βίωσαν αναταράξεις στην ζωή τους. Οι περίπλοκες και δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε ή βιώνουμε, μας ωθούν στο να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι προβληματικό. Κάποιες παλιές και μη λειτουργικές σχέσεις πρέπει να κλείσουν το κύκλο τους, για να έρθει η αναγέννηση μας μέσα από κάτι καινούργιο, ενώ όσες σχέσεις έχουν υγιείς και σταθερές βάσεις, θα αποβάλλουν ότι δημιουργεί προβλήματα και θα αποκτήσουν ακόμη πιο γερά θεμέλια. Σε γενικές γραμμές όμως, σχεδόν κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος αυτό το διάστημα από τις πλανητικές συγκυρίες, τίποτε δεν έμεινε ίδιο. Οι μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Απριλίου, καθώς το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν ευνοεί πια ριζοσπαστικές κινήσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, είναι να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα που έχουμε δημιουργήσει.

Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητες κατά τον Απρίλιο, είναι απαραίτητο να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα της ζωής μας, να πάρουμε αποφάσεις και να κινηθούμε με αποφασιστικότητα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, πέρα από τον κακό μας εαυτό… Εάν θέλετε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα των κινήσεων σε επαγγελματικό ή οικονομικό πεδίο, βγείτε από την χειμέρια νάρκη σας και δράστε! Όχι όμως με παρορμητικό ή αψυχολόγητο τρόπο. Χρειάζεται προσοχή, ξεκάθαρες και καλά μελετημένες επιλογές και στρατηγικές κινήσεις. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες,  έχουν μπροστά τους ένα στρατηγικής σημασίας μήνα! Όσο πιο πνευματικής φύσης είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας, τόσο πιο απαγορευτική είναι η αυτόνομη δράση. Συμβουλευτείτε, συνδυάστε και συνεργαστείτε, μακριά από υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος αποτυχίας.

ΚριοίΛέοντες και Τοξότες θα πρέπει να καταβάλουν λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια από τα υπόλοιπα ζώδια αυτό το μήνα, καθώς δεν θα έχουν κάποιο ουράνιο προστάτη να παραμερίζει τα εμπόδια, αλλά σαν ανταμοιβή θα έχουν αρκετά πιο θεαματικά αποτελέσματα από τους άλλους. Τα ζώδια της γης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) θα πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειες στους σε εργασιακά ζητήματα, κάτω από την επιρροή του μυστηριώδη αστερισμού Ceres! Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για οικονομικής φύσης ζητήματα, καθώς οι λύσεις θα έρθουν, ενώ η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από μια ισορροπία σε υλικό και ψυχικό - συναισθηματικό επίπεδο.

Τα ζώδια του αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) θα δεχτούν την επιρροή του Πλούτωνα, ενός πλανήτη με πολύ ιδιαίτερες δονήσεις. Είναι δύσκολο να καθοριστεί η επίδραση του επάνω τους, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν ψυχικά για κάποιες περιπέτειες… Οι δεΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς θα βιώσουν υπό τη  επιρροή της Σελήνης ακριβώς το αντίθετο από τα ζώδια της γης. Η προσωπική τους ζωή θα αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στην καθημερινότητα τους, καθώς στενές σχέσεις περιπλέκονται και ζητούν λύσεις.

Καλό, δημιουργικό και ειρηνικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη
Δημήτρης Μήτρας



 Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.