Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Κινέζικο ωροσκόπιο 2018 - Δράκος 2018

Δράκος 2018

Έτη: 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940, 1928, 1916




Ο σοφός και ευαίσθητος Σκύλος θα κυβερνά τον κόσμο μας κατά το 2018 και εκτιμάει τους αποφασιστικούς, ειλικρινείς ανθρώπους, όπως είστε εσείς που γεννηθήκατε την χρονιά του Δράκου! Ο Σκύλος θα σας στηρίξει στις προσπάθειες σας, με το να γίνει το σωσίβιο σας στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Στο μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να σας βοηθήσει, είναι στο να αποκτήσετε δημιουργική φαντασία, κάτι που θα σας είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια του χρόνου. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχετε μια πιο ανοιχτή ματιά στα τεκταινόμενα γύρω σας, ώστε να εμπνευστείτε από άτομα που δραστηριοποιούνται σε όμοιους τομείς ενδιαφέροντος.

Σαν προσωπικότητες είστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι και αισθάνεστε πολύ πιο άνετα όταν μάχεστε μόνοι σας για τους σκοπούς σας. Την χρονιά αυτή όμως θα πρέπει να εμπιστευτείτε την τύχη σας σε ομάδες, μέσα στις οποίες θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, για να καταφέρετε να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα ατόμων γύρω σας, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Συναναστραφείτε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε, αυξήστε τον κύκλο των φιλικών επαφών σας, και φυσικά εμπνευστείτε και μάθετε από τις νέες γνωριμίες σας!

Οι νέες γνωριμίες δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να γίνει η ζωή σας πιο φωτεινή, αλλά να συνειδητοποιήσετε και το πόσο υποτονισμένο είναι το «εγώ» σας. Εκ φύσεων είστε ντροπαλοί και ταπεινόφρονες, και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας στάθηκε εμπόδιο στο να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Όσο ο Σκύλος διαφεντεύει τον κόσμο μας, αυτό το μειονέκτημα σας πρέπει να εκλείψει… Θα πιστέψετε ότι αξίζετε τα καλύτερα και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να σταματήσετε να το βάζετε στα πόδια. Πρέπει να παλεύετε για την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρετε να εμπλουτίσετε την αισθηματική σας ζωή και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, και μέσα από αυτή να ανακαλύψετε τον καινούργιο σας εαυτό!

 Όσο για τους δεσμευμένους και παντρεμένους, θα πάψετε να είστε οι σεμνοί σύντροφοι, σε ότι αφορά την σεξουαλική σας ζωή, προς χαρά και τέρψη του συντρόφου σας! Και στην καθημερινότητα σας όμως θα στματήσετε να ανησυχείτε και να αγχώνεστε με το παραμικρό, αντιμετωπίζοντας την κάθε δυσκολία με ένα χαμόγελο και ελπίδα για θετική διευθέτηση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Κατά την χρονιά του Σκύλου, οι γεννημένοι το έτος του Δράκου θα έχουν την εύνοια να δημιουργήσουν τις δικές τους συνεταιριστικές επιχειρήσεις, και αυτοί οι συνεταιρισμοί θα εμφανιστούν από το πουθενά! Μια ιδέα από ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία! Το ξεκίνημα όμως μιας συνεταιριστικής δραστηριότητας, είναι απόλυτα απαραίτητο να  εδραιωθεί στην ισότητα και δημοκρατικότητα στην λήψη των αποφάσεων. Δεν κατέχετε την απόλυτη αλήθεια, και θα πρέπει να ακούτε και να σέβεστε τις απόψεις του συνεργάτη σας.

Στο σύνολο του, η χρονιά του Σκύλου θα εκτινάξει τα επαγγελματικά σας στα ύψη! Αυτό όμως θα γίνει εφικτό  όχι μόνο από τις χρήσιμες γνωριμίες και επαφές, αλλά και από τις διοικητικές σας ικανότητες. Δεν είστε ούτε τεμπέληδες, ούτε καταθέτετε εύκολα τα όπλα! Θα ξεπεράσετε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, και κάθε φορά θα έρχεστε και πιο κοντά στον πρωταρχικό σας στόχο. Όταν κατακτήσετε όμως την κορυφή και εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες σας, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το ενδιαφέρον σας από έλλειψη στόχων. Εκεί θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να προφυλαχτείτε από τους γύρω σας, που δεν θα δουν με καλό μάτι τα επιτεύγματα σας.

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται από το δεύτερο μισό του έτους, ανοίγοντας σας την όρεξη για πολυτελή ζωή και αλόγιστες δαπάνες.  Αυτό όμως μπορεί να βλάψει σοβαρά την οικονομική σας βιωσιμότητα, και ας μην  αναφέρουμε ότι θα σας χρειαστούν αρκετά κεφάλαια μέσα στο 2019 για να χρηματοδοτήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, που θα τα έχετε εξανεμίσει στα καταναλωτικές δαπάνες. Ξοδέψτε με φειδώ, ανταμείψτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, αλλά με μέτρο!

Καλό και δημιουργικό 2018!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.