Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ




Ο Νοέμβριος του 2017 φέρνει κάποιες αξιοσημείωτες όψεις του αστερισμού του Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων, κάποιες ευλογίες και ευκαιρίες! Ο αστερισμός πήρε το όνομα του από τον ομώνυμο Κένταυρο της ελληνικής μυθολογίας, μιας πραγματικά ευγενικής φυσιογνωμίας. Στην αστρολογία ο Αστερισμός του Χείρωνα είναι γνωστός σαν ο «πληγωμένος θεραπευτής», αυτός που αν και ήπιος και ευγενικός, τα μαθήματα του εν τούτοις μπορούν να χαρακτηριστούν σκληρά, καθώς στοχεύουν στα βαθιά τραυματισμένα στοιχεία του «εγώ» μας που πρέπει να θεραπευτούν για να ελευθερωθούμε και ν’ ανοίξουμε τα φτερά μας.

Για να απολαύσει κανείς τις ευλογίες και τα δώρα του, θα πρέπει να δουλέψει συνειδητά και σκληρά τους τομείς εκείνους της ζωής του που παρουσιάζει τις περισσότερες ανεπάρκειες και αδυναμίες. Ιδίως όμως να θεραπεύσει και να αποβάλει την «νοοτροπία του θύματος» που τον κρατάει δέσμιο σε μια αρνητική πολικότητα. Κάθε φορά που σκεφτόμαστε ή λέμε ότι κάποιος μας έκανε κάτι, δημιουργούμε μια πολικότητα, στην οποία εμείς μπαίνουμε αυτόματα στην θέση του θύματος, ενώ τοποθετούμε το άλλο πρόσωπο στην θέση του θύτη. Ήδη στην εκκίνηση της μια τέτοια ψυχική ταλάντωση μας απομυζά ενεργειακά και μας εμποδίζει να αξιοποιήσουμε παραγωγικά τις δημιουργικές μας δυνάμεις, για να μην αναφέρουμε την σπατάλη ενέργειας σε συμπαντικό επίπεδο ή τα καρμικά χρέη που κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει.

Ο Χείρωνας μπορεί να μας βοηθήσει να αποτινάξουμε από επάνω μας παρόμοιες επιβλαβείς για την εξέλιξη μας νοοτροπίες, με το να κατανοήσουμε τις αδυναμίες μας και να οχυρωθούμε πνευματικά και ψυχικά για να πετύχουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Παράλληλα μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τα δυνατά μας σημεία για να τα αξιοποιήσουμε περαιτέρω. Ο Χείρωνας είναι επίσης γνωστός σαν «ο εκπαιδευτής των Ηρών», καθώς μέσα από τα μαθήματα του ο πόνος λειτουργεί εκπαιδευτικά και φέρνει την ενδυνάμωση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το επόμενο μας άλμα.

Οι όψεις του Χείρωνα θα φέρουν στην επιφάνεια τις τραυματικές εκείνες εμπειρίες του παρελθόντος που πρέπει να θεραπευτούν, για να είμαστε σε θέση, απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος, να ατενίσουμε με αισιοδοξία, με μεγαλύτερη ψυχική δύναμη και σθένος το μέλλον!

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου διαρκεί το τελευταίο ευνοϊκό διάστημα του έτους, που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου, ένα διάστημα με πολλές και καλές ευκαιρίες εξέλιξης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ακούστε τη διαίσθηση σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα αρχίζει σταδιακά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, που θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο τμήμα του Δεκεμβρίου. Στο σύνολο του ο μήνας έχει ένα θετικό ισοζύγιο, με περισσότερες θετικές στιγμές από ότι αρνητικές ή δύσκολες.

Η Νέα Σελήνη στις 26ο του Σκορπιού στις 18 Νοεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα επιχειρηματικών κεφαλαίων, χρεών, δανείων και κερδών, ή ακόμη και ψυχολογικών μεταπτώσεων, η ενός ισχυρού μετασχηματισμού. Η Νέα αυτή Σελήνη σχηματίζει και ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Χείρωνα, που θα φέρει δύναμη και ενίσχυση των θέσεων. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό σταυροδρόμι για την ανθρωπότητα! Καθώς ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον άρχοντα του κάτω κόσμου, τι θα πρέπει να πεθάνει για να ξαναγεννηθεί; Ο Σκορπιός είναι το μοναδικό ζώδιο του ζωδιακού με τριπλό συμβολισμό (τον Σκορπιό σε φυσικό επίπεδο, τον Αετό σε ψυχικό και τον Φοίνικα σε πνευματικό),  δείχνοντας μας με τον τρόπο αυτό ότι τρία είναι τα επίπεδα του μετασχηματισμού που πρέπει να επιτευχθούν, προκειμένου να συμβεί η πραγματική μεταμόρφωση. Θα τα καταφέρουμε άραγε;

Αλίντα Κανάκη
Mήτρας Δημήτρης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.