Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 21-8-2017 θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ιστορία !!!



Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21.8, στις 28ο του Λέοντα, στον άξονα και πάλι Υδροχόου – Λέοντα, και θα συμμετέχουν οι πλανήτες ΚρόνοςΟυρανός και Άρης! Πρόκειται για ολική ηλιακή έκλειψη, ορατή από Η.Π.Α. και τον Καναδά, θα είναι ολική στις δυτικές ακτές, ενώ στις Κεντρικές και Ανατολικές Πολιτείες θα φαίνεται σαν μερική.  Αφορά και πάλι τον άξονα των σταθερών ζωδίων, με επίδραση αρκετά δραματική και ενδεχομένως επεισοδιακή!

Οι συνέπειες των τεκταινόμενων την περίοδο της ηλιακής έκλειψης θα μας συνοδεύουν για ένα ολόκληρο χρόνο, γι αυτό θα πρέπει κυρίως τα σταθερά ζώδια να είναι προσεκτικά σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης αλλά και καριέρας! Ξαφνικές αλλαγές και αναπροσαρμογές θα προκύψουν στους τομείς αυτούς και καλείστε να προσαρμοστείτε το ταχύτερο δυνατό στα νέα δεδομένα. Προσοχή λοιπόν, γιατί ότι χαλάσει αυτή την περίοδο, σχέσεις, επαφές, κλπ, θα είναι αδύνατο να αποκατασταθεί!

Στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θα παρατηρηθούν προβλήματα στις χώρες της Ευρώπης, ενώ ζητήματα χρέους και εξοπλισμών επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και θα απασχολήσουν επί μακρόν τα δελτία των ειδήσεων. Η έκλειψη όμως αυτή αναμένεται να φέρει και αρκετή βία, τρομοκρατικές επιθέσεις καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να παρατηρηθούν, απαγωγές, λεηλασίες, αιχμαλωσίες, σφαγές, βεβήλωση ιερών χώρων (εκκλησιών ή μοναστηριών), και γενικά μια έξαρση φανατισμού και μισαλλοδοξίας. Κάποιες σημαντικές αλλαγές μπορεί να συντελεστούν και στις Η.Π.Α., αλλαγές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θεμελιώδεις και θα πυροδοτηθούν από την ηλιακή έκλειψη! Η επίδραση αυτής της ηλιακής έκλειψης σε συνδυασμό με τον Άρη και το τρίγωνο με τον Ουρανό – θα αλλάξει ριζικά το παγκόσμιο γεωπολιτικό και οικονομικό μέλλον. Αυτός ο νέος κύκλος της παγκόσμιας κρίσης αστάθειας, μίσους και συμπλοκών θα μπορούσε να διαρκέσει 7 χρόνια – 2017 έως 2024.



Aλίντα Κανάκη !


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.