Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Αρουραίος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Αρουραίος


Έτη: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924, 1912


Επαγγελματικά


Το έτος του Κόκορα θα είναι μια γεμάτη αλλά και εξαιρετικά σημαντική χρονιά για όσους γεννήθηκαν στο κινέζικο έτος του Αρουραίου! Χαρακτηριστικό της χρονιάς που ακολουθεί θα είναι η ταχύτητα που θα λαμβάνουν χώρα οι εξελίξεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή! Το γεγονός αυτό απαιτεί από εσάς την διαρκή εγρήγορση, ώστε να αντιλαμβάνεστε εν τη γενέσει τους τις καταστάσεις και να είστε σε θέση να αντιδράτε αστραπιαία!

Ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή  κατά τη διάρκεια του έτους, και εάν θεωρήσετε ότι κάτι είναι κατάλληλο για σας ή ότι μπορεί να οδηγήσει την καριέρα σας στην επιθυμητή κατεύθυνση, δεν πρέπει να χάσετε ούτε στιγμή! Κινηθείτε άμεσα, εάν θέλετε να κάνετε βήματα προόδου. Επίσης, κάτι που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων, ίσως να κρύβει εκπλήξεις ή να μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον σε ένα επίπεδο που δεν μπορούσατε να φανταστείτε! Ιδιαίτερα καλές περίοδοι του έτους για να κυνηγήσετε το όνειρό σας είναι ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος

Και για όσους το ζωδίου σας αναζητούν δουλειά, το έτος αυτό μπορεί να τους προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Θα πρέπει όμως όχι μόνο να είναι γρήγοροι στην ανταπόκριση τους, αλλά να είναι επίμονοι και να μην καταθέτουν εύκολα τα όπλα. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα κάνουν όλη τη διαφορά ανάμεσα στην ανεργία και την απασχόληση! Ακόμη όμως και τα πράγματα να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που φανταζόσασταν ή περιμένατε, μην απογοητεύεστε! Με αποφασιστικότητα και θετική ενέργεια κάντε τα βήματα που πρέπει και το σύμπαν θα σας ανταμείψει!

Οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δείξετε ότι είστε σοφοί στη διαχείριση σας κατά τη διάρκεια  της χρονιάς αυτής! Η επαγγελματική σας πρόοδος θα σας οδηγήσει και σε βελτιωμένη οικονομική κατάσταση κατά το 2017! Μετά από μια σειρά ετών με περιορισμένα έσοδα, φέτος με το αυξημένο εισόδημα σας θα υπάρξουν ωστόσο πολλές σειρήνες στο δρόμο σας, που θα σας καλούν σε καταναλωτικά ξεσπάσματα… Το κλειδί όμως της ευημερίας σας θα βρίσκεται στην προσεκτική διαχείριση σας!

Εκτός από τις δεδομένες υποχρεώσεις σας τη χρονιά αυτή θα πραγματοποιήσετε κάποιες δαπάνες για το σπίτι ή το τροχοφόρο σας, που τις προηγούμενες χρονιές δεν μπορούσατε να σηκώσετε. Μια ανακαίνιση του σπιτιού σας ή η αγορά ενός σπιτιού, ενός αυτοκινήτου ή μιας μηχανής δεν πρέπει να θεωρούνται απίθανα, καλό θα ήταν όμως να κάνετε λογικά έξοδα και κυρίως, βάσει της οικονομικής σας επιφάνειας, για να αποφύγετε τους κινδύνους να ξεφύγετε στον προϋπολογισμό σας ή να επιβαρυνθείτε με δυσβάσταχτες μακροχρόνιες υποχρεώσεις σε καιρούς οικονομικής αστάθειας.

Αποφύγετε επίσης επενδύσεις που ενέχουν υψηλά ποσοστά ρίσκου, για να μην χάσετε τα λεφτά σας, και φροντίστε, πέρα από τις όποιες δαπάνες, τακτικές ή έκτακτες πραγματοποιήσετε, να αποταμιεύσετε κάποιο ποσό για να εξασφαλίσετε κατά το μέτρο του δυνατού το μέλλον σας!  

Προσωπικά

Και στην προσωπική σας ζωή, κοινωνική, οικογενειακή ή συναισθηματική, σας περιμένει μια γεμάτη χρονιά! Οι Αρουραίοι είναι γνωστοί για την διάθεση και την προθυμία τους να προσφέρουν στους γύρω τους, και αυτό θα κλιθούν να κάνουν λίγο – πολύ καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα θα χρειαστούν τη στήριξη σας ή απλά και μόνο την παρουσία σας, που θα τους δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Η μετρημένη φύση σας και η προσγειωμένη σας προσωπικότητα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα με τις συμβουλές σας στο να αποφύγουν κακοτοπιές ή να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Δεν πρέπει όμως να το παρακάνετε και να αφιερώσετε όλο σας τον ελεύθερο χρόνο στις ανάγκες των άλλων. Πρέπει να υπάρξει και επαρκής χρόνος ξεκούρασης, καθώς και περιθώρια για προσωπική και κοινωνική ζωή! Γι αυτό θα πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια, όταν κάτι πάει να ξεφύγει από το κοινώς αποδεκτό μέτρο.

Η προσωπική σας ζωή και η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να επηρεαστεί πολύ αρνητικά από τις πυροσβεστικές σας επεμβάσεις σε υποθέσεις φιλικών ή συγγενικών  προσώπων! Θα ήταν άδικο να τινάξετε τη δική σας ζωή στον αέρα, στην προσπάθεια σας να σώσετε τις ζωές των άλλων… Γιατί κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί εάν δεν προσέξετε! Εάν καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή και να ισορροπήσετε τα πράγματα, όσοι έχουν μακροχρόνιες σταθερές σχέσεις δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα με το ταίρι τους. Πέραν αυτού, η κοινωνική σας ζωή θα είναι εξαιρετικά έντονη, με πολλές εξόδους αλλά και με πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα διευρύνουν το φιλικό σας κύκλο.

Για τους αδέσμευτους και για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα στην συναισθηματική τους ζωή το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως π.χ. ένα χωρισμό, και που μπορεί να αισθάνονται μοναξιά ή έλλειψη ισορροπίας στην προσωπική τους ζωή, η χρονιά του Κόκορα θα τους φέρει μια καινούργια γνωριμία! Θα είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, που θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για τα επόμενα χρόνια, είτε σε επίπεδο φιλίας, είτε σε ρομαντικό επίπεδο, και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δύσκολες  καταστάσεις. Ευνοϊκή εποχή για τα αισθηματικά σας προβλέπεται να είναι η περίοδος από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τον Ιούνιο, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος!

Συμβουλή

Έχετε πολλά να κάνετε φέτος σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, και επίσης αρκετά πράγματα να μάθετε για τον εαυτό σας μέσα από μια πολυάσχολη και πολυδιάστατη ζωή! Πρέπει να φροντίσετε όσο καλύτερα μπορείτε τον εαυτό σας από άποψη φυσικής κατάστασης, για να έχετε αρκετά αποθέματα φυσικής ενέργειας να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ζωής σας. Η καλή διατροφή, η επαρκής ξεκούραση, η έξοδος με μέτρο και η άσκηση αποτελούν ένα πολύ καλό μείγμα που θα σας βοηθήσει μεν να διατηρηθείτε σε φόρμα, θα σας δώσει όμως και τις ανάσες εκείνες που χρειάζεστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και να αποβάλετε το άγχος. Επιλέξτε δραστηριότητες ή τρόπους άσκησης που σας οδηγούν σε εξωτερικούς χώρους, καθώς θα είναι πιο εύκολο για σας να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την λιγοστό και πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας!

Εν κατακλείδι

Οι Αρουραίοι είναι οι εκπρόσωποι εκείνοι του κινέζικου ζωδιακού κύκλου που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο, και η χρονιά του Κόκορα θα τους προσφέρει τις ευκαιρίες να το πράξουν! Είναι μια ενδιαφέρουσα και δυναμική χρονιά για σας, με πολύ καλές πιθανότητες να καταγράψετε πρόοδο στον τομέα της καριέρας σας, εάν αδράξετε τις ευκαιρίες! Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά αυτή θα παρουσιάσει εξαιρετική κινητικότητα και η αφοσίωση σας θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σημαντικές νέες γνωριμίες, για άλλους φιλικές, για κάποιους άλλους συναισθηματικής φύσης, θα δώσουν ένα καινούργιο νόημα στη ζωή σας!


Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.