Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Βουβάλι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937, 1925, 1913



Επαγγελματικά

Το έτος του Κόκορα που ξεκινάει στις 28 Φεβρουαρίου 2017 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για τους εκπροσώπους του κινέζικου ωροσκοπίου του Βουβαλιού! Κατά τη διάρκεια των 12 μηνών που θα ακολουθήσουν θα είστε επιτέλους σε θέση να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να οδηγείτε τα πράγματα εκεί που θέλετε ή σας συμφέρει, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο τις προηγούμενες χρονιές. Το έτος του Κόκορα είναι μια χρονιά για δράση και επιτεύγματα για σας!

Πρόοδο κατέγραψαν πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας στον επαγγελματικό τομέα και κατά τις προηγούμενες χρονιές, δεν ήταν όμως αυτό που περίμεναν ή στην κατεύθυνση που θα ήθελαν. Επίσης, αρκετοί από εσάς δεν είχαν την ευκαιρία ή το περιθώριο να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις ή τα ταλέντα τους. Αυτή τη χρονιά θα έχετε πολλές περισσότερες ευκαιρίες αλλά και πιθανότητες να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε!

Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο εργασιακό περιβάλλον σας επιτρέπουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, και είναι κάτι που το επιδιώκετε ενσυνείδητα. Για το 2017, εάν σας προσφερθεί η ευκαιρία για επιπλέον κατάρτιση ή να παρακολουθήσετε μαθήματα εξειδίκευσης στο γνωστικό σας αντικείμενο, δεν θα πρέπει να διστάσετε ούτε στιγμή να το κάνετε. Μέσα από τις νέες σας γνώσεις ή δεξιότητες μπορεί να ανοίξουν πολλές και σημαντικές πόρτες κατά τη διάρκεια του έτους του Κόκορα!

Με τις επαφές και τις γνώσεις που διαθέτετε θα είστε σε θέση να καταγράψετε πολύ καλή πρόοδο στον εργοδότη που απασχολείστε, για όσους έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας. Θα σας ανατεθούν καινούργιες, πρόσθετες αρμοδιότητες, σαν ένδειξη  εμπιστοσύνης στο πρόσωπο σας ή σαν μια εν δυνάμει προαγωγή! Εάν όμως αισθανθείτε ότι έχετε καλύτερες προοπτικές εξέλιξης αλλού ή έχετε κάποιες προτάσεις, θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, μετά βέβαια από τη σχετική έρευνα.

Η επιμονή και η αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να σας βγάλουν από την αφάνεια ή από το τέλμα και να σας εξασφαλίσουν πολύ καλές ευκαιρίες προόδου! Αυτές θα παρουσιαστούν σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γι αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή όμως θα είναι η περίοδος από το Μάρτιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, καθώς και τον Οκτώβρη!  
 
Οικονομικά

Η πρόοδος στον τομέα της καριέρας θα φέρει σε πολλούς, όχι όμως απαραίτητα σε όλους, μια σχετικά μεγαλύτερη άνεση στην τσέπη σας. Θα πρέπει να είστε όμως εξαιρετικά προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας! Κατά τη διάρκεια του 2017 θα πρέπει να αποφύγετε να αναλάβετε περιττούς κινδύνους αναφορικά με τα οικονομικά σας!

Εάν σκέφτεστε να κάνετε επενδύσεις, να στήσετε μια δική σας επιχείρηση, να συνεταιριστείτε ή να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να συμβουλευτείτε άτομα που να έχετε εμπιστοσύνη ή να διαθέτουν την εξειδικευμένη γνώση που χρειάζεται κατά περίπτωση. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να προσέξετε τα έγραφα που θα υπογράψετε, είτε αφορούν τις οικονομικές σας συναλλαγές με το Δημόσιο, είτε τις συμφωνίες σας με ιδιώτες!

Ελέγξτε με προσοχή τις λεπτομέρειες, υπολογίστε τις επιπτώσεις στη τσέπη σας, φροντίστε να μην υπάρχουν λάθη ή παραλείψεις, γιατί θα είναι εις βάρους σας. Παρακινδυνευμένες ενέργειες ή γραφειοκρατικά λάθη μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες επιπτώσεις στο πορτοφόλι σας, και από εκεί που θα περιμένατε κέρδη να βρεθείτε με σημαντικές ζημίες στο παθητικό σας!
 
Προσωπικά
Η συναισθηματική ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι εξαιρετικά θετική κατά τη διάρκεια της χρόνιας του Κόκορα, καθώς θα υπάρχει ηρεμία, αγάπη και ισορροπία στη σχέση σας με το ταίρι σας! Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της οικογενειακής ζωής, όπως άλλωστε πάντα, μια και το επιδιώκετε, και ο ρόλος που θα διαδραματίσετε θα εκτιμηθεί δεόντως! Θα προσφέρετε απλόχερα αγάπη, στήριξη και αφοσίωση στα δικά σας πρόσωπα, θα πάρετε όμως και πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη από αυτούς! Οι επεμβάσεις σας θα είναι καταλυτικής σημασίας για τα πρόσωπα γύρω σας, καθώς οι ιδέες και οι απόψεις σας θα δώσουν μια νέα διάσταση στην οπτική τους.

Όπως όμως σας συμβαίνει συχνά, έτσι και φέτος δεν θα γλυτώσετε από προβλήματα με στενούς φίλους, συγγενείς ή το ταίρι σας, καθώς παρανοήσεις ή κακή επικοινωνία λόγω κούρασης ή αφηρημάδας μπορούν να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Θα πρέπει να ενεργείτε πυροσβεστικά άμεσα και να μην αφήνετε τις παρανοήσεις να χρονίζουν και να παίρνουν διαστάσεις, γιατί μπορούν να προκαλέσουν χωρίς λόγο ζημιές στις σχέσεις σας. Και αν δεν καταφέρετε να σβήσετε μόνοι σας τις φλόγες που ανάψατε, μην διστάσετε στιγμή να ζητήσετε βοήθεια. Ομοίως βέβαια θα πρέπει να παρέχετε χείρα βοηθείας σε όσους αντιμετωπίσουν πιεστικά ζητήματα, χωρίς να περιμένετε να σας ζητήσουν βοήθεια.

Η κοινωνική σας ζωή παίρνει άλλη διάσταση φέτος, καθώς υπεισέρχεται το ποιοτικό στοιχείο στη ζωή σας! Οι έξοδοι και οι παρέες σας γίνονται πιο επιλεκτικές, το ίδιο και ο τρόπος διασκέδασης σας. Ως αποτέλεσμα των αλλαγών στην  κοινωνική σας ζωή, αλλά και των αναπροσαρμογών στην επαγγελματική, θα υπάρξουν κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε σημαντικές φιλίες κατά τη διάρκεια του έτους.

Για τους αδέσμευτους ή όσους απολαμβάνουν μια σχέση στα πρώτα της στάδια, το έτος του Κόκορα έχει να προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες! Τα καινούργια ειδύλλια θα δυναμώσουν μέσα στη χρονιά αυτή και μπορεί να καταλήξουν σε επισημοποίηση πριν να βγει ο χρόνος, είτε με ένα γάμο είτε μέσα από μια συμβίωση. Για δε τους αδέσμευτους η χρονιά υπόσχεται να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, εάν επιδιώκεται μια σταθερή σχέση. Η συναισθηματική σας ζωή όπως και να έχει θα μεταμορφωθεί και θα υπάρξουν δελεαστικές γνωριμίες! Για την κοινωνικοποίηση και την εύρεση ενός συντρόφου, οι καλύτερες περίοδοι είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, καθώς και κατά το τελευταίο τρίμηνο του κινέζικου έτους.

Συμβουλή

Σαν προοπτική, το έτος του Κόκορα παρουσιάζει ένα ξεκάθαρο θετικό πρόσημο! Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι πολύ καλές για τα περισσότερα άτομα του ζωδίου σας, καθώς είτε θα μπορέσουν να κάνουν χρήση των δεξιοτήτων ή των γνώσεων τους και να κερδίσουν μια καλύτερη εργασιακή θέση, είτε θα βρουν μια καλύτερη ευκαιρία καριέρας κατά τη διάρκεια του έτους! Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ήρεμος για τους δεσμευμένους και ελπιδοφόρος για τους ελεύθερους, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον! Ο μόνος τομέας που χρειάζεται προσοχή, είναι αυτός των οικονομικών. Κινηθείτε αργά και προσεκτικά για να μην πέσετε σε παγίδες!!!

Εν κατακλείδι

Είστε πολυπράγμονες, έχετε πολλά ταλέντα και δεξιότητες, είστε φιλομαθείς, και φέτος θα μπορέσετε να επωφεληθείτε των συγκριτικών σας αυτών πλεονεκτημάτων! Αποφύγετε κινήσεις που έχουν μεγάλο ρίσκο στον επαγγελματικό τομέα, και κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας και ελέγξτε με προσοχή τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες των συμβάσεων που υπογράφετε, γιατί θα σας δεσμεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα λάθη μπορούν να χαντακώσουν τα όνειρα σας

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.