Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Άλογο ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918


Επαγγελματικά

Η χρονιά του κόκορα που ξεκινάει στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 αναμένεται να έχει θετικό πρόσημο για όσους ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο του Αλόγου! Μην σας πιάνει όμως ενθουσιασμός, γιατί θα είναι μια χρονιά με πολύ και σκληρή δουλειά, μια χρονιά που απαιτείται πειθαρχία που δεν είναι το φόρτε σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή, ότι έχετε σκοπό να κάνετε, καθώς είναι για σας ένα έτος με μικτές τάσεις.

Στον επαγγελματικό στίβο οι προοπτικές σας είναι σε γενικές γραμμές ενθαρρυντικές. Κατά το 2016 πολλοί από εσάς αποφάσισαν ή αναγκάστηκαν από τις συνθήκες να κάνουν κάποιες αλλαγές στην καριέρα τους, και φέτος θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους ώστε να εδραιωθούν στον καινούργιο τους ρόλο ή στην νέα τους θέση. Θα συνεχίσουν να μαθαίνουν το νέο τους γνωστικό αντικείμενο και όσα απαιτούνται για να εκτελέσουν τις νέες τους αρμοδιότητες με όσο καλύτερο τρόπο μπορούν. Με εμβάθυνση και ευρεία γνώση θα μπορέσουν να αισθανθούν ικανοποίηση και να εδραιώσουν τη θέση τους σε ένα ασταθές περιβάλλον και σε μια αρκετά δύσκολη χρονική στιγμή. Μέσα από τη προσπάθεια για κάλυψη του γνωστικού σας κενού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε ενδεχομένως κάποιες δεξιότητες σας που αγνοούσατε ή να χρησιμοποιήσετε και να αναπτύξετε κάποιες που βρισκόταν σε λήθαργο.

Για κάποιους άλλους του ζωδίου σας που δεν βίωσαν κατά το προηγούμενο έτος αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι αλλαγές ίσως βρίσκονται στο κατώφλι σας! Θα πρέπει να αφιερώσετε σημαντικό από τον χρόνο σας στις νέες σας αρμοδιότητες, όταν προκύψουν, για να αποκτήσετε τις εμπειρίες που απαιτούνται. Οι εμπειρίες σας θα αποτελέσουν σε μακροχρόνια βάση το σημαντικότερο πλεονέκτημα σας! Όσο για εκείνους που προς στιγμήν είναι άνεργοι και αναζητούν δουλειά, η χρονιά του Κόκορα θα σας φέρει κάποιες καλές ευκαιρίες να βγείτε από έναν φαύλο κύκλο κρίσης!

Η χρονιά αυτή όμως από τη φύση της απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να καταφέρει κανείς να διατηρήσει τα κεκτημένα του και να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται δέσμευση στον σκοπό, αποφασιστικότητα και σταθερότητα, καθώς και πολύ καλή προετοιμασία, ειδικά εάν έχετε σκοπό να κυνηγήσετε ευκαιρίες! Η καλή προετοιμασία και η φροντισμένη σας παρουσία μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, εάν αναζητάτε δουλειά. Πρέπει να επωφεληθείτε επίσης από οποιαδήποτε κατάρτιση μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εμβαθύνετε στο γνωστικό σας αντικείμενο ή να αναπτύξετε κάποιες νέες δεξιότητες. Διότι στο άμεσο μέλλον ο χρόνος και το χρήμα που θα χρειαστεί να επενδύσετε θα σας αποδώσει πολλαπλά! Πολύ καλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο και Νοέμβριο! Προετοιμαστείτε καλά και κυνηγήστε το όνειρό σας!
     
Οικονομικά

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, κατά το έτος του Κόκορα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας! Κάποιες αγορές που έχετε σκοπό να κάνετε θα πρέπει να τις προγραμματίσετε πολύ προσεκτικά για να μην θέσετε σε κίνδυνο την οικονομική σας ασφάλεια. Ο πολύ καλός έλεγχος των οικονομικών σας είναι ζωτικής σημασίες για σας αυτή την χρονική περίοδο. Ακόμη και αν αισθάνεστε προς στιγμή οικονομικά ασφαλείς, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα απόθεμα ασφαλείας για πιθανές δύσκολες μέρες, αντί να σπεύσετε και να εξανεμίσετε τα χρήματα σας σε λίγο-πολύ περιττές καταναλωτικές δαπάνες.

Ιδιαίτερη προσοχή ακόμη θα πρέπει να δείξετε στην ανάληψη κινδύνων και υποχρεώσεων! Για να κάνετε κάποιο βήμα που να ενέχει οικονομικά ρίσκα, πρώτιστα θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό που πάτε να χρηματοδοτήσετε έχει καλές προοπτικές κερδοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα είστε πολύ καλά ενημερωμένοι, τόσο για τις διεθνείς εξελίξεις, όσο και επάνω στο αντικείμενο που σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε. Εξίσου σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι πως έχετε ελέγξει διεξοδικά τους όρους των συμφωνιών που θα υπογράψετε. Λάθη και παραλείψεις μπορούν να σας προκαλέσουν πολύ μεγάλα προβλήματα σε βάθος χρόνου! Σε μεγάλου ύψους συναλλαγές, τόσο καταναλωτικές όσο και επιχειρηματικές, η διεξοδική γνώση και ανάλυση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας!

Προσωπικά
Η ανήσυχη και περιπετειώδης φύση σας θα μπορέσει να εκφραστεί μέσα στο 2017, καθώς θα βρείτε κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια και εξορμήσεις, όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμα σας. Μέσα από τις αποδράσεις αυτές θα αισθανθείτε και πάλι ελεύθεροι να εκφραστείτε, να αναπνεύσετε τον αέρα τις ανεξαρτησίας που τόσο έχετε ανάγκη και να ηρεμήσετε από τις υποχρεώσεις σας! Οι ευκαιρίες για ταξίδια της τελευταίας στιγμής θα είναι συναρπαστικές, για όσους κυνηγούν την περιπέτεια, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να επισπευτείτε αγαπημένα σας πρόσωπα που ζουν μακριά σας.

Αναφορικά με την ερωτική – συναισθηματική σας ζωή, το έτος αυτό αναμένεται να είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Όσοι έχουν μια μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, το έτος του Κόκορα θα φέρει μια αναγέννηση της σχέσης με το ταίρι σας. Καθώς από την φύση σας αναζητάτε την περιπέτεια και την ανανέωση, κατά το 2017 θα έχετε πολλές εμπνεύσεις για κοινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας. Σχεδόν πάντοτε θα έχετε να προτείνετε κάποια δραστηριότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στην οικογένεια σας που θα σας οδηγήσει μια πολύ πιο ήρεμη και ουσιαστική οικογενειακή ζωή.

Η στήριξη που θα παρέχετε στα άτομα που βρίσκονται γύρω σας, μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά και μικρότεροι, θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για την εξέλιξη τους, σε τέτοιο βαθμό που δεν θα σας περνάει καν από το μυαλό! Θα πρέπει όμως και σεις να ακούτε με προσοχή τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν άτομα που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας, γιατί θα είναι επίσης πολύ σημαντικές για την πορεία της δικής σας ζωής!

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη κατά την διάρκεια του χρόνου και θα απολαύσετε δημιουργικές αλλά και χαλαρωτικές συνευρέσεις με φίλους και γνωστούς. Μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που θα κλιθείτε να συμμετέχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σε κάποια μελλοντική χρονική στιγμή.

Όσο για όσους είναι ελεύθεροι ή αντιμετώπισαν στο πρόσφατο παρελθόν κάποιες δυσκολίες στη συναισθηματική τους ζωή, το έτος του Κόκορα μπορεί να φέρει κάποιες καλές ευκαιρίες. Μέσα από την βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής θα υπάρξουν οι γνωριμίες εκείνες που μπορούν να σας βγάλουν από το τέλμα που βρίσκεστε και να φέρουν την ελπίδα και το φως στη ζωή σας. Για τις μοναχικές ψυχές το διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου, κατά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν πολύ καλές όψεις και εξαιρετικές προοπτικές για να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική σχέση.
   
Συμβουλή

Το 2017 θα είναι ένα έτος προπαρασκευαστικό και μεταβατικό, κατά το οποίο, αν καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα χτίσετε ένα πολύ πιο σταθερό μέλλον κατά το 2018, την χρονιά του Σκύλου! Δουλέψτε, επενδύστε, αξιοποιήστε και εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά και τα ταλέντα ή τις δεξιότητες που διαθέτετε. Άλλωστε τα ταλέντα που διαθέτουμε, οφείλουμε να τα καλλιεργήσουμε, καθώς είναι τα εργαλεία για την επιβίωση μας και αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σε μια ανταγωνιστική εποχή.

Εν κατακλείδι

Το έτος του Κόκορα θα έχει καλές προοπτικές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εκείνο που θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι δεν θα σας χαριστεί τίποτε. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να σας δώσει το σύμπαν όσα σας ανήκουν και δικαιούστε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά θα πρέπει να είστε επί των επάλξεων για να τις δείτε, να προετοιμάσετε προσεκτικά τις δράσεις σας και να κάνετε σίγουρα και συνετά βήματα.

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.