Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Κόκορας ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945, 1933, 1921




Επαγγελματικά

Φέτος είναι η δική σας χρονιά, φίλοι που ανήκετε στο κινέζικο ωροσκόπιο του Κόκορα! Αρχής γενομένης από τις 28 Φεβρουαρίου του 2017 και για τους επόμενους 12 μήνες θα είστε σε θέση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών που καταβάλατε τις προηγούμενες χρονιές. Στην δική σας χρονιά θα αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και ότι με μεγαλύτερη ευκολία θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια καλά οργανωμένη στρατηγική και η αποφασιστική προσέγγιση θα αποδώσουν καλούς καρπούς!

Υπάρχουν πολλοί μεταξύ σας που η χαραυγή του νέου κινεζικού έτους θα τους βρει ανήσυχους και προβληματισμένους για την τωρινή τους, μάλλον δύσκολη θέση. Το έτος αυτό θα σηματοδοτηθεί από μια πολύ σημαντική καμπή στη ζωή σας, καθώς εκ των πραγμάτων θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσετε ότι είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά. Ένας κύκλος αναμένεται να κλείσει, για να ανοίξει αμέσως μετά ένας καινούργιος και πολύ πιο επωφελής για τα συμφέροντα και την προσωπική ή επαγγελματική σας εξέλιξη. Έχετε πολλά ταλέντα και ικανότητες και φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να επενδύσετε σ αυτά τα στοιχεία για να πάτε μπροστά.

Όσοι από σας αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνώσεις και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες σε έναν άλλο τομέα καριέρας, έχετε βαρεθεί τα τρέχοντα καθήκοντα σας και αναζητάτε κάτι που να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον ή είχατε την ατυχία να χάσετε την δουλειά σας κατά το παρελθόν και επιδιώκετε την επανείσοδο σας στον εργασιακό βίο, το έτος αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας! Δεν θα συμβούν όμως θαύματα, γι αυτό θα πρέπει να έχετε σαφείς στόχους, που σημαίνει ότι θα έχετε κάνει την έρευνά σας, θα έχετε δουλέψει και αποκτήσει τις δεξιότητες ή τις γνώσεις που απαιτούνται για αυτό που ενδιαφέρεστε να πετύχετε, ώστε να κυνηγήστε με αξιώσεις το όνειρό σας.

Εάν δουλέψετε σκληρά θα ανταμειφθείτε με μια θέση που δεν θα φανταζόσασταν, η οποία θα σας ανοίξει τον δρόμο για μια σταδιοδρομία με εξαιρετικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον. Εξαιρετικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα παρουσιαστούν κατά την περίοδο Μάρτιο έως Μάιο, τον μήνα Αύγουστο, καθώς και τον Νοέμβριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον και οποιαδήποτε άλλη χρονική κατά την διάρκεια του έτους. Άλλωστε είναι η δική σας χρονιά και όλα είναι ανά πάσα στιγμή πιθανά

Οικονομικά

Οι αλλαγές που κάποια στιγμή μέσα στο έτος θα συμβούν σε επίπεδο καριέρας θα οδηγήσουν και σε ανάλογη αύξηση των εισοδημάτων σας. Ίσως η βελτίωση των οικονομικών σας να οφείλεται σε μια προαγωγή στην υπάρχουσα θέση εργασίας σας, ενδεχομένως να συνδέεται με μια αλλαγή  τόπου και θέσης απασχόλησης, μπορεί ακόμη να προέρχεται από μια δεύτερη δουλειά ή από την εμπορική εκμετάλλευση ενός ταλέντου σας που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια σε λήθαργο. Μην βιαστείτε όμως να πανηγυρίσετε πρόωρα, γιατί όπως θα σας έρθουν τα λεφτά, με την ίδια ευκολία και ταχύτητα ενδεχομένως να εξανεμιστούν, καθώς πολλοί από σας είστε διαβόητοι ανοιχτοχέρηδες.

Καθοριστικής σημασίας για την οικονομική σας ευημερία θα είναι ο έλεγχος που θα διατηρήσετε στα οικονομικά σας. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, ζήστε ότι ενδεχομένως έχετε στερηθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά με μέτρο! Διατηρήστε ένα πολύ σφιχτό έλεγχο των δαπανών σας, προγραμματίστε τις δαπάνες σας μακροχρόνια, γιατί είστε σε θέση στο τέλος να συσσωρεύετε χρέη και υποχρεώσεις από το πουθενά… Προνοήστε για να έχετε και στο μέλλον! 

Προσωπικά

Λόγω της έμφυτης περιέργειας που έχετε και της κάπως ανήσυχης φύσης σας, ίσως να θελήσετε κατά τη διάρκεια του έτους αυτού να ξεκινήσετε κάποια καινούργια δραστηριότητα, που θα σας φέρει πολύ χαρά και θα σας ανανεώσει ψυχικά. Ίσως να κάνετε κάποια μαθήματα, ενδεχομένως να εμπλακείτε σε κάποια κοινωνική δραστηριότητα, ίσως πάλι κάποια πρόκληση να σας κινητοποιήσει, η πορεία όμως προς την καινούργια Ιθάκη σας, καθώς και το αποτέλεσμα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση!

Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, το έτος σας προαναγγέλλει ένα πολύ γεμάτο 12μηνο! Συχνά θα πρέπει να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε πράγματα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή σας καθημερινότητα ή να οργανώσετε καλύτερα δραστηριότητες που αφορούν την οικογένεια ή το νοικοκυριό σας. Αναμένεται να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, ώστε η προσωπική και οικογενειακή σας ζωή να βελτιωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διασφαλιστεί η ασφάλεια κι η ομαλότητα στην προσωπική σας σφαίρα.

Για όσους έχουν δική τους οικογένεια ή βρίσκονται σε σχέση, το έτος αυτό χαρακτηρίζεται από ομοψυχία και ομόνοια. Η θέληση σας να πετύχετε μια νέα ισορροπία στις σχέσεις σας μέσα από την συζήτηση και την σταδιακή προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Οι όποιες ανοιχτές πληγές του παρελθόντος μπορούν με τον τρόπο αυτό να επουλωθούν και με νέα δυναμική να προχωρήσετε μπροστά! Κοινές δραστηριότητες θα φέρουν μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ των συντρόφων ή θα φέρουν τα μέλη της οικογένειας σας πολύ πιο κοντά.

Αναφορικά με τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητηθεί η βοήθεια ή η στήριξη σε τρέχοντα ζητήματα, που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε να την παρέχετε. Ομοίως, εάν αισθάνεστε ότι κάποια χρονική στιγμή χρειάζεστε την στήριξη τους, δεν θα πρέπει να αμφιβάλετε ούτε λεπτό, ότι θα σας την παρέχουν απλόχερα και με μεγάλη χαρά. Ζητήστε λοιπόν για να έχετε, και δώστε για να λάβετε.

Πολύ υποσχόμενο θα είναι το έτος σας και για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες! Κάποιοι ωστόσο μεταξύ σας ίσως να επιλέξουν να μην εμπλακούν σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και να αφιερώσουν τον χρόνο τους στον εαυτό τους, στο ταίρι τους ή στην οικογένεια τους. Για όσους όμως θελήσουν να δραστηριοποιηθούν με εξωστρέφεια, η χρονιά αυτή θα τους φέρει πολλές χαρές, αρκετή διασκέδαση, επέκταση του κοινωνικού τους κύκλου και νέες γνωριμίες, που κάποιες από αυτές να εξελιχθούν στο μέλλον σε όμορφες φιλικές σχέσεις. Για αυτούς επιλέξουν να ακολουθήσουν την εξωστρεφή διαδρομή, ο Απρίλιος, καθώς και το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου θα τους φέρει πολλές χαρές και διασκέδαση.

Όσο για τις μοναχικές ψυχές, έφτασε η χρονική στιγμή που θα δείτε την προσωπική σας ζωή να γυρίζει σελίδα. Μια τυχαία γνωριμία ή μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο θα οδηγήσει σε μια σημαντική νέα σχέση. Πολλοί από σας θα βρείτε στο πρόσωπο του ατόμου αυτού την αδελφή ψυχή που αναζητούσατε και θα θέσετε τα θεμέλια για μια μακροχρόνια ερωτική-συναισθηματική σχέση. Η χρονιά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερη και σημαντική για την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής, αρκεί βέβαια να το θελήσετε και εσείς!   

Συμβουλή

Για να μπορέστε να επωφεληθείτε από την εξαιρετική δυναμική και τις πολλές ευκαιρίες που θα φέρει η χρονιά αυτή στην πόρτα σας, είναι απαραίτητο να αποφασίσετε το συντομότερο δυνατό, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε σε κάθε τομέα της ζωή σας. Θέστε έγκαιρα στόχους, κάντε τις προπαρασκευαστικές κινήσεις που απαιτούνται κατά περίπτωση και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η σκληρή δουλειά και η σαφείς στόχοι μπορούν να σας στέψουν νικητή και να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας προς το καλύτερο για τα πολλά επόμενα χρόνια.    

Εν κατακλείδι

Η δική σας χρονιά σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και με πολύ μεγάλη ευκολία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια πολύ καλή χρονιά, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά σας! Εκείνο που θα πρέπει να έχετε όμως υπόψη σας, είναι ότι δεν θα σας χαριστεί τίποτε! Απλά θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Και τις ευκαιρίες αυτές θα πρέπει να τις μετουσιώσετε με την δράση και τη θέληση σας να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω. Εάν οργανωθείτε, ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή, κάνετε σοφές επιλογές και έχετε το θάρρος να κάνετε το άλμα εκεί που απαιτείται, το έτος αυτό μπορεί να σας δώσει πολλές και μεγάλες χαρές! Όλα είναι στο χέρι σας! 


Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.