Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τίγρης ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926, 1914




 Επαγγελματικά

Το 2017 θα είναι μια σημαντική χρονιά για το κινέζικο ζώδιο του Τίγρη! Κατά τη διάρκεια του έτους που ξεκινάει στις 28.2.2017 θα υπάρξουν κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες για δράση που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την παρούσα κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική κατάσταση σας. Για να επωφεληθείτε όμως θα πρέπει να εγκαταλείψετε την απαθή στάση σας ή την διάθεση σας να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και το σύμπαν επιβραβεύει τους εργατικούς! Άρα χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις καταστάσεις που επικρατούν, αποφεύγοντας ωστόσο τις παρορμητικές κινήσεις!

Εάν καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σας έναντι των ανταγωνιστών ή των συναδέλφων σας, μπορείτε να προσβλέπετε σε πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα αυτή τη χρονιά. Η επιτυχία ωστόσο μπορεί να έρθει σε τομείς που διαθέτετε ήδη κάποια εμπειρία ή σε θέσεις εργασίας που ήδη κατέχετε και όχι σε κάτι εντελώς καινούργιο. Και αυτό, γιατί θα πρέπει να κατέχετε πολύ καλά το αντικείμενο σας, ώστε να μπορέσετε με αρκετή ασφάλεια να ελίσσεσθε εκεί που οι συνθήκες θα απαιτούν ευελιξία!

Αρκετοί του ζωδίου σας θα οδηγηθούν σε νέες θέσεις εργασίας, είτε επειδή θα εκμεταλλευτούν κάποιες ευκαιρίες που θα τους δοθούν, είτε γιατί θα ελευθερωθεί κάποια καλύτερη θέση από αυτή που ήδη κατέχουν, και να τους προσφερθεί! Θα πρέπει όμως να επιδείξετε ευελιξία και διάθεση προσαρμογής στην χρήση νέων μεθόδων παραγωγής ή νέων και πιο εξελιγμένων συστημάτων πληροφορικής. Θα πρέπει επίσης, παρόλη την καλή σας τύχη και την εύνοια της μοίρας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ιδίως ότι έχει να κάνει με αντίζηλους και αντιπάλους που μπορούν με τη δράση τους να σας βλάψουν. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις μπορεί να σας φέρει ο Μάρτιος, ο Μάιος, ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος!

Για όσους του ζωδίου σας αισθάνονται ότι η παρούσα επαγγελματική τους ενασχόληση τους εγκλωβίζει και θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή στη ζωή τους ή για όσους αναζητούν εργασία, ευκαιρίες θα υπάρξουν αρκετές! Σημαντικό όμως είναι, αφού αδράξετε τις ευκαιρίες, να δείξετε διάθεση να μάθετε! Θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνετε θετική εντύπωση στους εργοδότες σας με την ταχύτητα εκμάθησης και προσαρμογής! Αυτό θα είναι το σημαντικότερο ατού σας, που θα σας εξασφαλίσει μια σταθερή θέση απασχόλησης. Σε αντίθετη περίπτωση οι προοπτικές σας δεν μπορούν να είναι ιδιαίτερα θετικές ή μακρόβιες… Θετικό επίσης στοιχείο του ζωδίου σας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο φέτος, είναι η ευχέρεια σας να δημιουργείτε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα φιλικές επαφές στον επαγγελματικό χώρο με την γοητεία και την ακτινοβολία του χαρακτήρα σας. Βέβαια μια καριέρα δεν μπορεί να χτιστεί αποκλειστικά και μόνο στο στοιχεία αυτό, αποτελεί όμως μια εξαιρετικά θετική αρχή!

Οικονομικά

Η επαγγελματική πρόοδος πολλών του ζωδίου σας θα οδηγήσει και σε μια λίγο έως πολύ πιο άνετη οικονομική κατάσταση κατά το 2017! Οι ανησυχίες και τα προβλήματα που προκαλούν τα οικονομικά σας θα περιοριστούν σημαντικά και θα μπορείτε να απολαύσετε μια λίγο πιο άνετη καθημερινότητα. Το επιπλέον εισόδημα μπορεί να προέλθει από μια δεύτερη απασχόληση που θα προκύψει μέσα στο έτος, από ένα μπόνους απόδοσης που ίσως σας δώσουν από την δουλειά σας ή χρήματα από μια πηγή που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζεστε! Το σημαντικό όμως δεν είναι από που θα έρθουν τα χρήματα, γιατί θα έρθουν, αλλά τι θα κάνετε με αυτά. Θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με πολύ μεγάλη προσοχή και μεγάλου μεγέθους δαπάνες να προγραμματιστούν πολύ καλά και με προσοχή. Και βέβαια θα πρέπει να φροντίσετε να αποταμιεύσετε κατά το δυνατόν για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να ακολουθήσουν!
 
Προσωπικά

Και στην προσωπική σας ζωή θα είστε αρκετά απασχολημένοι φέτος! Ιδιαίτερα κάποιες εποχές ή περιόδους θα σας απορροφήσουν σε σημαντικό βαθμό κάποια πρακτικά ζητήματα και θα χρειαστεί να επενδύσετε αρκετό χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν. Υπάρχει περίπτωση για πρακτικούς λόγους να χρειαστεί να κάνετε μια ανακαίνιση σε κάποιους χώρους ή σε ολόκληρο το σπίτι σας, ή ακόμη και να πρέπει να αλλάξετε στέγη. Ότι και θα προκύψει που θα αφορά την κατοικία σας, θα πρόκειται για καταστάσεις που θα απαιτήσουν χρόνο, μεγάλη προσπάθεια και θα προκαλέσουν αναστάτωση!

Είναι σημαντικό επίσης να διατηρήσετε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το ταίρι σας ή με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, και όχι να αποφασίζετε και να διατάζετε, γιατί πέρα από την αναστάτωση που ήδη θα υπάρχει, θα δημιουργήσετε πρόσθετες αιτίες προστριβών στο περιβάλλον σας. Η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μπορεί επίσης να απλοποιήσει κάποιες διαδικασίες και να ολοκληρώσετε γρηγορότερα αλλά και πιο οικονομικά αυτό που έχετε να κάνετε, εάν θελήσετε να ακούσετε τις απόψεις των δικών σας ατόμων. Θα υπάρξουν όμως και οι περίοδοι του έτους που θα απολαύσετε την παρουσία του έτερου σας ήμισυ, χωρίς να σας βαραίνουν άλλα ζητήματα. Το έτος του Κόκορα προσφέρεται για ταξίδια και εξερευνήσεις και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδράσεις με το ταίρι σας. Προγραμματίστε λοιπόν ποια αξιοθέατα θα θέλατε να επισκεφτείτε και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας…

Και στην κοινωνική σας ζωή το έτος αυτό θα είναι ιδιαίτερα γόνιμο, με ευχάριστες παρέες και συναναστροφές που να αποσπούν την προσοχή σας από την απαιτητική καθημερινότητα σας. Ο φιλικός σας κύκλος αναμένεται να επεκταθεί φέτος, αλλά και γι αυτό το λόγο ίσως ανατραπούν οι ισορροπίες που υπήρχαν. Σε περίπτωση που προκύψουν έριδες και διαπληκτισμοί μεταξύ φίλων, μείνετε απλοί θεατές για να μην σας φορτώσουν την ευθύνη στο τέλος… Ίσως να μην δώσετε την απαραίτητη προσοχή ή σημασία στην γέννηση μια παρεξήγησης που όμως μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά μεγάλο... Δείξτε αφενός κατανόηση στους προβληματισμούς των άλλων, και αφετέρου να είστε διακριτικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας!

Τόσο για την κοινωνική, όσο και για την ερωτική σας ζωή, όσοι από εσάς είναι αδέσμευτοι, οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος είναι πάρα πολύ καλοί! Ειδύλλια που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών θα έχουν πολύ καλές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης. Κινηθείτε λοιπόν και αναλάβατε δράση, εάν σας ενδιαφέρει να φέρετε κάποια θετικά αποτελέσματα στον τομέα της προσωπικής – συναισθηματικής σας ζωής. Εάν η προοπτική μιας νέα σχέσης είναι κάτι που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή, φροντίστε τουλάχιστον να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να φέρετε ένα νέο αέρα στην κοινωνική σας ζωή!

Συμβουλή

Το έτος του Κόκορα που ξεκινάει στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 θα φέρει πολλά θετικά για το ζώδιο του Τίγρη! Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι η σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων που θα βιώσετε και των ευκαιριών που θα εμφανιστούν στη ζωή σας! Μπορεί να έχετε πολλές και όμορφες ιδέες, αλλά είναι ένα έτος ρεαλισμού! Κατεβείτε από τα σύννεφα και δείτε την πρακτική διάσταση της ζωής! Εάν είστε προσεκτικοί  στις επιλογές σας και δεν αφήσετε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν από τα χέρια σας, το 2017 θα αποτελέσει μια ευχάριστη και ευημερούσα χρονιά για σας!

Εν κατακλείδι

Το μέτρο και ο ρεαλισμός είναι τα κλειδιά για μια επιτυχημένη χρονιά κατά τη διάρκεια του κινέζικου έτους του Κόκορα για σας! Δεν χρειάζονται επαναστάσεις, δεν είναι σοφές οι βιαστικές κινήσεις. Χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία αλλά και διάθεση προσαρμογής στις νέες συνθήκες που θα εμφανιστούν στην επαγγελματική κυρίως ζωή σας για να καταφέρετε να μείνετε στην ομάδα τω νικητών του έτους. Είναι απαραίτητη πολύ δουλειά και καλή προετοιμασία για να καταφέρετε οτιδήποτε θετικό στη ζωή σας φέτος, αλλά αυτά που θα καταφέρετε, όσο μικρά και αν είναι, θα είναι σε θέση να αλλάξουν τη μελλοντική πορεία της ζωής σας! Γι αυτό μη βαρυγκωμήσετε ούτε λεπτό…

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.