Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Γουρούνι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947, 1935, 1923, 1911


Επαγγελματικά

Το έτος του Κόκορα υπόσχεται πολλά και ευχάριστα γεγονότα για το ζώδιο σας,  υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει από μέρους η δέσμευση για σκληρή δουλειά! Λόγω και των πρόσφατων αλλαγών που επιχειρήσατε, όσοι μεταξύ σας το τολμήσατε, και των εμπειριών που αποκομίσατε, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να δεχθείτε σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σας προτάσεις. Ενδεχομένως να σας προτείνουν μια πιο υπεύθυνη θέση εργασίας στην επιχείρηση που απασχολείστε, ίσως όμως και να δεχτείτε προτάσεις από άλλη επιχείρηση με πολύ καλύτερους όρους. Οι ικανότητες και η εμπειρία σας θα εκτιμηθούν, και θα πρέπει να συνεχίσετε να τις αναπτύσσεται, μια και αυτά τα στοιχεία αποτελούν την προίκα σας για ένα καλό «προξενιό». Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι επαφές που μεθοδικά οικοδομήσατε στο παρελθόν, καθώς από αυτές θα προέλθουν σημαντικές εξελίξεις.

Όσο καλές και αν είναι οι εξελίξεις όμως και όσο και να σας καλύπτουν, δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και κατάρτιση! Δεν θα πρέπει να χάσετε ευκαιρίες για βελτίωση των ικανοτήτων και ανάπτυξη των ταλέντων σας, μέσα από σεμινάρια, σπουδές, επιμορφώσεις ή και προσωπική έρευνα. Εκτός του ότι θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τα τρέχοντα καθήκοντα σας με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, θα δημιουργήσετε ευνοϊκές συνθήκες για ακόμη καλύτερες προοπτικές για την κατάκτηση σημαντικότερων θέσεων εργασίας.

Αυτό ισχύει και για όσους είναι άνεργοι και επιδιώκουν την επανένταξη τους στον ενεργό επαγγελματικό βίο, μια και βελτιώνετε τις πιθανότητες να βρείτε κάτι που θα σας γεμίζει. Η επανεκπαίδευση μπορεί να είναι μια πολύ καλή λύση για σας, ώστε να βγείτε στην αγορά εργασίας με καλύτερες προοπτικές απασχόλησης. Είναι ένας πολύ ενθαρρυντικός χρόνος και με επιμονή αλλά και σκληρή δουλειά θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται! Καλές ευκαιρίες για θέσεις εργασίας με προοπτικές θα φέρει το έτος του Κόκορα κατά το διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Απρίλιο, καθώς και κατά τους μήνες Ιούλιο και Νοέμβριο!       

Οικονομικά

Η επαγγελματική σας άνοδος συχνά θα συνοδεύεται και από την ανάλογη βελτίωση των οικονομικών κατά το 2017! Δεν είναι όμως καθόλου απίθανο να υπάρξει τόνωση των οικονομικών σας και από τρίτες πηγές, πέρα από την εργασία σας. Αν και είστε αρκετά σοφοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, η χρονιά αυτή απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς αναφορικά με τις δαπάνες σας. Ο προγραμματισμός και του παραμικρού εξόδου θα πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητας σας, καθώς πολύ εύκολα θα μπορούσατε να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια.

Με προσοχή και καλή αίσθηση του χρήματος δεν αναμένεται να κινδυνεύσετε να δημιουργήσετε ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο άμεσο μέλλον. Σχεδιάστε εκ των προτέρων τις μεγάλες σας αγορές, ακόμη και τις διακοπές σας, ώστε ούτε να στερηθείτε αυτά που τόσο επιθυμείτε, αλλά ούτε και να χρειαστεί να καταφύγετε σε δανεισμούς ή επώδυνους περιορισμούς δαπανών. 

Προσωπικά

Για τους δεσμευμένους η χρονιά αυτή θα αποτελεί συνέχεια του έτους του Πιθήκου και μπορεί να φέρει συναρπαστικές προοπτικές που θα μεταμορφώσουν τη προσωπική σας ζωή! Μια σχέση που ξεκίνησε κατά το προηγούμενο έτος θα συνεχίσει να ανθίζει και την χρονιά αυτή, με πολύ καλές προοπτικές να καταλήξει σε συμβίωση ή γάμο μέσα στο 2017! Και για τις παλιές και δοκιμασμένες σχέσεις οι προοπτικές για ένα συναρπαστικό δωδεκάμηνο με αξέχαστα γεγονότα είναι πολύ μεγάλες.

Η αγάπη και η στήριξη που θα πάρετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το ταίρι σας, τους απογόνους ή τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας σας θα είναι συγκινητική και θα αποτελέσουν την αφορμή να επανεξετάσετε αρκετά πράγματα στην προσωπική σας ζωή και να αποφασίσετε να αφιερώσετε όλο και περισσότερο από τον ελεύθερο σας χρόνο μαζί τους. Οι κοινές δραστηριότητες, οι εκδρομές και η αγαστή συνύπαρξη θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία.

Προκλήσεις ωστόσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν, καθώς οι δύσκολες στιγμές ποτέ δεν λείπουν! Θα πρέπει σε ανοιχτή επικοινωνία με τα εμπλεκόμενα μέλη να βρείτε σοφές λύσεις, αποφεύγοντας αδέξιες κινήσεις και αντιδράσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Η ψυχραιμία και η ηρεμία στη λήψη αποφάσεων ή την χάραξη εμπνευσμένων στρατηγικών αντιμετώπισης των κρίσεων θα έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες και θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας πολύ πιο εύκολα τα δυσάρεστα ή δύσκολα γεγονότα.

Η κοινωνική σας ζωή θα έχει ευχάριστες όψεις, μόνο που κάποιες περιόδους οι προσκλήσεις μπορεί να είναι τόσο πολλές που θα σας κουράσουν. Είναι γεγονός όμως ότι μέσα από τις συχνές κοινωνικές σας επαφές θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, κάτι που θα αποδειχτεί ευεργετικό και τια τον τομέα της καριέρας σας!

Οι αδέσμευτοι θα έχουν συναρπαστικές προοπτικές κατά τη διάρκεια του 2017, με τις όψεις που θα φέρει το έτους του Κόκορα! Σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρείτε ένα ταίρι, ενώ πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιο άτομο τυχαία και να το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα! Παρόλα αυτά, οι καλύτερες περίοδοι για να κάνετε γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο και μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας, θα παρουσιαστούν κατά την περίοδο από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τον Ιούνιο, καθώς και κατά τον μήνα Αύγουστο!   

Συμβουλή

Συνεχίστε να δουλεύετε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα δρέψετε εξαιρετικούς καρπούς! Το έτος αυτό θα αποτελεί αναφορικά με τα επιτεύγματα σας τη συνέχεια του έτους του Πίθηκου, κατά τη διάρκεια του οποίου θέσατε τα θεμέλια για μια επανεκκίνηση της ζωής σας σε νέες βάσεις. Ο αγώνας όμως δεν σταματά ποτέ. Εκμεταλλευτείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητες στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, κάντε χρήση του δικτύου των κοινωνικών σας επαφών και εφορμήστε άφοβα προς το μέλλον. Κάλυψη θα σας παρέχουν όσοι πιστεύουν σε σας, σας αγαπούν και σας στηρίζουν.    

Εν κατακλείδι

Το έτος του Κόκορα θα είναι από πολλές απόψεις μια χρονιά θετική, με σημαντικές ανταμοιβές! Στην προσωπική σας ζωή η αγάπη και η στήριξη των δικών σας προσώπων στις πιο κρίσιμες στιγμές θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία σας. Στον τομέα της καριέρας σας θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται, καθώς έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε προετοιμάσει το έδαφος για το άλμα σας σε νέα επίπεδα. Συνεχίστε να δουλεύετε με αφοσίωση και πάθος, όρεξη για βελτίωση των ικανοτήτων και διεύρυνσης των γνώσεων σας και το μέλλον σας υπόσχεται πολλά και θαυμαστά!

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.