Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Γενική αστρολογική πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2016


Ένας πολύ δυναμικός χρόνος κλείνει στον Δεκέμβριο τον κύκλο του! Και ο Δεκέμβριος θα είναι αυτό που λίγο πολύ μας έχει προετοιμάσει όλο το προηγούμενο διάστημα: Ένας ευμετάβλητος μήνας, μιας περιόδου με πολλές αλλαγές, εναλλαγές και ανακατατάξεις. Κλείνοντας ένας κύκλος είθισται να μειώνονται οι ταχύτητες και η ορμή των γεγονότων, παρόλα αυτά δεν θα λείπουν και οι εξάρσεις…

Ο μήνας ίσως να ξεκινήσει φαινομενικά ήρεμα, αλλά τα φαινόμενα θα απατούν! Η ηλιακή δραστηριότητα δεν θα έχει την ένταση των προηγούμενων φάσεων του έτους, αλλά το κενό θα φροντίσει να καλύψει η περισσή ενέργεια της Σελήνης, που και αυτό το μήνα θα διανύει μια αρκετά πιο κοντινή προς τη γη τροχιά.

Ανεξάρτητα από το στοιχείο που ανήκει ο καθένας μας ή το ζώδιο του, η τόσο έντονη παρουσία του δορυφόρου μας θα φέρει στην επιφάνεια με επίφαση το στοιχείο του συναισθήματος και του εσωτερικού μας κόσμου! Θα έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο με πολύ πιο άμεσο τρόπο, κάτι στο οποίο θα συνεπικουρήσει και η θέση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερου. Οι ασάφειες στην αισθηματική σφαίρα θα είναι πολύ λιγότερες και πολλοί από μας θα αισθάνονται μετά από πολύ καιρό και πάλι ο εαυτός τους, έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών τους και βάζοντας σε τάξη τις επιδιώξεις τους στον αισθηματικό τομέα.

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης,  από τον Υδροχόο ξεκινώντας ο μήνας και μετά τις 19.12 από το ζώδιο των Ιχθύων, θα έχει μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία στη ζωή μας κατά τον μήνα αυτό. Η επίδραση του όμως θα χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές θετική, μια και θα μας βοηθήσει να δούμε πιο καθαρά τα προβλήματα μας, ώστε να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Η θέση του Άρη θα κάνει περιττή την φοβία μας για κρυφούς εχθρούς και δολοπλοκίες πίσω από την πλάτη μας, καθώς πολλά θα συμβούν ή θα έρθουν στο φως της μέρας, καθιστώντας την καθημερινότητα μας αρκετά πιο βατή και ξεκάθαρη.

Η Μαύρη Σελήνη του μήνα όμως αναμένεται να είναι ο κύριος εχθρός μας! Πρόκειται για ένα αστρολογικό φαινόμενο που παραμένει «απρόβλεπτο», φέρνοντας στη ζωή μας αβεβαιότητα και ασάφεια, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνολικές τάσεις που θα επικρατούν στον έναστρο ουρανό. Παρόλα αυτά, οι όψεις της με τον Άρη μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ενεργειακό μείγμα.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι αρκετά ασαφής και δύσκολος, όχι όμως σε ακραίο βαθμό. Δεν θα χρειαστούν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα βγάλετε πέρα και με λίγη προσοχή και καλή προετοιμασία των κινήσεων σας θα καταφέρετε να έχετε ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα. Για τα ζώδια του στοιχείου του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) προστάτης αυτού του μήνα αναδεικνύεται ο Ουρανός, για τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) ο Ερμής, ενώ τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) δεν θα απολαύσουν αυτό το μήνα την ευεργετική, προστατευτική ασπίδα κανενός πλανήτη. Όχι ότι θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα ή δυσκολίες, αλλά θα μπορούσαν υπό διαφορετικές συνθήκες να ξεπεράσουν λίγο πιο εύκολα τις αντιξοότητες, κόβοντας το νήμα μιας ακόμη, ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς.

Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.