Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΙΤΗ 27.9.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)- από την Αλίντα Κανάκη



ΚΡΙΟΣ

Κάποιο άτομο της οικογενείας σας έχει ανάγκη την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι μάλλον κακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αποφύγετε εντάσεις, διότι το πλανητικό διογκώνει τις διαφωνίες και κορυφώνει τις συγκρούσεις!

ΛΕΩΝ

Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα! Δεν είναι εύκολο για σας αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε ενέργειες και αποφάσεις που θα σας γεμίσουν αργότερα με ευθύνες, χωρίς τα αντίστοιχα οφέλη. Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι.  Μην επεμβαίνετε επίσης στον ψυχικό κόσμο των γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε στον σύντροφο σας τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με ευγενικά και καλοπροαίρετα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι ο συνδυασμός ερωτικών και επαγγελματικών είναι ο καλύτερος δυνατός…

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά… Να κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από σκέψη, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.