Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τα ζώδια σήμερα Tετάρτη 3/8/2016


H χθεσινή νέα Σελήνη στον ζωδιακό αστερισμό του Λέοντα σε συνδυασμό με την όψη του Ηλίου με τον Ισχυρό Πλούτωνα και τον σουρεαλιστικό Ποσειδώνα καθιστά δύσκολο να συμβαδίσουμε με την πραγματικότητα. Ωστόσο αργά το απόγευμα το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού θα μπορούσε να φέρει μια προσωρινή αναστολή στις πιέσεις της ημέρας και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτο εκπλήξεις ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.

Κριός


Είναι μια θαυμάσια ημέρα η σημερινή για την επίλυση των επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Η αίσθηση του καθήκοντος και η επιθυμία σας για την επίτευξη ενός στόχου μπορεί να σταθούν τροχοπέδη στην δημιουργική ελευθερία σας. 

Ταύρος


Θα είστε σε θέση να αποδείξει κατά τη διάρκεια της μέρας τις φυσικές σας αρετές σας με τον καλύτερο δυνατό χρόνο! Η επαγγελματική επιτυχία που θα έρθει σήμερα  μπορεί να αντισταθμίσει τα οικιακά προβλήματα, τα πιθανά ζητήματα συνεργασίας στην εταιρία σας ή τα ενδεχόμενα προβλήματα του γάμου ή της σχέσης σας. 

Δίδυμοι

Η καλή τύχη θα είναι με το μέρος σας, αν αποφασίσετε να πάτε στη δουλειά μας, αντί να σπαταλάτε χρόνο σας στη διασκέδαση ή να ασχολείστε με ανύπαρκτα μικροπροβλήματα… Θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε μια επαγγελματική ή οικονομική διαφορά, να βάλει τάξη σε κάποια ζητήματα ή να δανειστείτε ένα ορισμένο ποσό των χρημάτων για τις τρέχουσες ανάγκες σας. 

Καρκίνος


Θα είναι εύκολο να βρείτε κοινό έδαφος με το αφεντικό σας, την / τον σύζυγος σας  ή κάποιον ανώτερο.  Αφήστε του να κάνουν αυτό που θέλουν και  θα συνειδητοποιήσετε αυτή θα η καλύτερη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. 

Λέων


Αποφύγετε τους αυθορμητισμούς στον επαγγελματικό τομέα ή σε πολύ σημαντικές σας σχέσεις σήμερα! Είναι προτιμότερο να λειτουργήσετε σύμφωνα με σχέδιο ή πρόγραμμα και με αυστηρή τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού! Σε αντίθετη περίπτωση οι ηγετικές σας φιλοδοξίες μπορεί να εξαλειφθούν εν τη γενέσει τους… 

Παρθένος

Αν σας αρέσει το επάγγελμά σας, σήμερα θα απολαμβάνετε να διεκπεραιώνετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας χωρίς να αισθάνεται κόπωση ή ρουτίνα.  Είναι επίσης μια καλή μέρα για ξεκούραση και χειρισμό προσωπικών σας υποθέσεων ή για επικοινωνία με τους απογόνους σας.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη το εσωτερικό σας  μέτωπο, σε θέματα δηλαδή που συνδέονται με μια κληρονομιά, την διασφάλιση της περιουσίας σας, με τα έσοδα μιας τυχόν οικογενειακής επιχείρησης, με τα χρέη σας, κλπ

Σκορπιός


Είναι μια εξαιρετική μέρα για μια επαγγελματική συνάντηση ή για τη σύναψη μιας προσωπικής συμφωνίας με κάποιον (π.χ., τον διευθυντή σας, το ταίρι σας, με ένα μεσολαβητή ή σύμβουλο). 

Τοξότης
Ταχτοποιήστε τα πράγματα και τις υποθέσεις σας στο χώρο εργασίας, βάλετε σε σειρά τα  έγγραφα της εργασίας σας, καθώς και τις επαγγελματικές σας επαφές! Σε τάξη χρειάζεται να μπουν και τα οικονομικά σας!!!  Διευθετήστε τις υποθέσεις σας και  κερδίστε χρόνο και χρήμα... 

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε κάποιες αόριστες ανησυχίες σήμερα, ακόμη και αν όλα φαίνεται να βαίνουν καλά. Μην φοβάστε να ενεργήσετε γιατί αυτό είναι ακριβώς το μυστικό σας που θα εγγυηθεί την επιτυχία σας. Η μέρα είναι εξαιρετικά θετική!

Υδροχόος


Μπορείτε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο σε θέματα που απαιτούν ψυχραιμία, μυστικότητα, πρακτικότητα και συνέπεια! Μπορεί να δείξετε μια τάση για απομόνωση  στη προσπάθεια σας για την επίτευξη ενός στόχου σας που απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Ιχθείς

Είναι μια αρμονική μέρα η σημερινή που δεν θα σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Δείξτε κάποια πειθαρχία και καλή οργάνωση και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για ότι κάνετε. 


Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.