Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4/8/2016



Συναισθηματικά πολύπλοκη προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα φίλοι των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό Άρη-Πλούτωνα φουντώνει τους περισσότερους του ζωδιακού με παράλογα συναισθήματα ένταση, φόβους και έλλειψη εμπιστοσύνης. Η σελήνη περνά στον ζωδιακό αστερισμό της παρθένου για να υπερισχύσει η λογική από την διαίσθηση και να βρούμε επιτέλους την ισορροπία τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κριός

Κρατήστε ισορροπίες στην δουλειά σας! Δίνετε πιο πολλά από όσα παίρνετε και αυτό βλάπτει τον ψυχισμό σας. Διπλωματία και διαπραγμάτευση είναι το κλειδί…

Ταύρος

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό πρωινό σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας.

Καρκίνος

Ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην του ασκείτε πίεση. Καταλάβετε και νιώστε τα βαθύτερα αισθήματα και τις ανάγκες του.

Λέων

Ασχοληθείτε με τον/την εκλεκτή της καρδιά σας. Νιώθει παραμελημένη/ος. Αψηφήστε την παρόρμηση να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Παρθένος

Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να ανταλλάξετε απόψεις και να γαληνέψετε.

Ζυγός

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

Σκορπιός

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές, καθώς είναι δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Τοξότης

Μην αφήσετε την άσχημη διάθεσή σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Βγείτε και διασκεδάστε!

Αιγόκερως

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Υδροχόος

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια!       
                       
Ιχθείς

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. 



Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ



  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.