Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ημερήσιο Ωροσκόπιο- ζώδια Κυριακή 12/6/2016



Η Κυριακή αγαπημένοι φίλοι των άστρων προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα ειδυλλιακή και ρομαντική μέρα. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους χαλαρώνει την ψυχική μας ενέργεια. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και ο τομέας του έρωτα και της αγάπης ευνοείται στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ


Η δουλειά σας χρειάζεται οργάνωση, κάτι που χάσατε τις προηγούμενες μέρες και σας έχει βγάλει από τους στόχους σας. Ανασκουμπωθείτε γιατί ο χρόνος είναι χρήμα…

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή δεν είναι η πλέον κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Χρειάζεται ήρεμη και εμπεριστατωμένη σκέψη…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προστατεύστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των γύρω σας, για να τη διατηρήσετε. Πολλές φορές εσείς οι ίδιοι προκαλείτε, δίχως να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεων σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα οικονομικά σας επικρατεί πιθανότατα μια αστάθεια που θα σας εκνευρίζει και σας προβληματίζει. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για το σπίτι, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συναντήσεις και φλερτ θα έχετε σήμερα που θα σας «ανεβάσουν» προς στιγμή, χωρίς όμως ιδιαίτερο βάθος και διάρκεια. Απολαύστε την ημέρα με τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας αυτό που έχει ανάγκη, αλλά λίγοι σας καταλαβαίνουν. Ασχοληθείτε λοιπόν με όποιον είναι σε θέση να σας καταλαβαίνει.
ΖΥΓΟΣ

Δώστε προσοχή στα μηνύματα της ημέρας! Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Κινηθείτε σταθερά και αποφασιστικά για να καταφέρετε όσα ονειρεύεστε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις ή ενέργειες. Φανείτε προνοητικοί στις αποφάσεις και τους χειρισμούς σας, ιδιαίτερα πολύπλοκων θεμάτων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν μέσα σας. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας εκφράζει, επανεξετάστε και αναθεωρήστε τη στάση σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο άτομο από τις επαφές σας μπορεί να προωθήσει τους στόχους σας, γιατί πιστεύει στο ταλέντο σας. Μην αφήνετε τη ευκαιρία να πάει χαμένη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σας, σας δημιουργούν προβλήματα οι γύρω σας, όμως εσείς ξέρετε πώς να τους κερδίσετε. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, πιστέψτε στον εαυτό σας, και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.