Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πανσέληνος στο Σκορπιό 22 Απριλίου 2016



Η ισχυρή Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα  22 Απριλίου του 2016, ενισχύει τις επιθυμίες μας και θέτει τις βάσεις για ουσιαστική προσωπική μεταμόρφωση. Η επιρροή της Πανσελήνου θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά πολύπλοκα σκαμπανεβάσματα που έχουν την δύναμη να μετατρέψουν τα πάντα στην φυσική τους ανανέωση. Αδράξτε  την ευκαιρία  για νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος στον Ταύρο αντιτίθεται στην Σελήνη στον Σκορπιό. Τα παθιασμένοι νερά του Σκορπιού φαίνεται  να προκαλούν ένταση μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού μας κόσμου. Το σύμπαν συνωμοτεί για να φτάσουμε σε οριακό σημείο για ανανέωση. Αφήστε το πνεύμα της ανοιξιάτικης Πανσελήνου να ξεπεράσει  τη δική μας αδράνεια, να αναλάβουμε τον κίνδυνο και το ρίσκο, αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτή την ευνοϊκή στιγμή για θετικά νέα ξεκινήματα.

Κριός : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τον  8ο οίκο σας. Κρυμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια. Πείτε την αλήθεια και μην φέρεστε διπρόσωπα αν θέλετε να κερδίσετε στον τομέα των σχέσεων και της αγάπης.

Ταύρος : Η  Πανσέληνος στο Σκορπιό τονίζει  τον 7ο οίκο σας των σχέσεων και των εταίρων. Αδράξτε την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα και ανανέωση.

Δίδυμοι : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό  ενεργοποιεί τον 6ο οίκο της εργασίας σας, μια απρόσμενη αλλαγή θα μπορούσε να καθαρίσει τον αέρα της απογοήτευσης και να φέρει νέα ξεκινήματα και προτάσεις. 

Καρκίνος :  Η Πανσέληνος στο Σκορπιό  κλονίζει την ενέργεια του 5ου οίκου σας, της αυτο-έκφρασης. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην φέρεστε αλλόκοτα σε όσους αγαπάτε.

Λέων : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αποσταθεροποιεί  τον 4ο οίκο σας. Επιτυχία προβλέπετε σε νέους στόχους σταδιοδρομίας.

Παρθένος : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τον  3ο οίκο σας, το άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Ζυγός : Η Πανσέληνος  στο Σκορπιό ρίχνει φως στον 2ο οίκο σας των προσωπικών αξιών. Είναι κατάλληλη στιγμή για ανανέωση και οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Σκορπιός : Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας, αυξάνοντας την ευαισθησία σας .Αποφύγετε εντάσεις με τον/την σύντροφο σας.

Τοξότης : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό  επηρεάζει τον 12ο οίκο σας, του πεπρωμένου. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας φέρουν εκτός ελέγχου.

Αιγόκερως : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αναζωογονεί τον 11ο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν αν αδράξετε την ευκαιρία.

Υδροχόος : Η Πανσέληνος τονίζει τον 10ο οίκο σας, τον τομέα της ευθύνης σας. Αποφύγετε εντάσεις και αναλάβετε τις ευθύνες σας στον τομέα των σχέσεων.

Ιχθείς : Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σήμερα  είναι ο φάρος που καθοδηγεί  τον 9ο οίκο σας .Τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.