Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Σεληνιακό Ημερολόγιο ομορφιάς για τον μήνα Απρίλιο 2016


Η άνοιξη είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ομορφιά αυτού του μήνα θα είναι μοναδική. Οι περισσότεροι από εσάς θα λάμψετε και θα καταλήξετε τους άλλους. Οι γυναίκες του ζωδιακού που γνωρίζουν την αξία τους, θα αισθάνονται μοναδικές τον μήνα Απρίλιο και η δύναμη της σεξουαλικότητας θα αποπλανήσει πολλούς του ζωδιακού. Ο Κριός ο κυβερνήτης του τρέχοντος μηνός θα προσθέσει φωτιά στις σχέσεις. Νέες γνωριμίες θα μείνουν λαμπρές και αξέχαστες, όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα ανανεωθείτε και θα λάμψετε με νέα χρώματα. Με την N.Σελήνη στον Κριό να είστε έτοιμοι για αυτά τα μαγικά αισθήματα που θα αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας καθ΄ όλη την διάρκεια του μήνα.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. AΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.