Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ταύρος- ετήσιες προβλέψεις 2016


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη δύναμη, εκπαίδευση και ταξίδια, που θα σχετίζονται με την καριέρα και το πεπρωμένο σας. Θα κλιθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας! Η σταθερότητα και η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία. Η τελευταία εβδομάδα  του Μάιου, με την σύνοδο Δία- Κρόνου στο ζώδιο σας  προβλέπεται να είναι αρκετά δραστήρια και θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία! Ενδεχομένως να ξεκινήσετε κάτι νέο και να αποκομίσετε οφέλη μέσω μιας ομάδας εργασίας. Ωστόσο, το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα κρύβει ψευδαισθήσεις και κάνει το κλίμα ουτοπικό προς τα μέσα του έτους, έως και τέλος Αυγούστου. Ο Κρόνος κινείται από το πρώτο οίκο σας, το σπίτι της  αυτοεκτίμησης, σε συνδυασμό με το δεύτερο οίκο σας  το εισόδημα, και κατά τον μήνα Αύγουστο θα σας πιέσει οικονομικά. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κλείσουν, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νέες, γι αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Κατά την διάρκεια του 2016 οι σχέσεις θα εμβαθύνουν και θα εμπλουτιστούν περισσότερο. Ο Άρης θα κάνει μια μακρά διέλευση από το ζώδιο του Τοξότη για περίπου επτά μήνες, από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2016. Στο ωροσκόπιο σας η κυρίαρχη θέση των πλανητών θα αποδυναμώσει την έντονη διάθεση σας για εφήμερες σχέσεις και θα αλλάξει τις ισορροπίες της ερωτικής σας ζωής. Όσοι έχετε μια αρμονική σχέση, αυτή τη χρονιά τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια αρμονία που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση. Πολλοί αδέσμευτοι από εσάς να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή πνευματικά κέντρα! Το σύμπαν θα σας εκπαιδεύσει μέσα από την νέα αυτή αγάπη σε θέματα κοινωνικά. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και ερωτευτείτε!

Υγεία

Η χρονιά θα ξεκινήσει με υψηλά επίπεδα ενέργειας που θα διατηρηθούν μέχρι και το τέλος του έτους! Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής στο φαγητό, διαφορετικά θα επηρεαστεί ο μεταβολισμός σας και πιθανόν να παρουσιάσετε αύξηση βάρους, που θα είναι δύσκολο αργότερα να ελέγξετε.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16
Ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Παρασκευή.
Δυσμενής ημέρες: Τρίτη.

Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.