Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Λέων- ετήσιες προβλέψεις 2016

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 είναι μια χρονιά με πολλές εξάρσεις και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση των πλανητών προκαλεί  δράση, παράλληλα όμως θα φέρει και νέες και καινοτόμες ιδέες. Ο Μάιος θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, επειδή ο Ουρανός θα σταθμεύει  με τετράγωνο Δία-Κρόνου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Μην εκπλαγείτε αν σχέσεις τελειώνουν ξαφνικά οριστικά. Από το Αύγουστο του 2016 ο Κρόνος αποχωρεί από τον  δέκατο οίκο της καριέρας σας, για να πάρετε μια μεγάλη αναπνοή και να μειωθεί η ένταση της προσπάθειας στον τομέα της εργασίας. Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος  θα είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, που θα φέρει όμως καλή ανταμοιβή μέσα στα χρόνια που έρχονται. Οι καλές όψεις του Δία από την Παρθένο  θα συμβάλλουν θεαματικά στη δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για τους Λέοντες. Η θέση των πλανητών από το 7ο και 11ο οίκο της εξουσίας θα φέρουν χαρμόσυνα γεγονότα. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να παραδεχθούν ανοιχτά πως δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους ή δεν έκαναν όσα όφειλαν να κάνουν όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στα μάτια του συντρόφου τους. Καρμικές σχέσεις ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τη χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια. Όσο για τους αδέσμευτους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.   

Υγεία

Η έναρξη του έτους θα σας βρει με σχετικά κακή διάθεση. Η ενέργειά σας θα βρίσκεται  σε χαμηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο Πλούτωνας θα πιέζει με τις όψεις στο ζώδιο σας. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθισμούς.


Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9.
Ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή.
Δυσμενής ημέρες: το Σάββατο.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.