Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Όταν τα ζώδια προσπαθούν να εντυπωσιάσουν! Ποιοι είναι οι φιγουρατζήδες και ποιοι οι παρασκηνιακοί τύποι;


ΚΡΙΟΣ:

Για τον Κριό είναι ότι πιο εύκολο το να κάνει φιγούρα . Αυτός είναι  που θα διασχίσει  τη θάλασσα πάνω σε μια φουσκωτή μπανάνα, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εκκωφαντικό σαματά. Οι φωνές και τα γέλια του, θα καλύπτουν  των άλλων. Ο Κριός με την εμφάνισή του(καλή ή κακή),θα επισκιάσει τους άλλους! Προτιμά να τον σχολιάζουν ακόμη και αρνητικά, παρά να μην τον σχολιάζουν καθόλου. Ακόμα κι αν δεν πετύχει αυτό που θέλει, ο Κριός  θα έχει κάνει μια αλησμόνητη εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος νιώθει άβολα με την φιγούρα, γι’ αυτό και προτιμά να επιδεικνύεται προβάλλοντας τα γνήσια προσόντα του. Έτσι ο  Ταύρος μας, ανεξαρτήτως φύλου, απλώς θα αναφερθεί φειδωλά στα εξαιρετικά του χαρίσματα στη μαγειρική, την κηπευτική ή την καλλιτεχνία. Ή θα επιδείξει εξίσου σεμνά τα καλόγουστα ρούχα του και τις γνώσεις του πάνω στα καλύτερα στέκια της πόλης, της χώρας και του πλανήτη.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ο Δίδυμος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα να κάνει φιγούρα, φτάνοντας σε σημείο υπερβολής! Όταν θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις, θα αρχίσει να μιλάει ακατάπαυστα, θα έχει γνώμη και άποψη για τα πάντα, θα λέει ανέκδοτα και θα πετάει και υπονοούμενα ερωτικού τύπου, έτσι για γαρνιτούρα. Επιδεικνύεται με τον πιο έντονο και αυθόρμητο τρόπο, χάνοντας, πολλές φορές, το μέτρο και κουράζοντας τους συνομιλητές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Για τον Καρκίνο, τα ψυχικά χαρίσματα είναι αυτά που εντυπωσιάζουν τους άλλους .Ο κάθε εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου θεωρεί ότι τα δικά του είναι σε θέση να λάμψουν χωρίς  να χρειαστεί να προσπαθήσει για κάτι άλλο. Το τετραπέρατο μυαλό του  και η καλή καρδιά του φτάνουν και περισσεύουν. Και όποιος δεν εντυπωσιαστεί από αυτά, εκείνος θα χάσει.

ΛΕΩΝ :

To  λιοντάρι   πρέπει να κυριαρχεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον παρίσταται. Θεωρεί υποχρεωτικό όπου πάει, να υποκλίνονται όλοι στο μεγαλείο του. Πιστεύει ότι ο εαυτός του είναι ένα θαύμα, που πάντα θα πρέπει να αναγνωρίζεται και να προτιμάται από οποιονδήποτε άλλον! Τόσο, ώστε αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, να του φαίνεται ότι παραβιάστηκε η φυσική τάξη του κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος θα κάνει την φιγούρα του σεμνά και διακριτικά, ώστε να μην μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι επιδεικνύεται. Δε θέλει να είναι επιδειξιομανής, για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα δείξει, όμως, τον καλύτερο εαυτό του λίγο ύπουλα,  αφήνοντας, υποτίθεται τυχαία, να φανούν όλα τα προσόντα για τα οποία είναι περήφανος. Βέβαια, από την πολλή διακριτικότητα και μετριοφροσύνη, κινδυνεύει να αγνοηθεί από τους άλλους. Δυστυχώς, την σήμερον ημέρα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές αξίες.

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός θα κάνει τη φιγούρα του, ακόμα κι αν δεν τον βλέπει κανένας, πόσο μάλλον αν έχει και κοινό! Στήνει με επιμέλεια ένα σκηνικό, μέσα στο οποίο διαδραματίζεται η ύπαρξή του. Και όταν έχει και κίνητρο για να επιδειχθεί, δεν θα το κάνει με υπερβολές. Θα αφήσει να εννοηθεί ότι ο ίδιος δεν είχε καμιά πρόθεση για κάτι τέτοιο, αλλά αφού επιμένουν οι υπόλοιποι, ας μιλήσει κι αυτός για τα χαρίσματά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός τρελαίνεται για τους ανταγωνισμούς, γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι είναι  ο καλύτερος από όλους! Έτσι,  κινείται δήθεν αμέριμνα, αλλά με έχοντας όλα τα όπλα της γοητείας του σε ισχύ, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβει τις αντιδράσεις που προκαλεί. Ποιός συγκλονίστηκε από αυτόν και ποιός έμεινε ασυγκίνητος!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης είναι από τη φύση του φιγουρατζής , του βγαίνει αβίαστα, ενώ στους άλλους φαίνεται επιτηδευμένο όλο αυτό. Και όχι μόνο δεν το κάνει σκόπιμα, αλλά δεν τον νοιάζει και πολύ! Θα κερδίσει τις εντυπώσεις και μετά κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σχεδόν ποτέ δεν επιδεικνύεται για να πετύχει κάτι, ούτε καν μια ερωτική κατάκτηση. Παρ’ όλα αυτά  καταφέρνει ότι θέλει, γιατί δεν παριστάνει τίποτα παραπάνω από τον ίδιο του τον εαυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η αγάπη του Αιγόκερου για τη φιγούρα είναι ανεκδήλωτη, δε θέλει, σε καμία περίπτωση, να φανεί  ότι κάνει επίδειξη, άσχετα που την κάνει συνέχεια, κάθε ώρα και στιγμή. Ο Αιγόκερως θέλει να δείξει ανωτερότητα , να φανεί σεμνός και λιτός, όπως κάθε άνθρωπος που έχει πλήρη συναίσθηση της πραγματικής  του αξίας. Και όταν αναφερθεί σε κάποια επιτεύγματά του, είναι κάτι που το έφερε ν κουβέντα όλως τυχαίως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Στον Υδροχόο αρέσει να λέει και να δείχνει το καλό. Εάν ο ίδιος έχει κάνει κάτι καλό, γιατί να μην το αναφέρει; Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τα ανθρωπιστικά του οράματα και  θα κάνει τη φιγούρα του για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

ΙΧΘΕΙΣ:

Στον Ιχθύ δεν αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά η παρουσία του να είναι διακριτική και να κρατάει χαμηλούς τόνους στον χώρο που βρίσκεται. Βέβαια, εάν του το ζητήσετε, θα κάνει την φιγούρα του για να μη σας χαλάσει το χατίρι! Ο ίδιος δε θέλει… για σας το κάνει! Τραβάτε με κι ας κλαίω…

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.