Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Υδροχόος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015



Γενικά

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2015 υπόσχονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια.H διέλευση του Δία υπόσχεται εξέλιξη και αναζήτηση νέων ευκαιριών. Στον τομέα των σχέσεων φαίνεται πως, αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δείξετε περισσότερη κατανόηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Παρ' όλα αυτά, μερικοί από εσάς θα βυθιστείτε σε μια θλιβερή ονειροπόληση, με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Θα έχετε μια έντονη παρόρμηση και ανησυχία αφενός να εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον, και αφετέρου να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, τα άστρα  θα σας φέρουν αντιμέτωπους με υλικές ανησυχίες και έντονα συναισθηματικά γεγονότα. Η πίεση και τα παρασκηνιακά γεγονότα θα υπάρχουν καθ όλη την διάρκεια  του έτους, αλλά με τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση  που σας διακρίνει θα πραγματοποιηθούν οι νέοι στόχοι σας και η δημιουργικότητα θα αναδείξει το ταλέντο σας. Το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας  προς το τέλος του έτους ευνοεί νέα πράγματα που θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Επαγγελματικά

Η διέλευση του Κρόνου θα σας κάνει να εξετάσετε τα πράγματα από κάθε πλευρά. Θα ξεκαθαρίσετε νέες προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σας αποδώσει καρπούς μελλοντικά. Με αρκετή αισιοδοξία θα προχωρήσετε σταθερά, σε μια πολύ καλή στιγμή της ζωής σας, για να δείξετε σε όλους το ταλέντο και τις ικανότητες σας. Θα εργάζεται εντατικά και με ζήλο, θέτοντας στόχους σε θέματα καριέρας, με πρώτο πλάνο την υλοποίηση των σκέψεών σας.

Από την άλλη πλευρά, θα νιώσετε έντονη πίεση και θα αισθανθείτε ότι η ζωή είναι σκληρή απέναντι σας. Αυτή τη χρονιά θα ενεργήσετε με βάση το ένστικτο σας, ως αναφορά εμπόδια και οικονομικές δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Συνιστάται να κάνετε μια καλή κατανομή της δουλειάς σας, προκειμένου να αποφευχθεί η ψυχική υπερφόρτωση. Επίσης θα είναι απαραίτητο να κάνετε μια μικρή στάση μετά από κάθε καθοριστικό βήμα που κάνετε, για να αξιολογήσετε την πορεία σας, να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις και να κάνετε αλλαγές ή αναπροσαρμογές, εάν χρειαστούν. Μην επικεντρώνεστε στα μικρά και ασήμαντα, γιατί θα χάσετε την συνολική εικόνα, κάτι που θα σας στοιχίσει σημαντικά.

Ευεργετικότερο για σας είναι το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο  μέχρι και το τέλος του έτους. Είναι η περίοδος που, ότι πρωτοβουλίες αναλάβετε, θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη! Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με πωλήσεις, τοποθετήσεις χρημάτων και αγορές. Η επιτυχία είναι κοντά, γι αυτό και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παραμείνετε ήρεμοι  και απογειώστε τη σταδιοδρομίας σας με οργάνωση και αυτοπεποίθηση. Το μέλλον υπόσχετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα.

Οικονομικά

Το 2015 θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε τα αποτελέσματα της οικονομικής σας προόδου. Η θετική διέλευση του Κρόνου ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνοντας την ευκαιρία να πετύχετε ευνοϊκές  ρυθμίσεις με το δημόσιο  για οφειλές, που θα σας ανακουφίσουν αρκετά. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις και καταστάσεις τεταμένες με το κοντινό σας κοινωνικό περιβάλλον, εξ αιτίας ενδεχομένως οικονομικών θεμάτων. Οι θέση των πλανητών για το ζώδιό σας και το ωροσκόπιο σας συνιστά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας λογομαχίες και διενέξεις.

Ίσως θα χρειαστεί  να δείξετε αρκετή υπομονή και να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες δαπάνες που σχετίζονται με μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις  με ακίνητη περιουσία που θα σας απαλλάξουν από τα βάρη των τελευταίων ετών.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Σταθερότητα στις σχέσεις προβλέπεται το 2015. Από τις αρχές του έτους, η τονικότητα της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς. Πολλοί από εσάς θα θέσετε ερωτήματα στον εαυτό σας με πάρα πολλές ερωτήσεις, για τις οποίες δεν θα είναι πάντα εύκολο να βρεθούν απαντήσεις. Στα τέλη Απριλίου 
θα απολαύσετε οι δεσμευμένοι ισορροπία και κατανόηση από τον σύντροφό σας. Βρείτε  ένα κοινό επαφής και να αντιμετωπίστε με σχετική ευκολία  κάποια μικροεμπόδια και εντάσεις που πιθανόν να χαλάσουν τη διάθεσή σας κατά το 2ο  εξάμηνο του έτους.

Ανεξάρτητα από το αν είστε άγαμοι ή δεσμευμένοι, τα άστρα θα σας επιτρέψουν να ισορροπήσετε, ώστε να ενισχυθεί η υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργήσετε ένα νέο δυνατό αισθηματικό δεσμό, που ενδέχεται να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας μελλοντικά. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και συμβιβασμούς.

Το 2015 θα έχετε έντονο ερωτισμό και ακαταμάχητοι σεξ απίλ, για να σαγηνεύεστε και συναρπάσετε το αντίθετο φύλο με υπέροχες γνωριμίες και έρωτες που θα σας συναρπάσουν. Το συναίσθημα, ο έρωτας και οι εκφράσεις σας θα γίνουν ακόμη πιο βαθιές, με τα βέλη του έρωτα να στοχεύουν την καρδιά σας. Στα μέσα καλοκαιριού οι περισσότεροι από εσάς θα απολαύσετε ευχάριστες διακοπές παρέα με τον έρωτα της ζωής σας. Προς το τέλος του έτους, μια ήρεμη ατμόσφαιρα θα σας χαλαρώσει αρκετά, με το να καταγράφεται αυξημένη αρμονία και αισθηματική πληρότητα. 

Για τους ελεύθερους του ζωδίου είναι σημαντικό να ψάξετε για ένα ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθεί τις απλές απολαύσεις της ζωής μαζί σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μελλοντικά μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μέσα από το χώρο εργασίας σας η από κοινωνικές επαφές προς το τέλος του έτους και θα είναι η σχέση κλειδί για το επόμενο έτος.


Υγεία

Από καιρό σε καιρό, θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα νιώσετε μια αύξηση της ψυχικής σας ενέργειας, η οποία με ένα καταπληκτικό τρόπο θα αυξήσει το δημιουργικό σας δυναμικό και θα σας ωθήσει σε νέες δημιουργικές ιδέες. Η γενικά καλή κατάσταση του οργανισμού σας θα σας κινητοποιήσει για την επίτευξη των νέων σας στόχων, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Από τα μέσα καλοκαιριού ίσως θα πρέπει να αποφευχθούν για λίγο καιρό ανθυγιεινές συνήθειες. Η δίαιτα και οι άσκηση είναι απαραίτητα καθ όλη τη διάρκεια του 2015.

Ταξίδια

Το 2015 οι Υδροχόοι προβλέπεται  να κάνετε πολλά ταξίδια στον εσωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή με  τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που ενδέχεται να ασχοληθείτε αρκετοί από εσάς κατά το 2015.


Συμβουλή

Το 2015 οι πλανήτες θα έχουν πολύ θετική στάση απέναντι σας. Θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και τις στενές σχέσεις.  Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε τα πάντα ή απλά να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία των σχέσεων ή των καταστάσεων που βιώνετε, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη. Το 2015 θα κάνετε οι περισσότεροι από εσάς  μια μεγάλη αλλαγή με θετική τροπή για την βελτίωση της ζωής και των σχέσεων σας.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

 ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.