Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Λέων Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά

Το ωροσκόπιο του 2015 και οι πλανητικές όψεις για τους Λέοντες προβλέπουν ένα έτος πολύχρωμο και αισθησιακό, με νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε  περισσότερο  τον ελεύθερο  σας χρόνο για να εξετάσετε καλές ευκαιρίες που προσφέρονται αυτό το έτος. Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας προς το τέλος του έτους.  Κατά διαστήματα του έτους ένα μελανό σημείο ίσως θα αποτελούν οι όψεις του Κρόνου που ενδεχομένως να σας πιέζουν ψυχολογικά, φέρνοντας στην επιφάνεια πόνο, λύπη και μελαγχολία.

Οι πλανήτες και τα άστρα του 2015 θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο για τα υλικά πράγματα. Οι καλές όψεις του Δία  θα συμβάλλουν θεαματικά στη δημιουργικότητα, την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σας ανάταση, και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής σε μελλοντικό χρόνο, ιδιαίτερα όμως στον αισθηματικό. Φέτος είναι μια καλή στιγμή για να θάψετε το παρελθόν και να εργαστείτε σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον. Η φήμη και το όνομα σας θα ευνοηθούν αισθητά.

Επαγγελματικά

Με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς θα πρέπει να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να μην πελαγοδρομείτε. Το 2015 είναι μια χρονιά με πολλές εξάρσεις και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση των πλανητών προκαλεί  δράση, όμως  αυτό θα φέρει νέες και καινοτόμες ιδέες. Θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε μόνοι και η ευνοϊκή περίοδος να τις θέσετε σε εφαρμογή είναι κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε σε κάποια άτομα μπορεί να εκληφθεί σαν αδυναμία και να γίνετε το αντικείμενο ίντριγκας και συκοφαντιών. Πιθανές δυσκολίες με κάποιο μόνιμο συνεργάτη σας θα σας πιέσει αρκετά. Ίσως να δείξετε έλλειψη κατανόησης που θα εκτραχύνει την κατάσταση. Με υπομονή και ήπιους τόνους θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις και να επανέλθει η ισορροπία.

Η επιρροή του Πλούτωνα θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων της προσωπικής σας ζωής με πάρα πολύ κόπο και ιδρώτα από το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αυτό το έτος θα είναι κατάλληλο για να κάνετε δικαστικούς συμβιβασμούς με ευνοϊκούς όρους για εσάς. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Κάθε συζήτηση θα έχει προοπτική στο μακροπρόθεσμο μέλλον. Αναζητήστε προοπτικές στις νέες επιχειρηματικές συμφωνίες που θα προκύψουν από το πουθενά.
Επιτέλους, φίλοι μου Λέοντες, έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσετε ορισμένες σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, που θα σας αλλάξουν εντελώς τον τρόπο ζωής. Κοιτάξτε γύρω σας για την καλή σας τύχη… Ίσως κρύβεται κάπου κοντά! Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί τα άστρα υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Κατά το δεύτερο εξάμηνο τους τα έργα σας ενδέχεται να δουν το φώς  της ημέρας. Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος  θα είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, που θα φέρει όμως καλή ανταμοιβή στα χρόνια που έρχονται.

Οικονομικά

Τη φετινή χρονιά η οικονομική σας κατάσταση  προβλέπεται να είναι λίγο δύσκολη εξαιτίας των πολλών εκκρεμοτήτων και ανοιχτών μετώπων του παρελθόντος, ωστόσο με σκληρή δουλειά θα πρέπει να προχωρήσετε στον δρόμο που χαράξατε και να αναζητήσετε ευκαιρίες για να πετύχετε. Προς τα μέσα του έτους θα προσελκύσετε νέες ευκαιρίες, που θα συνδέονται με καλούς όρους πληρωμής ή αμοιβής, αύξηση εισοδημάτων ή την επιτυχία στην εξέλιξη ενός δικαστηρίου. Όμως σε γενικές γραμμές το 2015 θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην διαχείριση σας και να περιορίσετε περίσσια έξοδα. Προς τα μέσα του έτους απαιτείται να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, που εδώ και καιρό έχετε στο μυαλό σας. Δαπάνες που έχουν να κάνουν με τον τομέα του σπιτιού θα χρειαστούν ιδιαίτερη επαγρύπνηση, διότι θα επικρατεί σύγχυση και υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν βραχυπρόθεσμες δαπάνες.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 θα είναι αρμονικό στα αισθηματικά θέματα καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσουν περισσότερη διαφάνεια, με προοπτική να επέλθει η ηρεμία και η ισορροπία. Ωστόσο, κάποια γεγονότα θα σας δημιουργήσουν σημαντικά ερωτηματικά. Από την άλλη πλευρά, θα προσελκύσετε ανθρώπους που χρειάζονται προστασία και αγάπη. Ακόμη και μια μακροχρόνια σχέση που διατηρείται από συνήθεια μπορεί να γίνει βάρος μελλοντικά. Ίσως έφτασε η ώρα να πάρετε αποφάσεις που θα είναι για προσωπικό σας καλό. Καρμικές σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τη χρονιά αυτή, προκαλώντας σε αρκετούς από εσάς πόνο και συναισθηματική ανασφάλεια.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε μερικές νέες συναντήσεις, γεμάτες έρωτα και πάθος, με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Θα είστε σε θέση να δείξετε το εύρος των συναισθημάτων σας, ακόμα και τις πιο κρυφές σας επιθυμίες, σε ένα νέο έρωτα που θα μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά. Η ζωή σας θα γεμίσει με νέα χρώματα και ο ρομαντισμός θα σας κυριεύσει.  Η συναισθηματική πληρότητα θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σας προς το τέλος του  2015, όπου πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να παραδεχθούν ανοιχτά πως δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους, με αποτέλεσμα να είναι έκθετοι στα μάτια του συντρόφου τους και θα πρέπει τώρα να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό αν θέλουν να παραμείνουν στη σχέση και την επόμενη χρονιά.

Υγεία

Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο από τον Ιανουάριο και σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλά ξαφνικά θα αισθανθείτε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε από το τρέξιμο και τις πολλές υποχρεώσεις και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι πιθανόν να αισθανθείτε κάποια ανησυχία από πονοκεφάλους και πόνους στις αρθρώσεις. Από τα μέσα του έτους τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αλλά θα πρέπει να αναπληρώσετε την ενέργεια σας και να εξοικονομήσετε στο εξής δυνάμεις. Η επίδραση του πλανητικού συστήματος θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τη ζωή σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τους εθνισμούς, προκειμένου να διατηρήσετε την καλή υγεία σας. Καταναλώστε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά, που είναι απαραίτητα στον οργανισμό σας, για να αποφύγετε την ψυχολογική κούραση και ένταση, που θα νιώθετε κατά διαστήματα. Η φυσική σας κατάσταση προς το τέλους του έτους θα είναι πολύ καλή. Οι φυσικές δραστηριότητες θα δώσουν έμφαση στα εσωτερικά επίπεδα της ενέργειας σας και θα χαλυβδώσουν την υγεία σας.

Ταξίδια

Το 2015 θα  υπάρχει ένα πεδίο για να ταξιδέψετε σε άλλες χώρες για επαγγελματικούς λόγους. Είναι επίσης μια εξαιρετική χρονιά για να πάτε διακοπές σε μια συναρπαστική χώρα με την οικογένειά σας.

Συμβουλή

Οι πλανητικές όψεις που θα επικρατούν στο πλανητικό στερέωμα κατά το 2015 θα σας απελευθερώσουν από το άγχος, προς  τα τέλη της χρονιάς, αλλά θα χρειαστείτε στήριξη για να σταθείτε στα πόδια σας, ειδικά για να πετύχετε την καλή διαχείριση των υλικών σας αγαθών. Αυτά που περάσατε τα τελευταία χρόνια  ανήκουν πλέον στο παρελθόν και  επιτέλους  μπορείτε να απολαύστε την ευτυχία. Οι συμπτώσεις θα σας δώσουν απρόσμενη ευκολία στην επιδίωξη των στόχων σας. Η εσωτερική σας φωνή θα σας αφυπνίσει για να αδράξετε τις μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά που σας επιφυλάσσει το 2014, για να πετύχετε θεαματικά πράγματα μελλοντικά. Το 2015 θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για την αγορά ενός σπιτιού,  αν προσέξετε πολύ καλά τον τομέα της σωστής διαπραγμάτευσης.  Επιτέλους ήρθε η ώρα να κοιτάξετε κατάματα δική προσωπική σας ευτυχία, το αξίζετε! Αν και θα υπάρξουν προκλήσεις, το 2015 θα είναι ένα έτος  γεμάτο από αγάπη, γέλιο και ευτυχία για σας.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.