Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Καρκίνος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά

Το 2015 προβλέπετε ένα έτος  που θα φτάσετε στην κορυφή και θα καταφέρετε την επίτευξη των στόχων σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με τη διέλευση Ουρανού και το τετράγωνο Πλούτωνα προαναγγέλλει ριζική αλλαγή στη ζωή σας. Ένας νέος κόσμος  ξετυλίγεται φέτος για τους Καρκίνους, απλά θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά γι αυτό. Ήρθε επιτέλους η ώρα να εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Αλλαγές σημαντικές που θα διαρκέσουν τουλάχιστον τα επόμενα δέκα χρόνια θα ξεκινήσουν την παρούσα χρονιά. Θα υπάρχουν έντονες αλλαγές από τους  γρήγορους ρυθμούς και την δράση, στον διαλογισμό και την ξεκούραση. Έντονες φάσεις εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης.

Θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, που θα είναι θετικό για μέλλον. Το Διάστημα αυτό ευνοούνται ιδιαίτερα ταξίδια και νέα ξεκινήματα.  Το 2015 θα προκαλέσει αλλαγές εντελώς ξαφνικές και ίσως να τελειώσετε καταστάσεις που επιβραδύνουν τους στόχους σας ή να τιμωρήσετε πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε επιτέλους πως οι προσπάθειες των δύο τελευταίων ετών παίρνουν σάρκα και οστά με αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν. Το 2015 θα είναι για τους Καρκίνους μια πάρα πολύ αισιόδοξη χρονιά, με τους πλανήτες να ευθυγραμμίζονται σε τελεία αρμονία στο ωροσκόπιο σας. Αυτό θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και επιτέλους η μακρόχρονη απαισιοδοξία σας θα δώσει την σκυτάλη στην αισιοδοξία. Είναι η χρονιά που τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Το 2015 θα είναι μια σημαντική χρονιά στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Δίας ευνοεί τον τομέα των οικονομικών, χαρίζοντας περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, ενώ η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό θα σας επιτρέψει να εξετάσετε όλα τα θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να τα αξιολογήσει σωστά, προκειμένου να συνεχίσετε τις εργασίες σας με μια νέα δύναμη.

Το 2015 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα ή στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και γι αυτούς που θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα. Απροσδόκητοι διάλογοι με συναδέλφους θα φέρουν νέες ιδέες, οι οποίες θα παρουσιάσουν καλά αποτελέσματα, αν ασχοληθείτε σοβαρά και με πρόγραμμα. Νέες ιδέες και σχέδια, που αν «ποντάρετε» σωστά, θα σας αποδώσουν σημαντικά μακροπρόθεσμα. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τα προηγούμενα έτη και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να εισπράξετε καρπούς από σημαντικούς ανθρώπους που θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας . Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η χρονιά που θα κατασταλάξετε και θα εστιάσετε στου επάγγελμα που σας ταιριάζει. Μην χάνετε την ευκαιρία και εστιάστε στα νέα σας σχέδια.

Οικονομικά

Το 2015 προβλέπεται αύξηση  εσόδων στον τομέα των οικονομικών. Θέματα χρηματοδοτήσεων και επείγουσες καταστάσεις γύρω από νομικά και φορολογικά θέματα ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η επιρροή Δία ευνοεί ωστόσο σημαντικά τον οικονομικό τομέα. Από τα μέσα του πρώτου εξάμηνου του έτους η αίσθηση του φόβου μπορεί να εμφανιστεί εξαιτίας της διέλευσης του Κρόνου. Μην ρισκάρετε με συμβόλαια και δεσμευτικές υποχρεώσεις, αν δεν εξετάσετε όλα τα νομικά έγγραφα που απαιτούνται προσεκτικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν φέτος για να κερδίσετε την επόμενη δεκαετία σημαντικά οφέλη. Απρόσμενα κέρδη και ξαφνικά οφέλη θα αναπτερώσουν το ηθικό σε πολλούς από εσάς. Ο υλικός πλούτος  σας ευνοεί. Θα λάβετε χρήματα που σας χρωστάνε και από απρόσμενες πηγές.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Η επόμενη σελίδα που ξετυλίγεται τη χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από πιθανές ευκαιρίες έρωτα και νέες γνωριμίες με σοβαρές μελλοντικές εξελίξεις.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και θα χρειαστεί να κάνετε λιγάκι υπομονή στον τομέα της αγάπης. Μεταξύ 12 και 28 Φεβρουαρίου ενδέχεται να έχετε την επιστροφή μιας παλιάς αγάπης και θα είναι στο χέρι σας τι θα αποφασίσετε. Η ευαισθησία σας θα ανοίξει νέες πόρτες για σας.

Για τους δεσμευμένους, πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικές ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που από το παρελθόν προβληματίζουν τη σχέση σας. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματα σας, αλλιώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει την πρώτη μάχη. Ο σύντροφος σας έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά σας και είναι αποφασισμένος για οριστικές και αμετάκλητες λύσεις. Η φυσική τάση σας προς την ζήλεια θα πρέπει να ελεγχτεί αποτελεσματικά για να αποφύγετε εντάσεις στη σχέση σας.

Με την επιρροή του Κρόνου δεν ευνοούνται ριζικές αλλαγές. Η συμβίωση θα είναι πολύ άνετη και ευχάριστη, αν κάνετε θυσίες και από την πλευρά σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να λύσετε τα βασικά προβλήματα που σας ανησυχούν και να ομαλοποιήσετε την σχέση σας. Οι γάμοι ευνοούνται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί για το αντίθετο φύλο, ώστε πολλοί επίδοξοι ερωτικοί σύντροφοι να μάχονται για ένα βλέμμα σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας για να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Το 2015 οι σχέσεις με την οικογένεια συγγενείς και φίλους θα είναι πολύ καλές, ενώ παράλληλα νέες γνωριμίες θα συμβάλουν στη μελλοντική σας εξέλιξη.

Υγεία

Οι επιρροές των πλανητών το 2014 θα είναι αρκετά καλές, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε πως η φροντίδα της υγείας σας είναι απαραίτητη. Η υπερβολική σας δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας. Πρέπει να ορίσετε σωστό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, επιβάλλοντας πιο αργούς ρυθμούς, ώστε να δίνετε στον οργανισμό σας την δυνατότητα να ανακάμπτει. Στις αρχές του έτους θα πρέπει να προγραμματίστε σύντομες διακοπές για να σκεφτείτε και να βρείτε λύσεις αναφορικά με όσα  σας κάνουν να ανησυχείτε. Φροντίστε τον ύπνο σας, γιατί ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος και της άσχημης συναισθηματικής σας κατάστασης. Άσκηση και υγιεινή διατροφή είναι η λύση σε πολλά προβλήματα! Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Κατά την διάρκεια του έτους έχετε πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσετε στομαχικές διαταραχές αλλά και  προβλήματα με τροφικές δηλητηριάσεις.

Ταξίδια

Φέτος εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει στο σπίτι παρά στο εξωτερικό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του 2015 θα είναι αφιερωμένο στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωή και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να μην απομακρυνθείτε από το σπίτι.

Συμβουλή

Τα ο 2015 είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Περιορίστε το άγχος στην ζωή σας, αφενός για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε άσκοπα προβλήματα υγείας, και αφετέρου για να μην έρθετε αντιμέτωποι με σωρεία λαθών σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Αντί να μεμψιμοιρείτε δείτε τις θετικές πλευρές της ζωής και με θετική στάση οργανώστε το μέλλον σας. Μην τα βλέπετε όλα μαύρα, γιατί η ζωή μας έχει συνήθως το χρώμα που της δίνουμε εμείς! Επενδύστε στο πνεύμα και αφιερώστε χρόνο στο διάβασμα ή σε ασχολίες που εξυψώνουν το πνεύμα σας, ώστε και να ηρεμήσετε από τις καθημερινές ευθύνες, και να διευρύνετε τον πνευματικό σας ορίζοντα. Η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας φέτος θα είναι ότι καλύτερο είχατε ονειρευτεί, μιας και αυτό θα φέρει μελλοντικές εξελίξεις. Το 2015 είναι η πιο κατάλληλη χρονιά για να βελτιώσετε τόσο το μυαλό όσο και το σώμα.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.