Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τοξότης Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά

Το 2015 θα είναι μια αρκετά ομαλή χρονιά, με ήπιους ρυθμούς και αρκετά διαλείμματα ξεκούρασης και περισυλλογής, και με έντονη την ανάγκη να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας.  Η νέα θέση των πλανητών θα σας δώσει την αρμονία, η οποία είναι απόλυτα απαραίτητη σε κάθε δημιουργική σφαίρα.

Η τύχη μπορεί να σας βρει στη νέα χρονιά και να σας επιτρέψει να βελτιώσετε σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, οι οποίες θα σας χαλυβδώσουν και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τα δώρα που θα φέρει ο Δίας, πραγματοποιώντας την διέλευση του από το ζώδιο σας.

Μετά τα μέσα καλοκαιριού πολλοί από εσάς μπορεί να λάβουν χρήματα από μια φοροαπαλλαγή ή να λάβουν κάποια κληρονομιά. Από τα μέσα Ιουλίου θα απολαύσετε ωραίες διακοπές με αγαπημένα σας πρόσωπα,  ενώ πολλοί από εσάς ίσως να επισκεφθείτε μέρη του εξωτερικού .Το 2015 αρκετοί θα νιώσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και θα δώσετε προτεραιότητα σε νέους στόχους, αποβάλλοντας την απαισιοδοξία των προηγούμενων ετών.

Επαγγελματικά

Από τις αρχές του έτους, θα πρέπει να εργαστείτε με περισσότερη θέρμη. Ξεκινώντας από τον Aπρίλιο του 2015, οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα σας οδηγήσουν σε μια εποικοδομητική κατεύθυνση. Ο μόνος σας προβληματισμός θα είναι να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου, ακολουθώντας ένα μεθοδευμένο και αυστηρό προγραμματισμό. Ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος και δεν θα μπορείτε να εκτελέσετε όλα τα καθήκοντα σας ταυτόχρονα.

Ο ενθουσιασμός σας, σε συνδυασμό με το πρακτικό και αναλυτικό σας μυαλό, θα είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης, δίνοντας δημιουργικές ιδέες, ανάλογα με τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίζετε. Η αναγκαιότητα των αλλαγών θα σας φέρει στο σημείο να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα, και από τα μέσα του 2015 να οδηγηθείτε σε μια άλλη κατεύθυνση αναφορικά με την εργασία σας. Αυτό θα φέρει νέες σημαντικές οικονομικές μεταβολές αλλά με  μελλοντικές θετικές προοπτικές. Μια σειρά από ευκαιρίες θα φέρουν νέα ευχάριστα γεγονότα στην καριέρα σας, προς τα τέλη του έτους, ενώ η ομαδική εργασία θα αποδώσει μελλοντικά αν προγραμματίσετε σωστά.

Οικονομικά

Το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά στον οικονομικό τομέα, ιδίως από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και μετά, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό και την διάθεση σας. Θα πρέπει όμως να κάνετε σωστό προγραμματισμό, να περιορίσετε σημαντικά τα έξοδα και σας και να βάλετε φρένο σε καταναλωτικούς πειρασμούς που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα επικεντρωθείτε σε νέους στόχους της προσωπική σας ζωής, συνδεδεμένους με τη βελτίωση του σπιτιού ή την αλλαγή της κατοικίας σας. Από την άλλη πλευρά, αν ασχολείστε με το χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, τα έξοδα υπό μορφή επενδύσεων θα είναι αναγκαία. Ορισμένες απρόσμενες δαπάνες που θα σας επιβαρύνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα δημιουργούν κατά καιρούς κλίμα αβεβαιότητας. Προς το τέλος του έτους τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά, θα πρέπει να έχετε όμως την προσοχή σας τεταμένη, γιατί κινδυνεύετε από απάτες. Προσέξτε επίσης που και τι υπογράφετε, κυρίως κάποια συμβόλαια που πιθανόν προκύψουν ή κάποιες ρυθμίσεις!

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 στον αισθηματικό τομέα θα συνεχίσετε να προσπαθείτε να βελτιώσετε τις στενές σχέσεις που έχετε και να φέρετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας. Σε σύγκριση με το περασμένο έτος, οι κοινωνικές επαφές και γνωριμίες θα είναι περισσότερες. Αρκετοί από σας ενδεχομένως να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κατά την αρχή του χρόνου, που ενδέχεται μελλοντικά να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Δίας θα απελευθερώσει το συναίσθημα σας και να βοηθήσει να το εκφράσετε, αποκαλύπτοντας την πραγματική σας ψυχή.

Κάποιοι από εσάς θα αισθανθείτε συναισθηματικά κορεσμένοι, και θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε οριστικά με σχέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και κινδυνεύετε, αν δεν λάβετε τα μέτρα σας, να πληγωθείτε βαθιά. Τη χρονιά αυτή θα εμπλουτίσετε τον εαυτό σας εσωτερικά και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ιδανικό σας σύντροφο, που εδώ και καιρό σας πολιορκεί. Ίσως καταλάβετε επιτέλους ότι έχετε έλλειψη πίστης στον εαυτό σας.

Η θέση του Ουρανού και του Δία θα αυξήσουν την επιτυχία στην προσωπική σας ζωή και θα σας δώσουν μια ιδιαίτερη ευκαιρία. Αν είστε μόνοι, αυτό το έτος που θα αποβεί καθοριστικό για σας! Από τα μέσα καλοκαιριού του 2015 θα ξεχάσετε τις άσχημες μέρες και θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση νέων σχέσεων. Το πάθος θα έρθει στη ζωή σας, και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα.  Θα νιώσετε έτοιμοι να βυθιστείτε στον κόσμο του έρωτα, των συναισθημάτων, του πάθους και του ρομαντισμού. Για τους δεσμευμένους, από τα μέσα του έτους θα πρέπει να οπλιστείτε με αυτοκυριαρχία και υπομονή, εξαιτίας εντάσεων και ζήλιας που θα ξεσπάσουν από την πλευρά του συντρόφου σας, που θα φέρουν η ένταση των συναισθημάτων και η έλλειψη εμπιστοσύνη. Η υπομονή και η επιμονή θα είναι το κλειδί τις επιτυχίας.
                                                                             
Υγεία

Χάρη στην επίδραση του Δία, αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλή και η υγεία σας σε εξαιρετική κατάσταση. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, καλό είναι να δώσετε προσοχή στο μυϊκό και νευρικό  σύστημα αποφεύγοντας εντάσεις! Να πίνετε πολλά υγρά και να προσέχετε τι τρώτε, να ακολουθείτε απαραίτητα κάποιο πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας ή γυμναστικής Ορισμένοι υπάρχει μια πιθανότητα να νοσήσετε εξαιτίας των πλανητικών επιρροών, ιδιαίτερα από πονοκεφάλους. Κατά τη διάρκεια του έτους, για μικρά διαστήματα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία και έντονη κούραση.  Ωστόσο θα ανακτάτε σύντομα τις δυνάμεις σας και θα επανέρχεστε δριμύτεροι. Άσκηση και καλή διατροφή με πολλές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες είναι το μυστικό για διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα. Το 2015 είναι μια καλή χρονιά για να πειραματιστείτε με ένα νέο λίφτινγκ ή νέα κόμμωση.

Ταξίδια

Μελλοντικές αλλαγές  προβλέπονται το 2015  για τους Τοξότες, και αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή για να ταξιδέψετε. Οικονομικές απολαβές  και κάποια χρήματα που θα έρθουν ξαφνικά θα συμβάλουν σημαντικά για την εκπλήρωση των ονείρων σας και αυτό θα έρθει σε συνδυασμό  με ξαφνικά ταξίδια καριέρας και μια νέα επαγγελματική τροπή. Θα σας κάνει καλό να βγείτε από την  ρουτίνα και να ταξιδέψετε στον κόσμο. Θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι  και εμπλουτισμένοι εξαιτίας αυτών των νέων εμπειριών.



Συμβουλή

Μην βασίζεστε απόλυτα στην διαίσθησή σας, αλλά προσπαθήστε να ακούσετε και την φωνή της λογικής. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των συχνών αλλαγών της διάθεσης σας, θα σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αισθάνεστε και τόσο καλά. Η θέση του Δία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας την εξέλιξη των γεγονότων. Να  είστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν και να καταλάβουν την φιλοδοξίας σας, να επενδύσετε σε νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες, προσβλέποντας σε ένα νέο μέλλον.

Αποφύγετε να βγάζετε συμπεράσματα, βασιζόμενοι σε εικασίες! Κάντε ένα διάλογο, για να σπάσετε τα ταμπού και οποιαδήποτε άλλα όρια, προκειμένου να αποφύγετε καταστάσεις αδιεξόδου και αμφιβολιών, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το 2015 μην διστάσετε να αξιοποιήσετε σωστά μία ευκαιρία που προέκυψε από την περσινή άνοιξη. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθ όλη την διάρκεια του έτους, όσον αφορά τις δαπάνες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σημαντικά ποσά. Αναζωογονήστε το σώμα και την ψυχή και θα αισθανθείτε καλύτερα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

 ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.