Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Καρκίνος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ


ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015


Σε γενικές γραμμές το 2015 είναι μια μεγάλη χρονιά για τους Καρκίνους να κοιτάξουν προς την αυτο-βελτίωση και αυτό θα είναι ιδιαίτερα κατά τους πρώτους μήνες του έτους.


Ιανουάριος: Ο Ιανουάριος υπόσχεται ένα νέο ευοίωνο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Φεβρουάριος: Θα πρέπει να αρχίσετε να αποκομίζετε τα  οφέλη τον μήνα Φεβρουάριο για όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει  κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών.

 Μάρτιος: Θα είναι ένας καλός μήνας για την καριέρα και τις επιχειρήσεις. Στον οικογενειακό τομέα προβλέπεται να παρουσιαστούν εντάσεις και εκνευριστικές καθυστερήσεις .

Απρίλιος: Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της επιβράβευσης! Θα συνεχίσει να βλέπετε  τα αποτελέσματα της αυτο-βελτίωσης σας και μερικά από τα όνειρά σας  θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

Μάρτιος: Μπορεί να είναι ένας μήνας αλλαγών. Τα καλά νέα θα συνεχιστούν. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Ιούνιος: Θα δείτε μια αλλαγή στη στάση σας απέναντι στη ζωή.

Ιούλιος:  Θα είναι ένας πολύ θετικός μήνας για τους Καρκίνους και θα κάνετε εξαιρετική πρόοδο στον οικογενειακό τομέα.

Αύγουστος: Τον μήνα Αύγουστο προβλέπεται ότι καλύτερα θα είναι  να επικεντρωθούν στην οικογένεια και όχι την καριέρα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη.

Σεπτέμβριος:  Θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες μακροπρόθεσμες αποφάσεις σχετικά με την οικογενειακή ζωή σας. Οι αδέσμευτοι θα αποζητήσετε έντονα το γάμο και τη μόνιμη δέσμευση.

Οκτώβριος: Θα ξεκινήσει με την πραγματοποίηση κάποιων προσωπικών σας ονείρων, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται σε πολύ καλή θέση.

Νοέμβριος: Τα θετικά του έτους μπορεί να αρχίσουν να εξατμίζονται από το Νοέμβριο και θα αντιμετωπίσει ορισμένες προκλήσεις ιδίως όσον αφορά την καριέρα σας, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά.

Δεκέμβριος: Η σκληρή δουλειά και η κούραση θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πρακτικά, δεδομένου ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το 2015 για τους Καρκίνους θα αποτελέσει μια χρονιά σταθμό, αν εστιάσετε στους σωστούς τομείς της ζωής …Το 2015 υπόσχεται ευημερία και επιτυχία.


 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.