Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αιγόκερως - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015


Το 2015 για τους Αιγόκερους είναι μια χρονιά με πολλές ευκαιρίες και καλές στιγμές, που θα πρέπει να αδράξετε με ιδιαίτερη δεξιότητα. Αυτό θα εκτινάξει την καριέρα σας μελλοντικά.


Ιανουάριος:  Θα είναι σε ένας μήνας με προσωπικές προκλήσεις! Αποφύγετε την υπέρμετρη φιλοδοξία και τον εγωισμό για να πετύχετε τους στόχους σας.

Φεβρουάριος: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα τον μήνα  Φεβρουάριο . Ιδέες που φαίνονται εξαιρετικές, με νέα συμβόλαια και ενάρξεις, μπορεί να καταλήξουν να είναι μια πηγή έντασης. Αυτή είναι η  πιο κατάλληλη στιγμή  για να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ενεργήσετε.

Μάρτιος: Τον Μάρτιο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στο σπίτι και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας! Η διάθεση σας παρόλα αυτά θα είναι καλή.
.
Απρίλιος: Θα αισθάνεστε πολύ μελαγχολικά και μπορεί να κάνετε  ακόμη και τα μικρά ζητήματα να φαίνονται μεγάλα. Αποβάλετε το άγχος και τις απαισιόδοξες σκέψεις.

Μάιος: Τον μήνα  Μάιο θα είναι μια καλή στιγμή για εσάς και το σύντροφό σας, με ηρεμία και αισιοδοξία θα ξεπεράσετε σοβαρά θέματα.

Ιούνιος: Από  τον Ιούνιο και μετά θα αισθάνεστε μεγαλύτερη δέσμευση για τη σχέση σας από ότι ποτέ πριν. Κοινωνικά δραστηριότητες και επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας.

Ιούλιος: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, ακόμα κι αν έχετε πιεστικές κοινωνικές υποχρεώσεις που σας στερούν χρόνο.

Αύγουστος: Είναι ένα  ιδιαίτερα ευοίωνο χρονικό διάστημα  για να ρυθμίσετε τα χρέη σας και να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Σε πολλούς από εσάς θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα. Η οικογένεια θα υποστηρίξει τις νέες σας προσπάθειες.

Οκτώβριος: Θα φέρει πρόοδο στην απασχόληση και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών.

Νοέμβριος: Ήσυχος μήνας προβλέπετε να είναι ο Νοέμβριος. Πιθανό  να ασχοληθείτε  με θέματα σταδιοδρομίας. Αντικρουόμενες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και αυτό θα δώσει νέα φτερά στα όνειρα σας .

Δεκέμβριος: Είναι μία από εκείνες τις στιγμές, που θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας, μόνο τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας λάθη…

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το  ζώδιο Αιγόκερου, το 2015 θα επιφέρει σημαντικές  αλλαγές. Αυτή την χρονιά θα δοθεί έμφαση στην αυτο-βελτίωση και  την πρόοδο. Ταξίδια, οικονομική ασφάλεια και ρομαντισμός  θα αναπτερώσουν το ηθικό σε πολλούς από εσάς.

 Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.