Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ιχθείς - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015




2015 πρόκειται να υπάρξει με ένα έντονο ξεκίνημα. Η δημιουργικότητα ευνοεί τους Ιχθείς και υπόσχεται πολλά στο μέλλον. Η μουσική και η τέχνη θα χαρίσει νόημα και ομορφιά στους περισσότερους από εσάς.

Ιανουάριος: Πρόκειται να φέρει κάποιες διαμάχες για θέματα εξουσίας ή  εντάσεις στην καριέρα σας. Η θέση των πλανητών θα σας χαρίσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε τη καριέρα σας.

Φεβρουάριος: Δεν προβλέπεται να είναι ένας εύκολος μήνας, δεδομένου ότι μπορεί να φέρει μια κρίση στην υγεία ενός αγαπημένου προσώπου.


Μάρτιος: Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται, ιδιαίτερα αν είναι ο μήνας των γενεθλίων σας! Είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι και πραγματικά να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για λίγο.

Απρίλιος: Εάν είστε ελεύθεροι, ο Απρίλιος είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε  νέες ρομαντικές σχέσεις.

Μάιος: Τον Μάιο θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τους επόμενους μήνες. Μην παίρνετε τα πράγματα όμως πολύ σοβαρά, γιατί το πολύ άγχος θα σας επηρεάσει αρνητικά.

Ιούνιος:  Θέματα υγείας θα εξακολουθήσουν να αποτελούν προτεραιότητα κατά τον Ιούνιο. Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με πάρα πολύ δουλειά ή ανεπιθύμητες  εντάσεις.

Ιούλιος: Το καλοκαίρι σας ανεβάζει τη διάθεση και ο μήνας Ιούνιος προβλέπεται σχετικά ήρεμος, αν αναφερθούμε στη καριέρα σας ή σε οικογενειακά ζητήματα. Είναι ευκαιρία να αφιερώσετε κάποιο χρόνο  και για τον εαυτό σας, αν θέλετε να έχετε δυνάμεις και για το δεύτερο μέρος του χρόνου.

Αύγουστος: Θα είναι ένα σημείο καμπής για σας και είναι η κατάλληλη στιγμή  για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Σεπτέμβριος: Είναι ένας καλός μήνας  για να επικεντρωθείτε  στον εαυτό σας. Δώστε προτεραιότητα στη καριέρα σας.

Οκτώβριος: Τον Οκτώβριο θα πάρετε πολλή δύναμη και ευχαρίστηση από τον σύντροφό σας.

Νοέμβριος: Θα είναι ένας επιτυχημένος μήνας, με καλές απολαβές!

Δεκέμβριος: Το έτος θα κλείσει με ένα θετικό τρόπο. Ένα μεγάλο μέρος της πίεσης που έχετε αισθανθεί θα έχει αρχίσει να κοπάζει και μπορείτε να δείτε θετικά  τα πάντα μέσα στο έτος που ακολουθεί .

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων , το 2015 θα είναι μια πολύ απαιτητική χρονιά, με έντονη πίεση από εξωτερικές πηγές. Προβλέπει ότι αυτή θα είναι η χρονιά των αγώνων για τη καριέρα και την  οικογένεια. Αλλά με τη σωστή στάση, θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις.

 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.