Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Υδροχόος- Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015





Το 2015 θα ξεκινήσει σε ένα προκλητικό προσκήνιο που θα εκτινάξει μελλοντικά θέματα καριέρας και δημιουργικότητας.



Ιανουάριος: Τον Ιανουάριο θα έχετε καλή υγεία και ζωτικότητα. Ωστόσο, άλλες πλευρές της ζωής σας ζωή όπως την καριέρα και η αγάπη ενδεχομένως να διαταραχθούν.

Φεβρουάριος: Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και θα δεχθούν τεράστια πίεση! Ελέγξετε τα συναισθηματικά  και δώσετε  στους αγαπημένους σας την προσοχή  που χρειάζονται, αν θέλετε να κρατήσετε την σχέση σας σε καλά επίπεδα.

Μάρτιος: πολλοί από εσάς θα βρείτε με μια δημιουργική διέξοδο. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας, και θα  σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Απρίλιος: Προβλέπεται να είναι ένας επιθετικός μήνας! Θα είστε σε άριστη φυσική κατάσταση  και αυτό θα σας βοηθήσει να ωθήσετε τα σχέδια σας προς τα εμπρός και  να πετύχετε τους στόχους σας.

Μάιος: Κάνατε αρκετό καιρό υπομονή, επιτέλους ήρθε η ώρα  να εκμεταλλευτείτε τις  καλές κοινωνικές σχέσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε  στη ζωή.
Ιούνιος: Είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών στην εργασία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι που προσφέρεται εντελώς ξαφνικά. Με ευελιξία και δημιουργική ματιά θα καταφέρετε απίστευτα πράγματα. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν μεγάλη επίδραση στην συμπεριφορά σας και στο επαγγελματικό σας πρεστίζ .

Ιούλιος: Από τον  Ιούλιο προβλέπεται τα πράγματα να αλλάξουν. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους Υδροχόους, αρκεί να αποφύγετε να κυριαρχήσετε  πάνω στους άλλους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται στο τομέα των σχέσεων, χάρη και κάποιες έξωθεν βοήθειας στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Αύγουστος: Ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας καλός μήνας για το ζώδιο των Υδροχόων, αν έχετε λίγη υπομονή και  μετριάσετε  τη συμπεριφορά σας.

Σεπτέμβριος: Μήνας που θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας.
Το φθινόπωρο, η εστίασή σας θα είναι για τη βελτίωση της ικανότητά σας να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

Οκτώβριος: Θα είστε σε μεγάλα κέφια και από τα τέλη του μήνα  προβλέπεται να  κάνετε  μεγάλη πρόοδο αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχήματα. Εργαστείτε σκληρά για να  βάλετε επιτέλους  τα οικονομικά σας σε τάξη.

Νοέμβριος: Θα είστε αναγκασμένοι  να προωθήσετε τα σχέδια σας  μέσα  από προβλήματα. Η υγεία  σας θα είναι καλή .

Δεκέμβριος: Θα είναι ένας μήνας ισορροπίας αλλά και  προβληματισμού.
Έχετε κάνει πολλές αλλαγές φέτος και αυτή είναι η στιγμή για να  ανασυγκροτηθείτε και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κουραστεί πολύ καθ όλη την διάρκεια του 2014 και θα πρέπει να είστε  πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδό που θα καταγράψετε μέσα στο 2015.


Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του  Υδροχόου, το 2015 θα είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά, αλλά συναισθηματικά πολύ δύσκολη. Οι Υδροχόοι προβλέπεται να δώσουν το 2015 μια αυξημένη βαρύτητα στη βελτίωση των σχέσεων τους και στη αλληλεπίδραση τους με τους γύρω τους.


 Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.