Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ταύρος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά


To 2015 προβλέπετε πως θα είναι μια σκληρή χρονιά, κατά την οποία θα κλιθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η σταθερότητα και η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία. Αν επιμείνετε στους στόχους ή τις επιδιώξεις σας, η αστρολογικές διελεύσεις θα επηρεάσουν το μέλλον σας σημαντικά σε μεταγενέστερη όμως χρονική στιγμή. Θα επηρεαστεί έντονα το ωροσκόπιο σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρά τις επιπλοκές που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η εργασία σας θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, με σκληρή προσπάθεια όμως και κόπο.


Το 2015 θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους που θέσατε την προηγούμενη χρονιά ή να πραγματοποιήσετε τα νέα ξεκινήματα που σχεδιάζατε. Αυτό θα επηρεάσει θετικά το μέλλον, αλλά και πολλές σημαντικές πλευρές της προσωπικής σας ζωή. Να είστε σίγουροι πως θα σημειώσετε σταθερή πρόοδο και μάλιστα πέραν του αναμενόμενου. Προς τα μέσα του έτους η τύχη σας χαμογελάει και ανοίγονται νέες πόρτες στον επαγγελματικό τομέα.


Αφήστε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που σας διακατέχουν και δείτε με αυτοπεποίθηση το μέλλον σας κατάματα! Ορισμένοι από εσάς πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, αλλά θα πρέπει να μελετήσετε καλά την παραμικρή λεπτομέρεια και μην αναλάβετε μεγάλα ρίσκα. Επιχειρηματικές αναπροσαρμογές ή συνεργασίες θα αποδειχτούν κερδοφόρες, θα αποδώσουν όμως σε μέλλοντα χρόνο και ίσως μέσα στο 2016. Παρόλα αυτά, η θέση του Ουρανού στο ζώδιο σας ενδέχεται να σας εμπλέξει σε παρασκηνιακά γεγονότα στο χώρο εργασίας, που καλό θα ήταν να τα αποφύγετε.


Ένα δύσκολο κομμάτι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση. Ενώ τα έσοδα σας θα είναι αξιόλογα, συχνά θα αναρωτιέστε που πήγαν τα χρήματα σας. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει την αυτονόητη ανάγκη για πολύ σφιχτή διαχείριση των οικονομικών σας. Θα πρέπει να περιορίσετε εντελώς περιττές καταναλωτικές δαπάνες, και ίσως να χρειαστεί να περικόψετε από την καθημερινότητα σας ακόμη και κάποια από τα απαραίτητα και αναγκαία. Από τα μέσα Ιουλίου νέες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα αποδώσουν όμως κατά την διάρκεια του 2016!


Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ένα ερωτικό πάθος ενδέχεται να φουντώσει και πολλοί από εσάς προβλέπεται να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στην αγκαλιά του αντικείμενου του πόθου σας, μακριά από την πίεση των προηγούμενου μηνών. Γύρω στο Σεπτέμβριο οι σχέσεις σας ενδέχεται να κλονιστούν, γι αυτό αποφύγετε τουλάχιστον εντάσεις που δεν οφείλονται σε ουσιαστικές διαφορές. Θέματα κληρονομικά, παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν, της περιόδου 1999 με 2009, ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά, με θετικό για σας τρόπο έως τα μέσα του 2015.


Επαγγελματικά

Κατά την διάρκεια του  2015 η καριέρα σας ενδέχεται να είναι πολύ σταθερή αλλά η εξέλιξη και η ολοκλήρωση των έργων σας αργή, ώστε να αισθάνεστε κουρασμένοι και όλες οι δουλειές σας θα παραμένουν ημιτελείς.

Ωστόσο, ευνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Η εκτίμηση του κοινωνικού σας περίγυρου απέναντι στο πρόσωπο σας θα είναι σημαντικός παράγοντας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως να υπογράψετε συμβόλαια και ευνοϊκές ρυθμίσεις με κρατικούς φορείς, που αν διαπραγματευτείτε σωστά, θα πετύχετε μια συμφέρουσα λύση που θα σας διευκολύνει αρκετά στην εξόφληση παλαιών εκκρεμοτήτων.

H όψη Δία- Πλούτωνα θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σας καριέρα! Ενδεχομένως να ξεκινήσετε κάτι νέο και να αποκομίσετε οφέλη μέσω μιας ομάδας εργασίας. Παρόλο το περιοριστικό και δύσκολο επαγγελματικό τοπίο, τις πολλές υποχρεώσεις και την κούραση, αναμένεται να καταφέρετε θαύματα στον τομέα της σταδιοδρομίας μέσα στο 2015 .

Οικονομικά

Κατά  τα την διάρκεια του 2015 προβλέπετε τα πράγματα να είναι καλύτερα στον οικονομικό τομέα από το 2014 για τους Ταύρους. Στο δεύτερο εξάμηνο του έτους τα πράγματα στον οικονομικό τομέα θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση για πολλούς από εσάς. Οι περιστάσεις της εργασίας σας θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε σημαντικά το εισόδημα σας.
Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους και ιδιαίτερα προς τα μέσα του Νοεμβρίου η άνοδος θα είναι αρκετά σημαντική και θα είστε σε θέση επιτέλους να δημιουργήσετε κάποιο απόθεμα ασφαλείας ή να προχωρήσετε σε επενδύσεις. Ο Δίας σας καλεί να κάνετε αποταμίευση  και αυτό θα είναι κάτι που θα σας ισορροπήσει μελλοντικά. Θα πρέπει παρά ταύτα να γίνετε πιο προσεκτικοί με έγγραφα, δοσοληψίες με διοικητικούς φορείς και να έχετε μια συνετή διαχείριση των μετρητών. Δόλια πρόσωπα και αμφίβολης αποτελεσματικότητας επενδύσεις θα μπορούσαν να βλάψουν τα οικονομικά σας σε σημαντικό βαθμό. Θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε τα αναπάντεχα που μπορούν να ζημιώσουν το πορτοφόλι σας. Οικογένεια και φίλοι θα είναι μια σημαντική πηγή οικονομικής στήριξης σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Κατά την διάρκεια του 2015 οι σχέσεις θα εμβαθύνουν και θα εμπλουτιστούν περισσότερο. Στο ωροσκόπιο σας η κυρίαρχη θέση των πλανητών θα αποδυναμώσει την έντονη διάθεση σας για εφήμερες σχέσεις, και θα αλλάξει τις ισορροπίες της ερωτικής σας ζωής. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και αντιμετωπίζετε περίπλοκες καταστάσεις με τον σύντροφο της ζωής σας, θα θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και θα αναζητήσετε τρόπους και λύσεις που θα σας απαλλάξουν από ψυχοφθόρες καταστάσεις με μια περίεργη ευκολία.
Για να καταφέρετε να διαλύσετε τις ψευδαισθήσεις που σας ταλαιπωρούν, θα πρέπει να επικαλεστείτε την κοινή λογική, και ίσως να καταφύγετε τελικά στη δικαιοσύνη. Φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να υποσχεθείτε στον εαυτό σας τη δικαίωση και απαλλαγή της χρόνιας ταλαιπωρίας από σχέσεις με αταίριαστα άτομα, που σας εκμεταλλεύονται και κάνουν τους γύρω σας να αμφιβάλλουν για εσάς, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις. Την τελευταία διετία είστε αρκετά κουρασμένοι και απογοητευμένοι από δύσκολες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα και επιτέλους αποφασίζετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
Για να αποφύγετε λογομαχίες και εντάσεις στις σχέσεις σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λύνετε τα θέματα με αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια με ήπιους τόνους και μέσα από διάλογο. Όσοι έχετε μια αρμονική σχέση, αυτή τη χρονιά τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο και θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια αμοιβαία αρμονία που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση, η οποία θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Στον οικογενειακό τομέα από τα μέσα του καλοκαιριού  και μετά θα επικρατεί ηρεμία και ισορροπία έως και τα τέλη του έτους, αν αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σάς πρόσωπα. Το τρέχον έτος μην αφήνετε το εγώ ή την αυτοεκτίμηση να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα ουτοπίας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και κατά το δυνατόν προσγειωμένοι, γιατί ο Κρόνος προσγειώνει απότομα και ο πόνος είναι μεγάλος…

Υγεία

Το 2015 οι δυσάρεστες ή πιεστικές και δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας θα απαιτήσουν πολλή ενέργεια από εσάς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και να υπερβείτε πολλές φορές όρια σας για να έχετε τους γύρω σας όλους ευχαριστημένους. Οι απαιτήσεις θα είναι πέρα από τις δυνάμεις σας και θα νιώθετε υπερβολικά μεγάλη κούραση. Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στο φαγητό, διαφορετικά θα επηρεαστεί ο μεταβολισμός σας και πιθανόν να παρουσιάσετε αύξηση του βάρους, που θα είναι δύσκολο αργότερα να ελέγξετε. Ισορροπημένη διατροφή θα βελτιώσει την υγεία σας και θα σας χαρίσει ενέργεια. Οι φετινές πλανητικές όψεις  ενδεχομένως να κρύβουν υψηλό κίνδυνο σε μολύνσεις. Κρατήστε το χώρο σας καθαρό και αποφύγετε να εκθέτετε τον εαυτό σας, εάν μπορείτε, σε μολυσμένο περιβάλλον.

Ταξίδια

Το 2015 θα έρθουν στο προσκήνιο ταξίδια στο εξωτερικό που θα μπορούσαν να σχετίζονται  με την επιχείρηση ή απλά  ταξίδια αναψυχής με τους φίλους και την οικογένεια.

Συμβουλή

Το 2015 προγραμματίστε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια για να μην πιεστείτε υπερβολικά. Είναι μια ευνοϊκή χρονιά για επέκταση  και θα υπάρξει η δυνατότητα ή η ευκαιρία για την προβολή και ανταμοιβή των κόπων και προσπαθειών σας, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από σχέσεις και κοινωνικές επαφές που θα σας αποδώσουν μελλοντικά.
Τη χρονιά αυτή ενδέχεται να απαλλαγείτε από μεγάλα φορτία που σας ενοχλούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και προβλήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν θα λυθούν οριστικά. Οι σχέσεις αυτή την χρονιά μπορεί να φέρουν εκπληκτικά οφέλη! Κρατώντας μια θετική στάση  θα δείτε τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή να αλλάζει θεαματικά.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.