Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν άριστη σχέση με το σώμα τους και δεν διστάζουν να κάνουν γυμνισμό;



ΚΡΙΟΣ:

Χαρακτηριστικό του Κριού είναι το τέλειο σώμα! Η ιδέα του γυμνισμού δεν τον τρομάζει. Αντιθέτως μάλιστα! Οι αναλογίες του εκ φύσεως είναι ονειρικές! Γι’ αυτό άλλωστε είναι το μόνο ζώδιο που δεν χρειάζεται να πάει στο γυμναστήριο, μια και τρέχει συνέχεια πάνω κάτω, όλη μέρα σαν τη σβούρα. Διαθέτει απίστευτη ενέργεια και είναι από τους τύπους που δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά για πολύ ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος πάλι και μόνο στην ιδέα του γυμνισμού τρέχει να πάρει μια πετσέτα για να σκεπαστεί. Άλλωστε, ανήκει στα ζώδια που θέλουν επειγόντως άσκηση, γιατί είναι καλοφαγάδες! Τόσο τα κιλά που τον ταλαιπωρούν όσο και οι αναστολές που διαθέτει, δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τα αρνητικά συναισθήματα που το προκαλεί ο γυμνισμός!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ο φιλελεύθερος και παιχνιδιάρικος Δίδυμος διαθέτει ανοιχτό πνεύμα και καλογυμνασμένο σώμα! Eίναι λάτρης των καλλυντικών των αισθησιακών αρωμάτων, αλλά και της ιεροτελεστίας της περιποίησης του σώματος,Η ιδέα του γυμνισμού θα τον ξετρελάνει, καθώς θα θεωρήσει πως είναι ακόμα μία πρόκληση για τον ίδιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι Καρκίνοι ανήκουν στα ζώδια που διαθέτουν ανοιχτό πνεύμα! Ο γυμνισμός δεν θα τους τάραζε ιδιαίτερα! Δεν θα έλεγαν όχι σε μία πρόκληση, αρκεί να υπήρχε κάποιο κίνητρο που να αξίζει τον κόπο! Όλα στη ζωή θέλουν ένα αντάλλαγμα για έναν Καρκίνο!

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων δεν θα έκανε ποτέ γυμνισμό! Για έναν και μόνο λόγο. Γιατί ποτέ δεν βρήκε χρόνο να πάει στο γυμναστήριο για αυτά τα 5 κιλά που έβαλε φέτος τον χειμώνα! Όταν κάτι το κουκουλώνουμε για να μη φαίνεται, δε σημαίνει ότι το εξαφανίζουμε κιόλας, αγαπητέ μου Λέοντα! Άρα λοιπόν, με το να καλύπτεις την κοιλίτσα σου με ακριβά ρούχα δεν λύνεις το πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος είναι γεγονός πως είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και του καλογυμνασμένου σώματος! Δεν θα έλεγε ποτέ όχι στο γυμνισμό, αρκεί να μην βαριόταν! Είναι ζήτημα για τον ίδιο το θέμα της ψυχολογίας του! Έχει συχνά ανεβοκατεβάσματα στη διάθεσή του, που τον εμποδίζουν να κάνει πολλά πράγματα!

ΖΥΓΟΣ:

Βράζει στο αίμα σου ο χορός και τρέχεις όπου και αν σε καλέσουν, σου αρέσει η γυμναστική, όμως μόνο όταν δεν βαριέσαι.  Με καλή παρέα δεν θα έλεγες ποτέ όχι στον γυμνισμό . Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έκανες κάτι τέτοιο μόνος σου. Όχι για έχεις αναστολές, αλλά διότι δεν μπορείς να πάρεις ποτέ μία απόφαση μόνος σου! Πάντα χρειάζεσαι κάποιον να σε παροτρύνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Κινητήριος δύναμη για έναν Σκορπιό, είναι ο έρωτας! Θα έκανε τα πάντα σ΄ αυτόν τον τομέα! Ο γυμνισμός για έναν Σκορπιό δεν είναι φυσικά τίποτα το δύσκολο! Το γυμνό είναι κομμάτι της ζωής του! Όντας καλογυμνασμένος και σίγουρος για τον εαυτό του, άνετα θα έλεγε ναι, μια και θα προσδοκούσε πολλά!!! 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης δεν φοβάται το γυμνό! Θέλει πρόκληση στη ζωή του για να έχει ενδιαφέρον ! έτσι και η ιδέα του γυμνισμού θα ήταν μία πρόκληση για τον ίδιο αλλά και για τους άλλους, καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να επιδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα του με κάθε τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως είναι από τα ζώδια που γνωρίζει πολύ καλά τις άμυνες και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εικόνα του γυμνού δεν σοκάρει ποτέ έναν Αιγόκερω. Αντίθετα, νιώθει πως ανακαλύπτει καινούργια κομμάτια του εαυτού του! Δεν θα έλεγε ποτέ όχι στην ιδέα του γυμνισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που δεν αγαπά τις κοινωνικές διακρίσεις και τον ρατσισμό. Για τον ίδιο η ιδέα του γυμνισμού θα ήταν ένα μήνυμα για τις κοινωνικές ανισότητες, καθώς θα νιώθει πως ο γυμνισμός θα προαγάγει και θα εξισώνει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

ΙΧΘΕΙΣ:

Οι Ιχθύες γενικότερα είναι λάτρεις του υγρού στοιχείου. Έτσι, η ιδέα του γυμνισμού θα προκαλεί έντονα συναισθήματα ελευθερίας που είναι απαραίτητα για έναν Ιχθύ. Οι φραγμοί και οι κοινωνικές νόρμες δεν υφίστανται για ένα άναρχο Ιχθύ!

Αλίντα Κανάκη

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.