Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (22.7 – 22.12.2014)


Ο Ουρανός σαν πλανήτης θεωρείται ο επαναστάτης που ωθεί την ανθρωπότητα σε νέα μονοπάτια. Πριμοδοτεί τις επαναστατικές και πρωτοπόρες ιδέες, σχετίζεται με την φιλελεύθερη σκέψη και δράση, αντιπροσωπεύει την δημοκρατία, τουλάχιστον στην ιδεατή της μορφή, και τον απλό άνθρωπο.

Την περίοδο που διανύουμε ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό και βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο με αρκετά οδυνηρό τρόπο τις αλλαγές που κυοφορούνται  ή επιτελούνται σε διάφορα επίπεδα. Όντας πλανήτης που δεν μπορεί να θεωρηθεί από εκείνους που έχουν θετική επιρροή, μια και οι αλλαγές που προκαλεί συντελούνται πολλές φορές με βίαιο και απότομο τρόπο, στην ανάδρομη πορεία του αυτά τα χαρακτηριστικά του επιτείνονται.

Ο Ουρανός, ο πλέον απρόβλεπτος όλων των πλανητών, στην ανάδρομη κίνηση του, που είναι και πολύμηνη, θα φέρει στην επιφάνεια όλες μας τις δυσαρέσκειες, όλα μας τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω λανθασμένων επιλογών ή λανθασμένων αποφάσεων προκειμένου να κάνουμε την αναπροσαρμογή που είναι απαραίτητη.

Εάν έχουμε κάνει λανθασμένη επιλογή ερωτικού συντρόφου, η δυσαρέσκεια μας για το πρόσωπο του θα κορυφωθεί αυτή τη περίοδο. Το ίδιο θα συμβεί και με μια λανθασμένη επιλογή καριέρας ή ένα μη ταιριαστό τρόπο ζωής. Τις μέρες της ανάδρομης κίνησης του, πολύ συχνά βλέπουμε άτομα κατεξοχήν εξωστρεφή να κλείνονται στον εαυτό τους, άτομα μαχητικά να καταθέτουν με ευκολία τα όπλα και άτομα ευγενικά και μετρημένα να κάνουν απίστευτα βίαια  ξεσπάσματα.

Στην παρούσα ανάδρομη κίνηση του ο Ουρανός θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις φοβίες μας, τις οποίες θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε. Θα μας εξωθήσει σε αλλαγές που για κάποιους λόγους ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν νωρίτερα. Οι αλλαγές είναι βέβαιο ότι θα συμβούν και ο Ουρανός τις προωθεί για το καλό μας μέσα από μια μακροχρόνια οπτική. Το Σύμπαν μας ωθεί προς μια νέα κατεύθυνση, και κατά τη διάρκεια της μετάβασης αυτής θα πρέπει να αξιολογήσουμε τη ζωή μας μέσα από μια νέα οπτική και να απορρίψουμε οτιδήποτε μας είναι βάρος και δεν μας αφήνει να πάμε μπροστά. Ίσως ο τρόπος που θα το κάνουμε να είναι λίγο βίαιος ή απότομος, περισσότερο επαναστατικός από ότι θα θέλαμε, αλλά θα αποβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο για μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει κατά τους ακόλουθους μήνες να έρθετε σε βαθιά επικοινωνία με τον εαυτό σας, για να πραγματοποιήσετε όλες εκείνες τις αλλαγές που έχετε ανάγκη. Θα έχετε την τάση να θέλετε να ξεφύγετε από άτομα ή καταστάσεις που σας πιέζουν, σας περιορίζουν ή σας δημιουργούν αίσθημα δυσφορίας. Εάν έχετε συμφιλιωθεί με τον τρόπο που οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν ή σας βλέπουν σαν άτομο, ο ανάδρομος Ουρανός θα σας ωθήσει να κάνετε κάτι επαναστατικά ανατρεπτικό και να τους αφήσετε όλους άναυδους. Άλλωστε πολύ συχνά θα σκέφτονται φίλοι και γνωστοί το διάστημα αυτό: Απίστευτο! Το είπε και το έκανε τελικά…

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τους επόμενους έξι μήνες ο Ουρανός θα σας φέρει αντιμέτωπους με όλα εκείνα που κρατάτε κρυφά και κρυμμένα για τη προσωπική σας ζωή, όλα εκείνα που φοβόσαστε να πείτε ή να παραδεχτείτε, καθώς και τις παρεξηγήσεις που αφορούν τις σχέσεις σας που έχουν για σας συναισθηματική αξία ή φόρτιση. Ο Ουρανός θα σας αναγκάσει να κάνετε ριζικές αλλαγές, να αποβάλετε οτιδήποτε ανάρμοστο ή ψυχοφθόρο, να κλείσετε παλιές πληγές, προκειμένου να βρείτε την ηρεμία και τη φώτιση!  Πέρα από αυτό, θα είστε ιδιαίτερα μυστικοπαθείς αναφορικά με τις μελλοντικές σας επιδιώξεις, τα όνειρα σας ή ενδεχομένως για τα νέα σας ιδανικά που θα καθορίσουν και σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς θα βιώσετε στο διάστημα που ακολουθεί πολύ μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον. Θα είστε εξαιρετικά επιρρεπείς σε ξαφνικές αλλαγές φιλικών συναναστροφών αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών. Φιλίες που συνάψατε τα τελευταία τρία χρόνια θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και ενδεχομένως να μην αντέξουν στην κριτική. Παλιές φιλίες θα αποκτήσουν και πάλι βαρύτητα στη ζωή σας, ενώ μια παλιά και εδραιωμένη φιλική σχέση μπορεί να την δείτε ξαφνικά μέσα από ένα ερωτικό πρίσμα, σε πλατωνικό όμως επίπεδο. Θα αναζητήσετε το αντισυμβατικό στις φιλίες σας, το εκκεντρικό, το μη αναμενόμενο και το ανατρεπτικό, και όλο αυτό μέσα από μεγάλες παρέες και από πολυεπίπεδες διεργασίες και αλληλεπιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξαν πολύ σημαντικές και πολλές αιφνίδιες αλλαγές που αφορούσαν το αντικείμενο εργασίας ή σπουδών σας ή το χώρο δουλειά σας. Υπήρχαν περίοδοι οπισθοδρόμησης, ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης ή και φάσεις στασιμότητας. Ο Ουρανός μια που ευαγγελίζεται την ελευθερία, θα σας οδηγήσει να επιδιώξετε την περίοδο αυτή να βρεθείτε σε ένα χώρο εργασίας ή σπουδών που να σας προσφέρει την ελευθερία κινήσεων που τόσο ανάγκη έχετε. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας, της δημόσιας εικόνας σας και της δουλειάς σας, και θα υπάρχει για βαθιά ανάγκη τόσο για ιδεαλισμό στη δουλειά σας, όσο και για χαρά, που θα αφορά την επιτυχία ενός σκοπού ή την πραγματοποίηση ενός ονείρου.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα σας φέρει αντιμέτωπους με υπαρξιακά διλήμματα, που είναι και τα πιο δύσκολα να απαντηθούν. Θα αναρωτηθείτε συχνά για το ποιοι πραγματικά είστε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή, ποιός είναι ο ρόλος σας ή τι καταφέρατε στη μέχρι στιγμής πορεία σας. Θα θελήσετε να κινηθείτε έξω από τα όρια του ασφαλούς και γνώριμου περιβάλλοντος σας, θα κάνετε ταξίδια που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα τολμούσατε να πραγματοποιήσετε και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Ο ανάδρομος Ουρανός θα συγκλονίσει τον κόσμο σας που έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία σας, την θέση σας απέναντι στη μεταφυσική, τη θρησκεία και γενικά την πνευματική σας ζωή και τις πνευματικές αναζητήσεις σας, και ενδεχομένως να ξυπνήσει ένα καινούργιο ενδιαφέρον για περισσότερο πνευματικά παρά υλικά επιτεύγματα ή μια αφύπνιση της θρησκευτικής σας συνείδησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας τομέας που θα επηρεαστεί κατά τους ακόλουθους μήνες είναι η οικονομική σας κατάσταση ως προς οικονομική συνεισφορά του καθενός συντρόφου στη σχέση ή τον γάμο σας. Μπορεί να γίνετε ξαφνικά απόλυτα εξαρτώμενοι από το εισόδημα του συντρόφου σας ή και το αντίστροφο. Ένας άλλος τομέας που θα βρεθεί στο επίκεντρο των αλλαγών από πλευράς σας, είναι ο ερωτικός και η σταδιακή αποδοχή μιας πιο φιλελεύθερης ματιάς και μιας πιο προοδευτικής στάσης σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού ή σεξουαλικής πρακτικής. Θα πειραματιστείτε αρκετά στο σεξουαλικό τομέα, ξεπερνώντας τα στεγανά και τα ταμπού που σας χαρακτήριζαν. Η πρόκληση που σας φέρνει ο Ουρανός είναι να μάθετε να αποδέχεστε το άγνωστο, το αντισυμβατικό και το απρόβλεπτο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια σκληρή όψη για το ζώδιο σας, καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στο απέναντι από εσάς ζώδιο και επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές. Ήδη από το 2011 θα πρέπει να βιώσατε κάποια αποσταθεροποίηση σε επαγγελματικές ή ερωτικές σχέσεις, που τώρα θα μπουν σε μια κρίσιμη φάση. Η σταθερότητα που τόσο θα θέλατε έχει κάνει φτερά και θα πρέπει να παλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε ότι σας είναι πολύτιμο ή απαραίτητο. Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, είτε εσείς, είτε το ταίρι σας, θα αλληθωρίσει προς την πολυπόθητη ελευθερία που υπόσχεται ο Ουρανός, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό. Επίσης επαγγελματικές συνεργασίες που συνάπτονται αυτή την περίοδο θα είναι βραχύβιες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας τομέας στη ζωή σας που αναμένεται να επηρεαστεί με τον ανάδρομο Ουρανό είναι η επαγγελματική σας ηθική! Θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε ή χειρίζεστε καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα είστε πολύ πιο ριζοσπαστικοί στις θέσεις σας, έτοιμοι να εγκαταλείψετε παλιές και παραδοσιακές μεθόδους διαχείρισης. Το ζητούμενο βέβαια είναι να μην υποκινείστε καθαρά και μόνο από ωφελιμιστικά κίνητρα, γιατί είστε επιρρεπείς σε κάτι τέτοιο, μια και το Σύμπαν εκδικείται! Αλλαγές όμως θα πραγματοποιηθούν και στον τομέα της υγείας σας, καθώς εάν αντιμετωπίζετε κάποια χρόνια προβλήματα, ίσως να πειραματιστείτε με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Οι διατροφικές σας συνήθειες αναμένεται να αλλάξουν, ενώ εάν αθλείστε, ίσως σας προσελκύσουν αντισυμβατικές μέθοδοι εκγύμνασης.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ουρανός σας επηρεάζει κατά το επόμενο μεγάλο χρονικό διάστημα στους τομείς της ψυχαγωγίας, υπό την έννοια της διαχείρισης του ελεύθερου σας χρόνου, και της οικογενειακής ή συναισθηματικής σας ζωής. Ο Ουρανός θα σας δώσει μεγάλες δόσεις ενέργειας σε απρόβλεπτες χρονικές στιγμές,  την οποία θα πρέπει κάπως να εκτονώσετε. Ενδεχομένως να μπουν νέα χόμπι στη ζωή σας, να ξεκινήσετε κάποιες αντισυμβατικές ή ασυνήθιστες δραστηριότητες ή ακόμη και να εκφραστείτε μέσα από ένα καινούργιο δημιουργικό τρόπο, που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Ένας άλλος τομέας της ζωής σας που αναμένεται να επηρεαστεί θα είναι ο συναισθηματικός, καθώς θα σας έλκουν αντισυμβατικά ή εκκεντρικά άτομα και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, ασχέτως εάν είστε δεσμευμένοι ή ελεύθεροι. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάθετε ζημιά, μια και θα παίζετε με την φωτιά από κάθε άποψη…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός από τον Κριό σας επηρεάζει από το 2011 στον τομέα του σπιτιού αλλά και στη σχέση σας με τις γυναίκες, ιδίως με την μητέρα σας. Ήδη είδατε αρκετές αλλαγές να συντελούνται αυτά τα τελευταία τρία χρόνια στους τομείς αυτούς, και οι αλλαγές και αναπροσαρμογές θα συνεχιστούν μέχρι και το 2018.  Στην παρούσα ανάδρομη κίνηση του ο Ουρανός σας ωθεί να απελευθερωθείτε από τον σφιχτό εναγκαλισμό της μητρικής φιγούρας, να αποβάλετε τα στερεότυπα των παραδοσιακών οικογενειακών σχέσεων και να τα δείτε όλα μέσα από ένα πιο σύγχρονο και πιο χαλαρό τρόπο επαφής και επικοινωνίας. Το σημαντικότερο δεδομένο για σας αυτή τη στιγμή είναι να αποκτήσετε την ελευθερία που τόσο έχετε ανάγκη και να βρείτε ένα χώρο, τόσο με την κυριολεκτική, όσο και με τη μεταφορική του έννοια, που να σας κάνει να αισθάνεστε ελεύθεροι και ισορροπημένοι, να ζήσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε και δεν σας επιβάλουν κάποιο άλλοι, ακόμη και αν αυτοί οι «άλλοι» είναι η ίδια σας η μητέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκετε ήδη σε ένα αντισυμβατικό και ανατρεπτικό ζώδιο και η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού αναμένεται να επιτείνει τα χαρακτηριστικά σας αυτά. Οι τομείς της ζωής σας που θα δείτε να επηρεάζονται έχουν σχέση με την επικοινωνία σας και τις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Θα αναζητήσετε και θα βρείτε ότι πιο νεωτεριστικό ή αντισυμβατικό θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπου νους για την επικοινωνία σας, προσωπική ή επαγγελματική, ενώ ο τρόπος που θα συλλέγετε τις απαραίτητες για τη δουλειά σας πληροφορίες αναμένεται να αναπροσαρμοστεί προς το ριζοσπαστικότερο ή ακόμη και το ανορθόδοξο. Οι πνευματικές σας ανησυχίες θα αποπνέουν ένα αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης, ενώ η θέση σας απέναντι σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και γενικότερα γνώσης γίνεται πιο φιλελεύθερη, προοδευτική και ενδεχομένως ριζοσπαστική, κάτι που θα σας απομακρύνει σημαντικά από την επικρατούσα τάση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρούσα θέση του Ουρανού στο Κριό έχει άμεση σχέση με τα εισοδήματα σας, την διαχείριση των εισοδημάτων σας και την σχέση σας με τα υλικά αποκτήματα ως μέσο αυτοεκτίμησης και επιβεβαίωσης. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα φέρει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον τομέα των εισοδημάτων σας και θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους να συμπληρώσετε το εισόδημα σας. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δημιουργικά σας ταλέντα, αναπροσαρμόζοντας ταυτόχρονα και τις καταναλωτικές σας συνήθειες ή τον τρόπο ζωής σας στις καινούργιες συνθήκες, ώστε να βρείτε με τον καιρό μια ισορροπία σε ένα καινούργιο επίπεδο. Η πρόκληση για σας θα είναι να είστε μετρημένοι, να κάνετε καλά υπολογισμένες κινήσεις που δεν θα ενέχουν μεγάλα ρίσκα αποτυχίας, ώστε να μην καταλήξετε να μετράτε τις ζημιές και τις απώλειες, που μπορεί να είναι δυσανάλογα μεγάλες και που θα σας φέρουν οι αψυχολόγητες και παρορμητικές σας ενέργειες.

By astrologer Alinda Kanaki-D.Mitras

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

http://www.zodia-astrologia-taro.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.