Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ποια ζώδια ζητάνε εκδίκηση




ΚΡΙΟΣ:
Ο Κριός ξεχωρίζει για την ανάγκη του για ανεξαρτησία. Στον Κριό αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους. Ωστόσο, ο Κριός εκδικείται άμεσα και χωρίς πολυμήχανα σχέδια! Το χτύπημα του είναι ακαριαίο, χωρίς φασαρίες και τσακωμούς!

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος ξεχωρίζει για το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Ωστόσο, μπορεί να μεσολαβήσουν αρκετές στιγμές μέχρι να σας εκδικηθεί. Θα φάει το φαγητό του και φυσικά και το δικό σας και θα σας εκδικηθεί με το να σας αφήσει να πληρώσετε εσείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η «αλλαγή» και η «ελευθερία» είναι έννοιες εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Ωστόσο, εάν θυμώσει μπορεί και να σας εκδικηθεί, αν το θυμάται το πρωί και δεν έχει αλλάξει γνώμη ή ενδιαφέροντα. Μπορεί βέβαια και να αντιδράσει με το να πει σε όλους το πόσο πολύ τον αδικήσατε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις! Άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Ο Καρκίνος από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά του αποκτήματα, από την άλλη όμως εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ωστόσο, εάν πρόκειται για το θέμα της εκδίκησης, σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ! Μπορεί να το θυμάται για όλη του τη ζωή και να αντιδράσει τη στιγμή που δεν το περιμένετε!

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων είναι ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Ο Λέων μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Ωστόσο, είναι τόσο περήφανος, που αν του ρίξετε τη μύτη στο πάτωμα, παίζει και να την πατήσει διακριτικά για να μη φαίνεται ότι είναι πεσμένη. Ίσως και να την γλυτώσετε την εκδίκηση. Διαφορετικά, ψάξτε για όλες τις καλές δικαιολογίες και αρχίστε να λέτε συγνώμη όσο το δυνατόν πιο πολλές φορές για να δείχνετε τη μετάνοιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να τους οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις. Για αυτό μπορεί να σας συγχωρέσει ένας Παρθένος, αλλά αφού πρώτα αναλύσει, εάν αυτό που κάνατε πήγαζε από το υποσυνείδητο ή το ασυνείδητο, κι αν το αποτέλεσμα ήταν ισάξιο, μη σας πω και καλύτερο της συγγνώμης που πολλές φορές ζητήσατε!

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια αυτά που  έχουν να κάνουν με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Ωστόσο, το θέμα της εκδίκησης έχει να κάνει με το γεγονός του χωρισμού. Δηλαδή, θα σας συγχωρέσει, αλλά θα τον αποχαιρετήσετε κιόλας, διότι μετά από ότι του κάνατε, θα έχει πάρει τα κουβαδάκια του και θα οδεύει για άλλη παραλία. Όχι θα κάτσει να σκάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός σαν ζώδιο είναι πάρα πολύ ανεξάρτητο. Οι Σκορπιοί είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε ποτέ. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Ωστόσο, στο θέμα της εκδίκησης, την πατήσατε! Δεν θα ησυχάσουν ποτέ,  ακόμα και αν σας δουν στις πύλες της κολάσεως!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγής με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Ωστόσο, το θέμα της εκδίκησης λίγο που θα τους νοιάξει, λίγο που θα σκοτίσουν τα όμορφα κεφάλια τους για να ασχοληθούν με εσάς και τις αηδίες σας. Υπάρχουν τόσο πιο σημαντικά πράγματα από εσάς και την εκδίκηση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι Αιγόκεροι είναι ανεξάρτητοι! Και είναι ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερως είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων. Ωστόσο, η εκδίκηση που θα πάρει θα είναι μόνο όταν τον βολεύει, με όποιο τρόπο τον βολεύει, αρκεί να μη λερώσει τα χέρια του ο ίδιος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια! Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία. Ωστόσο, η πιο γλυκιά εκδίκηση είναι να μην σας αφήσει να καταλάβετε ότι τον πληγώσατε. Είναι αρκετά αλτρουιστής, αλλά όχι εύκολος άνθρωπος. Μπορεί να σας συγχωρέσει, αλλά μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Κανένας δεν ξέρει. Ούτε καν ο ίδιος.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Ιχθύς έχει μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύεται τα προαισθήματα του και αν δεν το κάνει, μετανιώνει γρήγορα, επειδή συνειδητοποιεί ότι η διαίσθησή του είναι συνήθως σωστή. Το μειονέκτημά του είναι η ευαισθησία του και η ανικανότητά του να απορρίψει ένα άτομο. Ωστόσο, η συγχώρεση είναι η δεύτερη φύση του. Θα σας συγχωρέσει. Και μετά το χάος. Κάθε φορά που κάτι θα του θυμίζει τι του κάνατε, θα περνάτε μια μικρή κόλαση...

  Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]  Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343  Χρέωση: Σταθερά  2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.