Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κοσμική αστρολογία Ο μεγάλος σταυρός στις 23.4.2014 και τα γεγονότα που θα ενεργοποιήσει


Η περίοδος 2014-2015 έχει ένα ασυνήθιστο αριθμό  αρνητικών αστρολογικών όψεων  που ξεκίνησαν  ήδη από το 2013 , οι οποίες στο σύνολό τους δείχνουν μια μεγάλη αναστάτωση  για  ολόκληρο τον κόσμο, που θα σχετίζεται  με θέματα οικονομικά-δημοσιονομικά,  κοινωνικά, καθώς και πολιτικά. Από τα μέσα του 2014 και μετά υπάρχει μια  υψηλή πιθανότητα  για έντονα γεωλογικά και μετεωρολογικά φαινόμενα, με αρκετές ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμούς μεγάλου μεγέθους ή άλλες φυσικές καταστροφές. Ακόμη είναι πολύ αυξημένο το ενδεχόμενο να έρθουμε στα πρόθυρα πόλεμου, να υπάρξουν διεθνείς συγκρούσεις ή  φαινόμενα  τρομοκρατίας ανά την υφήλιο, που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και πανικού.
Ο Ουρανός  και ο Πλούτωνας πρόκειται να  είναι οι δύο κύριοι ένοχοι σε αυτές τις αστρολογικές εξελίξεις, καθώς ολοκληρώνουν σταδιακά μια σπάνια και εξαιρετικά αρνητική όψη 90 μοιρών, τετράγωνο στο τροπικό ζωδιακό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που  έχει να συμβεί  με παρόμοια αστρολογικά φαινόμενα από το 1930. 
Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά άρχισε να δέχεται τα πρώτα χτυπήματα το 2008 με την κρίση του Τραπεζικού τομέα, για να περάσουμε αμέσως μετά στην κρίση χρέους ενός σημαντικού αριθμού χωρών.  Η ημερομηνία-ορόσημο για την αρχή του οικονομικού εφιάλτη που ζούνε μεγάλοι πληθυσμοί ανά την υφήλιο είναι η χρονική στιγμή που  ο Πλούτωνας εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερου! 
Η συνεχιζόμενη κοινωνική και πολιτική αναταραχή στην Μέση Ανατολή, γνωστή στο μεταξύ με την ονομασία «Αραβική Άνοιξη», ξεκίνησε το 2010, όταν  ο Ουρανός εισήλθε στο ζώδιο του πολέμου, του Άρη.  Από το 2013 αυτοί  οι δύο εκρηκτικοί  και διασπαστικοί  πλανήτες ενώνουν  τις αρνητικές τους δυνάμεις και σχηματίζουν μια σειρά από όψεις 90 μοιρών με τετράγωνο.  Και θα παραμείνουν σε συνεχή, στενή και εξαιρετικά αρνητική επαφή μεταξύ τους, αποδεσμεύοντας  υψηλά επίπεδα ενέργειας που θα εκφραστεί με ένταση στις σχέσεις, σε προσωπικό, κοινωνικό και πολιτικό-διπλωματικό επίπεδο, μέχρι τα μέσα του 2015. 
Έχουν προηγηθεί ήδη από τα μέσα του 2013 μια σειρά από σκληρές αστρολογικές όψεις, που όλες οδηγούν σταδιακά σε ένα  εκρηκτικό σχηματισμό. Άρχισε να παίρνει μορφή  από  τον Μάρτιο του 2014 και θα φτάσει στο αποκορύφωμα του στις 23 Απρίλιου του 2014, με το σχηματισμό ενός σταυρού ακριβείας στις 13 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Και λόγω του γεγονότος ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πλανήτες θα βρίσκονται σε παρορμητικά ζώδια (ο  Άρης στο Ζυγό ,  ο Δίας στο Καρκίνο ,  ο Ουρανός στο Κριό και ο Πλούτωνα στον Αιγόκερω), οι ενέργειες που θα απελευθερώσουν και τα γεγονότα που θα δρομολογήσουν θα είναι άμεσα ορατά και εξαιρετικά σημαντικά! Ενεργοποιεί δε την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 στις 13 μοίρες του Αιγόκερου και αναμένεται να δώσει γεγονότα σε επίπεδο διεθνών σχέσεων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων.
Ο Μεγαλόσταυρος  τον Απρίλιο του 2014 έχει ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα για ένα επιπλέον λόγο! Ο Άρης είναι ανάδρομος στο Ζυγό, ένα κλασικό ζώδιο του πολέμου, αλλά και ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση από στις 15.4.2014,  προδιαγράφοντας έτσι  ίσως το πιο ισχυρό, εκρηκτικό και αποδιοργανωτικό αστρολογικό φαινόμενο των τελευταίων πολλών δεκαετιών.
Παρά το γεγονός ότι στην παρούσα όψη μετέχει και ο ευεργέτης Δίας, αντί να περιορίσει την ένταση και την έκταση των γεγονότων, ίσως να τους προσδώσει μεγαλύτερες διαστάσεις, λόγω του γεγονότος ότι θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα.
Η σεληνιακή έκλειψη της 15.4.2014 στο ζώδιο του Ζυγού αναμένεται να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την ακολουθία των γεγονότων που ενεργοποιούνται από τον μεγάλο σταυρό ή να επιταχύνει τις εξελίξεις σε γεγονότα που ήδη διαδραματίζονται (πχ η κρίση στην Κριμαία). Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε εξαιρετική ισχύ κατά την διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης, μια και μόλις θα έχει γυρίσει σε ανάδρομη κίνηση. Θα σχηματίζει δε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο της Αμερικής, μιας χώρας βηματοδότη για τις παγκόσμιες εξελίξεις, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει θέματα οικονομίας στις Η.Π.Α. αλλά και τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές. Η ηλιακή έκλειψη στις 29.4 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα έχει άμεσες επιπτώσεις σε θέματα οικονομίας αλλά και γης (γεωργικής παραγωγής, μετεωρολογικών φαινομένων, τεκτονικών μετατοπίσεων, κλπ) για τους επόμενους μήνες.
Είναι βέβαιο ότι ο μεγάλος σταυρός, συνεπικουρούμενος από τις εκλείψεις του Απριλίου θα προκαλέσει σειρά γεγονότων, διαφορετικών μεταξύ τους, που θα συμβαίνουν παράλληλα και σε πολλαπλά επίπεδα, με κάποια όμως να μονοπωλούν λόγω της έντασης ή της σπουδαιότητας τους το ενδιαφέρον μας. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές προκλήσεις! Ο μεγαλόσταυρος του Απριλίου δεν θα αφήσει κανένα έθνος και κανένα ον επί της γης ανεπηρέαστο! Για κάποια από τα γεγονότα αυτά ίσως να είμαστε σε θέση να προδιαγράψουμε την πορεία τους, κάποια άλλα όμως θα έχουν το στοιχειό της έκπληξης, καθώς μετέχει στο σχηματισμό ο Ουρανός, η επιρροή του οποίου είναι αδύνατο να προβλεφτεί με απόλυτη ακρίβεια.
Μετά την άνοιξη του 2014 ο Ουρανός και ο Πλούτωνας αρχίζουν να κινούνται προσωρινά εκτός πορείας σύγκρουσης, συναντιούνται όμως και πάλι από  το φθινόπωρο του 2014 και συνεχίζουν το αποδιοργανωτικό τους έργο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Προσδεθείτε λοιπόν, καθώς η περίοδος 2013-2015 θα είναι μία από τις πιο έντονες περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας των τελευταίων εκατό χρόνων, που θα φέρει πολλά, πυκνά και κατακλυσμιαία γεγονότα, αλλά θα φέρει εν τέλει την ανατολή του καινούργιου και καλύτερου κόσμου που όλοι προσδοκάμε!  
Προβλέψεις γεγονότων
Από την άνοιξη του 2014  οι χρηματοπιστωτικές αγορές ανά τον κόσμο θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτες με  αιφνίδια γεγονότα που μπορούν να οδηγήσουν την παγκόσμια οικονομία σε μια νέα περίοδο οικονομικής αστάθειας και κρίσης, αυτή τη φορά βαθύτερης από αυτή του 2008. Ο Τραπεζικός τομέας αναμένεται να πληγεί εκ νέου κατά την διάρκεια της άνοιξης, κάτι που θα γίνει πολύ πιο αισθητό το φθινόπωρο και το επερχόμενο χειμώνα. Πολίτες αρκετών χωρών θα αισθανθούν εξαπατημένοι από την πολιτική και οικονομική ελίτ των χωρών τους, καθώς και από το τραπεζικό σύστημα, και θα ακολουθήσουν πορεία σύγκρουσης που θα επιβαρύνει το ήδη εύθραυστο οικονομικό κλίμα.
Η οικονομική κρίση θα επεκταθεί σε βάθος χρόνου και μέχρι την άνοιξη του 2015 μπορεί να έχει πλήξει με αλυσιδωτές αντιδράσεις ένα μεγάλο τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας. Σαν μέτρα αντιμετώπισης της θα δημιουργηθούν νέες μεγάλες Τράπεζες, ενδεχομένως με υπερεθνικό χαρακτήρα, καθώς και νέα κέντρα σχεδιασμού, ελέγχου και διαχείρισης οικονομιών και κρίσεων. Μια οικονομία που έχει τα εχέγγυα να βγει ενισχυμένη από τη επερχόμενη κρίση είναι αυτή του Μεξικό, μέσα από νέους δρόμους οικονομικής ανάπτυξης μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Η Ρωσία, η οποία γνώρισε και αυτή ως ένα βαθμό τους κλυδωνισμούς της οικονομικής κρίσης του 2008, σαν ένας από τους μεγάλους παίκτες στα παγκόσμια τεκταινόμενα δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Με το Δία όμως να επηρέαζε θετικά το ωροσκόπιο της από το καλοκαίρι του 2014 και μετά, έχει την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση προς όφελος της.
Σε πολιτικό-διπλωματικό επίπεδο, με την καταλυτική επιρροή του ανάδρομου Άρη δεν αποκλείεται να υπάρξει μια διεθνής σύγκρουση που θα έχει τις ρίζες της στις αντιπαλότητες του παρελθόντος. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει μια πόλωση στην διεθνή κοινότητα μεταξύ δύο στρατοπέδων. Και εν μέσω κλίματος έντασης και αβεβαιότητας, η Κίνα φαίνεται να κερδίζει έδαφος και να διαδραματίζει όλο και πιο ενεργό και ρυθμιστικό ρόλο στις διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις. Είναι πολύ πιθανό δε να αμφισβητήσει ευθέως το κυρίαρχο ρόλο του δολαρίου σαν παγκόσμιο συναλλακτικό νόμισμα και μέσα από την απελευθέρωση του δικού της νομίσματος, να θελήσει να το επιβάλει στην παγκόσμια σκηνή.
Μετεωρολογικά φαινόμενα ασυνήθιστης έντασης και έκτασης πρόκειται να βιώσουμε το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2014-2015 με γιγαντιαίες καταιγίδες, τυφώνες και κυκλώνες να απειλούν πολλά σημεία της υδρογείου, ιδίως κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2014, ενώ παρόμοια φαινόμενα αναμένονται και κατά την περίοδο Απριλίου – Μαΐου του 2014. Την ίδια χρονική περίοδο υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες για σεισμούς μεγάλου μεγέθους, εκρήξεις ηφαίστειων και δημιουργία παλιρροιακών κυμάτων (τσουνάμι). Οι χώρες ή οι περιοχές χωρών που θα είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, μετεωρολογικά ή τεκτονικά γεγονότα, μεμονωμένα ή και σε συνδυασμό, επειδή θα δέχονται σε μεγάλο βαθμό τις αρνητικές δονήσεις των άστρων είναι το Περού, ο Ισημερινός, η Κολομβία, η ανατολική ακτή των Η.Π.Α., η ανατολική Βραζιλία, η Λιβύη, η Τουρκία, η περιοχή Κριμαίας και Οδησσού στην Ουκρανία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Μαλαισία, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη, με ημερομηνίες υψηλού κινδύνου από τις 1 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2015, καθώς και στις 14, 18, 22 και 25 Ιανουαρίου 2015.  

Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A
http://www.zodia-astrologia-taro.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.