Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Άνοιξη του 2014 και αισθηματική ζωή


ΚΡΙΟΣ:

Το ζώδιο του Κριού έχει ρέντα την Άνοιξη! Μπορεί το ζώδιό σας να σας έχει προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον αισθηματικό τομέα, όμως σίγουρα σας έχει φέρει και ευχάριστες περιπέτειες, που ακόμα και αν δεν άντεξαν στον χρόνο, σας χάρισαν πολύτιμες εμπειρίες! Η Άνοιξη λοιπόν σας επιφυλάσσει περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις, αφού θα σημάνει το τέλος της συναισθηματικής σας ανασφάλειας και θα σας αποζημιώσει πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ:

Για τους Ταύρους η Άνοιξη είναι σίγουρο ότι σε πολλούς από σας δημιουργεί ανασφάλειες και ερωτηματικά, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν απειλεί την σχέση σας, ή τουλάχιστον μια σχέση που είναι πραγματικά καλή. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες και να βάλετε πιο σταθερές βάσεις με τον σύντροφο που στέκεται στο πλευρό σας, ή αν είστε ελεύθεροι, να συνάψετε σχέση με ένα ώριμο και υπεύθυνο άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Για εσάς τους Διδύμους, η Άνοιξη θα είναι θετική, ιδιαίτερα για την αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται σε ιδανικές θέσεις και να σας εξασφαλίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Επιπλέον, η δυαδικότητα του ζωδίου σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πολλαπλές γνωριμίες, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε μέσα από πολλά άτομα το πιο κατάλληλο για σας, που όχι μόνο θα σας ταιριάξει, αλλά θα εγγυάται και την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης με προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Εσείς οι Καρκίνοι μπορεί να έχετε μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από «λεπτολόγους» στις σχέσεις σας, κάτι που δεν σας αφήνει να υποκύψετε σε πειρασμούς αν δεν βεβαιωθείτε ότι αξίζει το κόπο. Το γεγονός ότι είστε περισσότερο επιλεκτικοί φυσικά δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Ωστόσο, η άνοιξη θα είναι η κατάλληλη εποχή, για εσάς που αγαπάτε την σταθερότητα, την διάρκεια και την μονιμότητα και πολλοί από σας θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο, να δημιουργήσετε οικογένεια και να κάνετε παιδιά.

ΛΕΩΝ:

Τα Λιοντάρια μαζί με την Άνοιξη θα έχουν αρκετές δυσκολίες! Μάλιστα, τις περισσότερες δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσετε όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, αφού για κάποιο λόγο νιώθετε την ανάγκη να λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα, κάτι που φυσικά και δεν μπορεί να ανεχτεί ο σύντροφός σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ψυχρότητα μεταξύ σας που θα χρειαστεί να χειριστείτε με διπλωματία για να μην φτάσετε σε οριστική ρήξη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Άνοιξη έχει φέρει σε πολλούς από σας, φίλοι Παρθένοι, την επιθυμία να βρείτε τον τέλειο σύντροφο, που στα μάτια σας μοιάζει με τον πρίγκιπα του παραμυθιού και που φυσικά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Με λίγα λόγια, προσπαθείτε να δείτε την καλή πλευρά της ζωής, γεγονός που μπορεί να μην είναι κακό, σας κάνει όμως να τα βλέπετε όλα πιο ρομαντικά και ιδανικά, από όσο είναι στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης ή να απογοητευτείτε όταν διαπιστώσετε την πραγματικότητα. 

ΖΥΓΟΣ:

Εσείς οι Ζυγοί σίγουρα ανήκετε στα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια της τελευταίας περιόδου, αφού ο Ουρανός και ο Πλούτωνας φέρνουν συνεχώς εμπόδια, ανατροπές και αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο η Άνοιξη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως θα διατηρηθούν δύσκολα, κυρίως αν υπάρξουν κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Εσείς οι Σκορπιοί με  την Άνοιξη θα νιώσετε ριζική αλλαγή. Ιδιαίτερα, θα λέγαμε πως η Άνοιξη θα φροντίσει να σας ωριμάσει συναισθηματικά, ώστε να μπορέσετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Από την άλλη η εγκατάσταση του Ποσειδώνα εδώ και αρκετό καιρό στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας έχει κάνει περισσότερο ρομαντικούς, δημιουργικούς και πρόθυμους να κάνετε ένα ανοιχτό διάλογο με τον σύντροφό σας, γεγονός που συμβάλλει στην αμοιβαία κατανόηση και σας φέρνει πιο κοντά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Για εσάς τους Τοξότες η Άνοιξη μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η θεά του έρωτα και της ομορφιάς Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, για να τονώσει το ηθικό σας και να σας εξασφαλίσει τις καλύτερες προοπτικές. Έτσι, όσοι από εσάς διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε μέχρι το καλοκαίρι, ενώ όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, θα ερωτευτείτε ξανά τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας, όπως στις αρχές της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Την Άνοιξη αυτή θα δοθεί το έναυσμα για τις επερχόμενες αλλαγές, φίλοι Αιγόκεροι!  Μάλιστα, το διάστημα αυτό θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι. Όσοι από σας διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε και να δημιουργήσετε την οικογένειά σας, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά το γάμο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Για εσάς τους Υδροχόους η Άνοιξη θα σας βρει πρόθυμους να συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες! Μάλιστα,  η προθυμία σας να συμμετάσχετε σε κάθε δραστηριότητα, θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Έτσι, πολλοί από σας θα νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να δημιουργήσετε οικογένεια, ενώ οι πιο ανεξάρτητοι του ζωδίου θα αναζητήσετε ένα σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας, αποφεύγοντας κάθε επισημότητα.

ΙΧΘΕΙΣ:

Για εσάς τους Ιχθείς η είσοδος της Άνοιξης είναι μια εξαιρετικά θετική επιρροή, αφού ευνοεί ιδιαίτερα την επισημοποίηση μιας σχέσης που υπάρχει στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα υπόσχεται στους ελεύθερους ένα νέο έρωτα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας με την πάροδο του χρόνου. Θα σημάνει την αφετηρία μιας ετήσιας περιόδου ιδιαίτερα ρομαντικής και δημιουργικής. 

Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A
http://www.zodia-astrologia-taro.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.