Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΖΥΓΟΣ - Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2014


ΣΑΒΒΑΤΟ 1.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΕΩΣ 28.2)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας, γιατί μάλλον σήμερα θα ξεσπαθώσετε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΡΙΤΗ 4.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς η ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΠΕΜΠΤΗ 6.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή την ομορφιά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Με το κοφτερό σας μυαλό, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας, γραπτής ή προφορικής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Με ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Οι σημερινές σας ασχολίες θα έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΤΡΙΤΗ 11.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Φιλόδοξοι και πιστοί στους στόχους σας, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά θέλετε και την ασφάλεια του γνώριμου. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο επαφή ή επικοινωνία.

ΠΕΜΠΤΗ 13.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας. Οι κινήσεις σας σήμερα θα έχουν θετικό οικονομικό αντίκτυπο, προσοχή όμως στις συνεργασίες σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)
Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, με σταθερότητα και συνέπεια δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.2.2014 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα αποκρυφισμού ή θρησκείας.  Θα έχετε την διάθεση να απομονωθείτε και να στοχαστείτε την πορεία σας μέσα στο χώρο και το χρόνο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Ο ρομαντισμός που φέρνει η μέρα σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα άτομα που αγαπάτε.

ΤΡΙΤΗ 18.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου απίθανο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ –ΣΕ ΧΑΣΗ)
Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα.

ΠΕΜΠΤΗ 20.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Η οικογένεια σας αποτελεί σήμερα το σωσίβιο σας που μπορεί να σας βγάλει από τα δύσκολα, είτε από την άποψη της ψυχολογικής στήριξης, είτε με ένα πιο πρακτικό τρόπο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. προσοχή στις επαγγελματικές σας επιλογές!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Θετική η μέρα σας για επίλυση τυχόν προβλημάτων υγείας που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα! Θετικές επιρροές υπάρχουν και στον τομέα της καριέρας σας.

ΤΡΙΤΗ 25.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο με αρκετά μεγάλες πιθανότητες επικερδών συμφωνιών. Προσοχή στην οδήγηση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά ή διδασκαλία.

 ΠΕΜΠΤΗ 27.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
Μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά! Για τα παντρεμένα ζευγάρια,  θα υπάρξει μια ένταση στον γάμο που όμως θα είναι παροδική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.2.2014 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)
(ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)
Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ 3υρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.