Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια και πέτρες

ΚΡΙΟΣ:
Οι πέτρες του Κριού είναι ο αιματίτης και ο αμέθυστος. Ο αιματίτης λέγεται και ηλιοτρόπιο. Σε στηρίζει ψυχολογικά και λειτουργεί θεραπευτικά, αν τον ακουμπήσεις σε κάποιο σημείο του σώματος που πονά. Επίσης, λένε πως αν έχεις ένα δίλημμα, τον κρατάς και σκέφτεσαι το πρόβλημα κοιτώντας τη φλόγα ενός κεριού και έρχεται η απάντηση. Ο αμέθυστος φέρνει αγάπη, γαλήνη και βοηθά να έχεις ήρεμο ύπνο. Επίσης ενισχύει το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Το όνομά του συνδέεται με την πεποίθηση ότι βοηθά, αν πίνεις πολύ αλκοόλ, να μη σε πιάνει η επήρεια του .
ΤΑΥΡΟΣ:
Οι πέτρες του Ταύρου είναι το κοράλλι και το σμαράγδι. Το κοράλλι στην πραγματικότητα δεν προέρχεται από τη γη, αλλά είναι ο σκελετός ενός θαλάσσιου ζώου. Προστατεύει από το κακό μάτι, φέρνει σύνεση και θάρρος, διώχνει την κατάθλιψη και επίσης πιστεύεται ότι ρυθμίζει τον γυναικείο κύκλο. Το πολύτιμο σμαράγδι φέρνει όχι μόνο τον έρωτα, αλλά και το χρήμα, ιδίως σε όποιον ασχολείται με εμπόριο. Κάνει καλό στα κουρασμένα μάτια και δυναμώνει την όραση. Όχι μόνο τη φυσική αλλά και την πνευματική, καθώς ενισχύει τη διαίσθηση.
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Οι πέτρες του Διδύμου είναι ο αχάτης και η ακουαμαρίνα. Ο αχάτης, όταν τον φοράς, σε κάνει πιο δημοφιλή, ευχάριστο, αλλά και ειλικρινή. Επίσης με τη γοητεία που προσδίδει, βοηθά να εξασφαλίσεις χάρες από ισχυρά πρόσωπα. Επιπλέον, σε ανακουφίζει από το στρες και χαρίζει ευεξία. Η ακουαμαρίνα καταπραΰνει τα συναισθηματικά προβλήματα, ενώ φέρνει χαρά και ευτυχία, καθώς και αρμονία στο ζευγάρι. Παράλληλα, σε προστατεύει στα θαλάσσια και αεροπορικά ταξίδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οι πέτρες του Καρκίνου είναι ο σεληνόλιθος και το μαργαριτάρι. Ο σεληνόλιθος ή φεγγαρόπετρα προσελκύει την αγάπη και βοηθά στη συμφιλίωση με τον σύντροφο, αν έχεις τσακωθεί. Φέρνει ήσυχο ύπνο και προστατεύει στα ταξίδια, ενώ ελαττώνει την επιθυμία για παχυντικά ή ανθυγιεινά φαγητά. Το μαργαριτάρι ταυτιζόταν με θαλάσσιες και ουράνιες θεές. Σε κάνει να εκπέμπεις ερωτική γοητεία, ιδιαίτερα αν στοχεύεις σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Επίσης φέρνει χρήμα και, αν το έχεις σπίτι σου, προστατεύει από τις πυρκαγιές.
ΛΕΩΝ:
Οι πέτρες του Λέοντα είναι το κεχριμπάρι και ο χρυσόλιθος. Το κεχριμπάρι, που στην πραγματικότητα δεν είναι πέτρα αλλά απολιθωμένη ρητίνη, προστατεύει από την αρνητική ενέργεια των άλλων προς εσένα, προσελκύει φιλίες και έρωτες, ενισχύει την ερωτική απόλαυση και σε ανακουφίζει από διάφορες παθήσεις και πόνους. Οχρυσόλιθος ή περίδοτο προσελκύει τον έρωτα, αλλά και ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ιδίως αν έχεις τάση να θυμώνεις εύκολα. Επίσης βοηθά να έχεις καλό ύπνο και ενισχύει την υγεία. Πιστεύεται πως φέρνει πλούτο και μπορείς να τον έχεις σαν γούρι στην τσέπη ή στο πορτοφόλι σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οι πέτρες της Παρθένου είναι ο αχάτης και το ζαφείρι. Ο αχάτης σου χαρίζει γοητεία και κοινωνική άνεση. Σε κάνει πιο ευχάριστο στις παρέες αλλά και πιο άμεσο. Σε βοηθά να κερδίζεις την εύνοια ισχυρών προσώπων. Ανακουφίζει από το στρες, δίνει ευεξία και θεωρείται επίσης η πέτρα του καλού κηπουρού, αν ασχολείσαι με τα φυτά. Το ζαφείρι ενισχύει την ερωτική πίστη και διαλύει τις διαμάχες μέσα στο ζευγάρι, βοηθά να βρει κανείς το δίκιο του και σε μπερδέματα νομικής φύσεως, είναι θεραπευτικό ιδίως στα μάτια και τέλος, ενισχύει τη σύνεση και τη διαίσθηση.
ΖΥΓΟΣ:
Οι πέτρες του Ζυγού είναι το οπάλιο και ο νεφρίτης. Το οπάλιο σου χαρίζει γοητεία βοηθώντας σε να εξωτερικεύεις την εσωτερική σου ομορφιά, αλλά και να αποκτήσεις την εμφάνιση που ονειρεύεσαι. Είναι από τις πέτρες που φέρνουν χρήμα, ιδίως αν το βάλεις στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα σου δίνει δύναμη και καλοτυχία. Ο νεφρίτης φέρνει τον έρωτα, αλλά και βοηθά το σώμα να γιατρευτεί μόνο του, ιδίως σε προβλήματα νεφρών, καρδιάς, στομαχιού. Προσελκύει τον πλούτο και βοηθά να παίρνει κανείς σωστές αποφάσεις στα οικονομικά και σε όλα τα θέματα γενικά, καθώς ενισχύει τη σοφία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Οι πέτρες του Σκορπιού είναι το τοπάζι και ο βήρυλλος. Το τοπάζι φέρνει έρωτες και χρήμα, προστατεύει από αρνητικές επιρροές και ενέργειες των άλλων (φθόνο και δολοπλοκία) και ανακουφίζει από δυσάρεστα συναισθήματα, όπως ο φόβος, η οργή, η κατάθλιψη. Επίσης προστατεύει και το σπίτι από πυρκαγιές και ατυχήματα. Ο βήρυλλος προσελκύει και ενισχύει την αγάπη, δίνει ενέργεια στο σώμα, βοηθά τη συγκέντρωση και τη μνήμη, ιδίως όταν μελετάς, προστατεύει στα θαλασσινά ταξίδια (και από τη ναυτία), βοηθά να βρίσκεις χαμένα πράγματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι πέτρες του Τοξότη είναι το τυρκουάζ και το τοπάζι. Το τυρκουάζ είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φυλακτά. Αποτρέπει το κακό μάτι, τις αρρώστιες, τα ατυχήματα, τους κινδύνους. Δίνει θάρρος, αισιοδοξία, γοητεία, φέρνει καλοτυχία, νέους φίλους και προστατεύει την υγεία. Δυναμώνει τα μάτια και καταπολεμά τον πονοκέφαλο. Το τοπάζι φέρνει αγάπη και πλούτο. Προστατεύει από αρνητικές επιρροές και ενέργειες των άλλων και διώχνει τα δυσάρεστα συναισθήματα όπως ο φόβος, η οργή, η κατάθλιψη. Βοηθά και στο χάσιμο των κιλών. Επίσης προστατεύει και το σπίτι από πυρκαγιές και ατυχήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Οι πέτρες του Αιγόκερω είναι ο όνυχας και το ρουμπίνι. Ο όνυχας έχει την ιδιότητα, όταν βρίσκεσαι σε εχθρικό περιβάλλον, αντιμετωπίζεις αντιπάλους ή χρειάζεσαι προστασία, να αντανακλά την αρνητική ενέργεια πίσω σε εκείνον που τη στέλνει. Θεωρείται ισχυρό φυλακτό, που προστατεύει από τη γρουσουζιά και το κακό μάτι. Το ρουμπίνι φέρνει πλούτο, δύναμη, χαρά. Ενισχύει τη θέληση και την αυτοπεποίθηση. Διώχνει τον φόβο. Σου δίνει ενέργεια, αν αισθάνεσαι εξάντληση. Επίσης, προστατεύει και τον χώρο σου από αρνητικότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οι πέτρες του Υδροχόου είναι το οπάλι και το μαύρο μαργαριτάρι. Το οπάλι σου χαρίζει γοητεία βοηθώντας σε να εξωτερικεύεις την εσωτερική σου ομορφιά, αλλά και να αποκτήσεις την εμφάνιση που ονειρεύεσαι. Είναι από τις πέτρες που φέρνουν χρήμα, ιδίως αν το βάλεις στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα, σου δίνει δύναμη και καλοτυχία. Το μαύρο μαργαριτάρι φέρνει καλοτυχία και ενισχύει την ερωτική σου γοητεία. Επίσης, θεωρείται καλό γούρι για να προσελκύει το χρήμα και να προστατεύει από την απώλειά του. Τέλος, αν το έχεις σπίτι σου, προστατεύει και από τις πυρκαγιές
ΙΧΘΥΕΣ:
Οι πέτρες του Ιχθύ είναι η ακουαμαρίνα και ο ίασπις. Η ακουαμαρίνα σε ανεβάζει ψυχολογικά, καταπραΰνει τα συναισθηματικά προβλήματα, ενώ φέρνει χαρά και ευτυχία, καθώς και αρμονία με τον σύντροφό σου. Παράλληλα, σε προστατεύει και σε ηρεμεί στα θαλάσσια και αεροπορικά ταξίδια, ιδίως αν είσαι τύπος που έχει κάποιες φοβίες. Ο ίασπις ενισχύει τη νοητική λειτουργία και περιορίζει τα καπρίτσια και τις επιθυμίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι ισχυρό φυλακτό απέναντι στους φυσικούς και τους… μεταφυσικούς κινδύνους, φέρνοντας ταυτόχρονα καλοτυχία.

Αστρολογία και πολύτιμοι λίθοι

Τα πολύτιμα πετράδια έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Οι πολύτιμοι λίθοι σχηματίζονται κάτω από μεγάλη πίεση ενέργειας, θερμότητας, μαγνητισμού, ηλεκτρισμού και ισχυρής επίδρασης κοσμικών ακτινών περιέχοντας έτσι αρκετή ποσότητα συμπυκνωμένης πλανητικής ενέργειας. Η οποία όταν έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα κάτω από τις ειδικές συνθήκες θερμότητας που εκπέμπει ο ανθρώπινος οργανισμός αποδεσμεύετε χαρίζοντας έτσι μια ευεργετική επίδραση.
Σύμφωνα με τα παραπάνω οι λίθοι και τα πολύτιμα πετράδια αποθηκεύουν ενεργειακές δονήσεις που προέρχονται από τα ουράνια σώματα και τους πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος εκπέμποντας αιθερικές δονήσεις ενεργητικής δύναμης και ακτινοβολίας. Για αυτό πιστεύετε πως μια κατάλληλη πέτρα φέρνει ευημερία στον κάτοχο της ενώ μια ακατάλληλη θλίψη δυστυχία και κακή ψυχολογία.
Με τη βοήθεια όμως ειδικών μπορεί κανείς να φορά την κατάλληλη πέτρα που ανήκει στον πλανήτη που κυβερνά το ωροσκόπιο του ή το δεκαήμερο της γεννήσεως του εξουδετερώνοντας έτσι τις δυσμενείς επιδράσεις και έλκοντας τις θετικές.
Σημαντικός παράγοντας επίσης στην επιλογή της κατάλληλης πέτρας είναι και το χρώμα το οποίο παρέχει μια ευεργετική επίδραση στο δέρμα αυτών που τις φοράνε. Μια αδιόρατη ακτινοβολία, μαγνητισμού και ηλεκτρισμού περνά από το ζώδιο της γεννήσεως στην πέτρα και έλκεται από αυτή. Οι πιο γνωστοί και σημαντικοί πολύτιμοι λίθοι είναι οι εξής πέντε:

Το ρουμπίνι, το ζαφείρι , το σμαράγδι, το τοπάζι και το διαμάντι
Πολύτιμοι λίθοι και ζώδια:
Κριός:Αχάτης,κόκκινος,γρανάτης,κορνεόλης,σπινέλιος,κόκκινοκοράλλι, ρουμπίνι, μαγνητίτης, ηλιοτρόπιο.
Ταύρος: Αβεντουρίνης,πράσινος,αχάτης,μαλαχίτης,μάτι του Ταύρου,νεφρίτης,σμαράγδι,περίδοτο, χαλκηδόνιος,λαζούριο.
Δίδυμοι: Αβεντουρίνης, αχάτης,βήρυλλος,νεφρίτης,τυρκουάζ,κιτρίνης,σμαράγδι.
Καρκίνος: Ακουαμαρίνα, αμαζονίτης,χαλκηδόνιος,οπάλιο,ζαφείρι,βήρυλλος,μαργαριτάρι,λευκό κοράλλι, φεγγαρόπετρα, σεληνόλιθος.
Λέων: Τοπάζι, κιτρίνης,μάτι του Τίγρη,ζιρκόνιο,κεχριμπάρι, διαμάντι,οπάλιο κόκκινο,κορνεόλης.
Παρθένος: Κορνεόλης, αχάτης, μαγνητίτης, ηλιοτρόπιο, σμαράγδι, βήρυλλος, οψιδιανός.
Ζυγός: Κιτρίνης, χρυσοπράσιο, ρουμπίνι, αβεντουρίνης,περίδοτο,μάτι της γάτας,νεφρίτης βρυαχάτης, , λάπις λαζούλι,λαζούριο, τυρκουάζ.
Σκορπιός: Αχάτης, ζιρκόνιο, ηλιοτρόπιο, κορνεόλης,μαγνητίτης, σπινέλιος,κουνζίτης,μαύρος αχάτης, ζαφείρι.
Τοξότης: Αζουρίτης, αμέθυστος,λάπις λαζούλι, μάτι γερακιού,τοπάζι τυρκουάζ, σοδάλιθος,ζαφείρι.
Αιγόκερως: Αιματίτης, δάκρυ του απάχη, τυρκουάζ, οψιδιανός, σμαράγδι, αιματίτης, μαύρος όνυχας.
Υδροχόος: Αβεντουρίνης,αμαζονίτης,νεφρίτης,τυρκουάζ,χρυσοπράσιο,σμαράγδι,ακουαμαρίνης, γαγάτης, απολιθώματα.
Ιχθείς: Αζουρίτης,ακουαμαρίνα,ζαφείρι,αξελανδρίτης,αμέθυστος,σοδάλιθος,τυρκουάζ,λάπις λαζούλι, σουγιλίτης.
Πλανήτες και πολύτιμοι λίθοι
Ήλιος: Μάτι του Τίγρη,άργιλος, θειάφι, κεχριμπάρι, κορνεόλιο, διαμάντι, ζιρκόνιο.
Σελήνη: Βήρυλλος, Μάργαρο, σεληνίτης, χαλκηδόνιος, κρύσταλλος χαλαζία, μαργαριτάρι.
Ερμής: Αχάτης, μαρμαρυγίας, ελαφρόπετρα.
Αφροδίτη: Περίδοτο, τουρμαλίνης, γαλάζιος τουρμαλίνης – ροζ,χρυσόκολλα,μάτι της γάτας,νεφρίτης, κοράλλι, ασβεστίτης γαλάζιος, Ίασπις πράσινος, σμαράγδι.
Άρης: Ηλιοτρόπιο, Ίασπις κόκκινος, όνυχας,γρανάτης, ρουμπίνι,σαρδόνυχας, τουρμαλίνης κόκκινος, σάρδιο.
Δίας: Αμέθυστος, σουγιλίτης.
Κρόνος: Ζαφείρι, όνυχας, στύψη, τουρμαλίνης μαύρος,ζαφείρι,αιματίτης.
Ποσειδώνας: Λεπιδόλιθος, τυρκουάζ, μάργαρο,αμέθυστος.
Πλούτωνας: Χαλαζίας, σπινέλιος,κουνζίτης,τουρμαλίνης.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX


 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.